Minimalistisk hängmatta-stil sängJag tog examen från college med twin XL blad, en ingenjörsexamen och en bil för liten för en madrass. Efter en vecka av att sova på golvet (och lite av ryggsmärta) bestämde jag mig för jag behövde en uppgradering. Mitt mål var att göra sängen bekväm utan en madrass, minimalistisk av det använda materialet och färgglada (Observera ljus grön accent väggen).

** Rösta på mig i den före och efter tävling **

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rustik hängmatta-stil vildmarken stol

bygga en hängmatta stil vildmark camp stol passar för en Scoutmaster. Tillverkad av endast stockar och rep, denna stout stol kommer att slå någon av dessa tunn Hopfällbara stolar i lägret när det gäller styrka och tröst.Så här är mitt i skogen långt...

Hängmatta Bed

Detta projekt är en meld av form, funktion, ekonomi, nödvändighet, lärande, drömmer, teknik och skapa. mitt mål var att vända en vanlig bedroll i en skön, avkopplande, funktionella och estetiskt tilltalande säng.Jag gillar verkligen hängmattor, men s...

Upp-sving

* som visas på http://reuseandupcycle.blogspot.com *Har du högar av plast matkassar liggande? Gör du känna skuld kasta bort dem, men vet inte vad jag ska göra med dem? Bra över detta instructable, jag kommer att visa dig hur du sätter din buntar av v...

Minimalistisk stil Dresser med elektronik Bay

detta är en design för en minimalistisk stil sovrum byrå med en låda utrymmen förbättrats för att stödja kabelbox, / dvr, stereo, etc. Nu behöver du inte välja mellan en byrå och ett nöjescentrum.Tillverkade av plywood med pocket skruv konstruktion....

Hur man gör en barnsäng stil hängmatta

efter spendera en natt i hammocken klungade slutet och lite trånga beslöt jag att skapa en plattare hängmatta. Detta Instructable är resultatet av mina ansträngningar. Hängmattan utformades med min sovsäck system (ännu ej offentliggjort) i minnet. Ti...

Minimalistisk Keyring (schweizisk armé stil)

som en man, är de två saker som jag vill hålla minimal min plånbok och mina nycklar, som allt går i mina fickor inte en väska.Jag hålla mitt öga på kicken och dessa är två vanliga objekt som visas. Jag hittade och gillade detta en på kicken:http://ww...

Skiffer: de enkla, anpassningsbara, minimalistiska nöjescentrum.

Det börjar lätt nog: en pojke, bygga möbler med hans pappa. Tja, vi ville bygga möbler, men allt de gjorde var att bygga en fruktansvärt överbyggd rullande skåp.Tio år senare, inför en äckligt, stökigt vardagsrum, en arg katt och en guttural, manly m...

Ned hängmatta Underquilt - ultralätta, 20 * F

Detta Instructable Detaljer hur man gör egna ner hängmatta Underquilt för lätt, effektiv isolering i en hängmatta.Statistik77 "x 45" ("full" längd)18.2 oz med fjädring.20 * F (eller nedan) temperatur betyg (3 + "loft)Varför en Und...

Minimalistisk Mini monter

Så det regnar ute och är du fast med inomhusaktiviteter eventhough du har massor att göra! Väl du kan göra något riktigt användbart och snabbt, och vad mer kan du göra det med barn!Dessa minimalistisk uppvisning står är så söt och användbart. Det är...

Häng din hängmatta inomhus

Ok, killar, så jag gillar hängmattor. Mycket. Du bör veta detta från min andra instructable. För de senaste åren jag har sovit i någon annans säng, som var cool, men jag fick sparkas ut och fann mig sans säng. Jag har sedan dess sovit på min camping...

Minimalistisk våningssäng

Jag har en växande familj och som de flesta människor vi letar alltid efter bättre sätt att använda vårt utrymme.Mina två äldsta pojkar dela rum och ville ha en våningssäng så de kunde sprida ut lite, och jag var glad att bygga dem en. Så började jag...

Kombinationen ergonomiska Frame Pack, PVC ta-ned rekurvbågen och hängmatta

Jag vet inte om dig, men när apokalypsen träffar jag sannolikt inte i en bunker med mat, vapen och underhållning. Så måste jag resa för att komma till den bunkern. Förmodligen en lång väg. Jag vill också inte bära en massa extra redskap. Jag vill ha...

Slutföra Camping hängmatta med skärm och Rainfly

Detta projekt visar dig steg för steg hur man gör en komplett camping hängmatta, inklusive hängmattan, mesh bugnet, rainfly och träd remmar. Jag byggde detta som en gåva till för min flickvän, som älskar upplåning Hennessy hängmattan jag haft sedan j...

Hängmatta bugg netto billiga

Jag fick nyligen in i hängmatta camping ungefär ett år sedan när jag gjorde min egen hängmatta och ville ha en bugg net att gå med på hängmattan. Jag upptäckte snabbt att näten säljs för hängmattor inte är billiga, så jag började till forskning några...

Minimalistisk RFID-säkra metall plånbok bill vik

Ok det här är min plånbok jag är minimalistisk och hatar "Constanzi" oversize läder stil plånboken.Dess ganska enkel att göra och kostar mindre då 10 spänn totalt för att göra.Jag köpte ett rostfritt stål bill veck och en rostfri Visitkortshålla...

Japansk stil lampa

jag vill verkligen göra en instructable för detta, men min brist på bilder har hindrat mig från att publicera den. Jag blev inspirerad att göra en japansk stil lampa efter att titta på olika instructable projekt på dem. Men jag hade inte material föl...

Multiuse paracord hängmatta i en Nalgene

Detta är en hängmatta som kan vara används ett livsmedel net (att hålla björnar från mat), fiske net, skydd, och naturligtvis en hängmatta.Steg 1: Matierals Att göra hängmattan behöver du:200 ft av 550 paracord (inte använder alla det)LinjalenTändare...

Hur man gör en bur hängmatta

detta är en bra alla ändamål uppsättning instruktioner för att göra någon storlek bur hängmatta för katt, kattunge eller iller. Det är inte bestämd eftersom det är avsett för återvunnet material. Återanvända oavsett material du har till hands. Men de...

"Gräns stil" arbetskamrat - ingen ELVERKTYG

För mig, bearbetning av trä är en av de bästa sätten att lämna stress - efter att ha kört efter midnatt, dator kasta (till dåliga människor), melonspitting (prova det, det är inte så lätt som det verkar), lera kattunge skytte och god ol ' beerdrinkin...