Minimalistisk IR pen: ingen lödning, under en minut, under en dollar.Min första instructable, hoppas det är bra:

Om du vill testa den J.C. Lee (J.C. står för Johnny Chung, men han gör kinda gör mirakel också...) eller programmet Smoothboard på www.smoothboard.net (ljusår framåt, eftersom Boon Jin började där JCL slutade, tack öppen källkod programmering...) väl... BEHÖVER du en IR-penna.

Jag gör teater på engelska och Magic/cirkus för ESL. och du kan se min sida (endast bloggen är på engelska resten är i spanska.) här. http://www.fifthbiz.com) Jag arbetar med en hel del lärare som vet mycket om undervisning och ingenting om en lödkolv. Så kom jag upp med detta..)

Så, för inte är datanörd eller otåliga människor här är en liten penna med bara en LED, en 1,5 volt titta batteri och lite eltejp som du kan göra på kortare tid tar det för att spela MacGuyver temamusik.

Inte apt för att använda med små barn (eftersom dessa är lätt att äta) Detta är en bra förrätt penna, men jag tror du kommer att vilja uppgradera.

Dock ROCK dessa för en skärm med projektor och wii-mote bakom, och med en i varje hand... och för att testa Wiimote IWB för första gången.

Material:

1. ir ledde på 940 nm (jag använde en Vishay TSAL6400) som löper på 1.2-1.6 v costing14 centimos euro, som jag är i Spanien, skulle det vara under 20 US-cent, tror jag)

2. titta på batteri på 1,5 v (50 centimos/70 cent)

3. eltejp

4. sax.

5. mobiltelefon med kamera, webbkamera eller digital kamera (för att kolla läget.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förstoppning... inte mer, ingen smärta, ingen blödning

Det är den ståndpunkt som vi kunde se från ovan visar våra händer på ståndpunkten att trycka in delen mellan svanskotan och den sista delen av ändtarmen - naturligtvis inte är det nödvändigt att röra denna del också bör undvikas som täcker våra fingr...

Ingen lödning LED Cube

Efter att bygga en 8 x 8 x 8 LED cube och spendera dagar lödning, undrade jag om jag bara kunde använda digital LED slingor att göra en och hoppa över alla lödning. Det fungerade, och detta projekt visar ett sätt att göra en 5 x 5 x 5 Digital RGB LED...

Arduino för nybörjare, nu med data plottning, kontrolleras av Android, utan kodning, ingen lödning behövs.

IntroductionDetta instructable visar dig hur du kan läsa och skriva digital stiften på din Arduino Uno och läsa värden från de analoga pins alla styrs från din Android mobil utan att göra någon kodning. Hela projektet är plug and play. Ingen lödning...

Super Servo med ESC ingen lödning.

Power! I sfären av radio kontroll hobby finns en ouppfylld dröm, att göra en kraftfull, billig och enkel servoförstärkare. Vi vill göra stora projekt, som en r/c klipparen, eller riktigt stora off road robot. Det liknar vindrutetorkare motors, elmoto...

Gitarr hjälte X-Plorer Stomp Box Star Power Pedal (ingen lödning)

här är hur du lägger till en pedal till din gitarr hjälte X-Plorer till aktiva stjärna makt med stomp av foten för under $20 och behöver inte ens veta hur att löda!Steg 1: Reservdelslista Vad du behöver ha:1 x gitarr hjälte X-Plorer Guitar Controller...

Att göra solceller med ingen lödning poäng kan användas

Hur man gör solceller, genom att ta skräp solceller, som har ingen lödning, flikar / pekar, och gör dem användbara för DIY Solpaneler eller naturvetenskapliga projekt.Vad är trevligt om det är kan du få solceller som detta till ett mycket billigare p...

Världens bästa kyckling Quesadilla för Under 4 dollar!

När jag växte upp jag hela tiden att göra quesadillas eftersom de var snabb, enkel och billig att göra, samt vara mycket god. En quesadilla definieras som en tortilla med smält ost på insidan. Men förutom ost finns det flera andra ingredienser som du...

Göra en båge för under 20 dollar

Göra en lövträd böja utan speciella verktyg, inställningar eller arbetsutrymme för under 20 dollar. Allt var köpt på Lowes.Steg 1: Limma ihop trä Jag gick till Lowes och fick dessa sak.48 "x 1/2" ek trim bit24 "x 1/2" poppel trim bitfl...

Två alla hjärtans idéer för under $20 dollar

detta är en söt sätt att förstöra din betydande andra för 14 dagar fram till alla hjärtans dag! Jag köpte 15 objekt från dollar store och ett kort för under $20 dollar. Varje dag som börjar den 1 februari ska jag ge min Valentine en behandla. (andra...

BÄST KATT LEKSAK NÅGONSIN, OCH DET ÄR KOSTNADER UNDER EN DOLLAR!

Är din katt lata, feta, tråkig, eller alla tre? Bra för under en dollar kan du ändra det genom att göra denna enkla leksak! Allt du behöver är en plastring (finns på de flesta flaskor) och fiske sträng.Steg 1: Hitta en flaska med en liten extra ring...

Smarta batteriladdare (ingen lödning!)

Många AA eller AAA batteriladdare ladda batterierna parvis, men gott om enheter använda 1 eller 3 batterier, vilket innebär att några av dina batterier få överladdade och några få underladdat. NiCd- och NiMH-batterier också dra nytta av en tillfällig...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Förbättrad ficklampa elektronisk cigarett - ingen lödning krävs

självstudien elektronisk cigarett är enkel och lätt att göra. Det är poängen. Det är en uppföljning till mitt tidigare instructable om hur man bygger en elektronisk cigarett från en ficklampa, som fortfarande kan hittas här: men kräver inga specialve...

Målat glas halsband-ingen lödning!

Använda silver lera och kopparfolie tejp för att göra denna vackra halsband utan lödning!År sedan, utforskade jag kort målat glas att göra som en hobby. Jag skär färgstarka glas bitar med fräsar, slipa kanterna släta och löda bitar till en färdig gla...

LED Throwie julgransdekorationer (ingen lödning!)

Jag gjorde dessa julgransdekorationer använder laserskärare på MADE, makerspace här i Barcelona.Jag la lampor genom att hacka den klassiska LED Throwie designen. Batteri (CR2032) sitter i ett utklipp i kroppen av garneringen och en LED-platser ovan....

Kontinuerlig rotation micro servo (5min, ingen lödning eller extra delar)

Jag använde en 9g microserver från Towerpro, men de flesta av dessa servon är lika, så de flesta borde fungera.Detta tog mig under 5 minuter, och om du gör mer än en bör vara ännu snabbare.Verktyg:SkruvmejselLim (varmt lim är antagligen bättre än sup...

Snabba Vibrobot från Scratch (ingen lödning, ingen programmering)

har du någonsin velat bygga en robot utan långa timmar av lödning och programmering. Denna snabba Vibrobot byggs enkelt från vissa objekt från runt huset. En offset vikt i Vibrobot som orsakar det att vibrera galet och röra sig på fyra ben. Inom en e...

Otrolig penna fall av plastfolie (under 7$)

Jag kommer till min nya skola, så jag ska köpa ny penna fall, men plötsligt, jag har en fantastisk idé! Varför kommer inte jag göra det själv? Jag Rota mitt rum (från det slarvigt till skrämmande röran) och hittade plastfolie som min mamma köpt för l...

DIY magnetiska uttag/plugg för något ändamål (ingen lödning)

Hej vänner...Titta på videon för att se hur det fungerar i action här:Steg 1: Hur man gör... Efter att utforma jack, och 3D utskrift, sätta en droppe av ett lim under magneten, sedan infoga bladet koppar och böja det på båda sätten som ni ser på bild...