Minimalistisk lätt elastiskt tyg plånbokkopia av en lätt minimalistisk elastiskt tyg plånbok som en vän till mig köpte.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Minimalistisk RFID-säkra metall plånbok bill vik

Ok det här är min plånbok jag är minimalistisk och hatar "Constanzi" oversize läder stil plånboken.Dess ganska enkel att göra och kostar mindre då 10 spänn totalt för att göra.Jag köpte ett rostfritt stål bill veck och en rostfri Visitkortshålla...

Det mindre snabbare plånbok med

I detta instructable jag vill presentera dig för tanken jag har för en plånbok som fungerar mycket bra för mig. Detta är verkligen ett förslag med några idéer jag har haft från spendera min tid knorra. Jag tror inte du ska kopiera denna design exakt...

Filofax plånbok DIY

jag vill att du ska visa hur man gör enkla tyg plånbok för din favorit Filofax. PS Du kan använda denna tutorial också för penna fall om du behöver som mer.Steg 1: För star du behöver din super trevliga och roliga planner. Ta bort en av sidan så visa...

Göra en plånbok från skrotar

hur man gör en två-pocket tyg plånbok med två segment att passa kreditkort, etc.För dessa plånböcker använde jag extra material som jag hade liggande från tidigare projekt. Att göra detta är ett bra sätt att bli av med dessa bitar av material som är...

Inifrån och ut vachetta plånbok

nu kan du göra din egen inifrån och ut vachetta plånbok. En unik sak om denna plånbok är att det kan vända på två sätt! Jag har gjort duck tape plånböcker innan men aldrig erövrat ett roligt tyg plånbok. Jag hoppas du njuter!Steg 1: Tips och TricksJa...

Tyg målning Tutorial - enkla Tips för att måla en handväska

Har du någonsin velat måla vackra mönster på ditt tyg plà ¥ nbok men visste inte hur man? Många handväska beslutsfattare försöker ändra utseendet på sina handväskor genom att utforma sin yta med tyg färg. Ett av de enklaste och roligaste sätten att h...

Fabric Wallet

Detta tyg plånbok var super enkelt att göra, det tog bara ca 2 timmar för att göra. Det slutade i lite större som jag först hade planerat men blev bra!Det är 8" av 4"Steg 1: samla leveranser Tja, först och främst måste du samla leveranser, för d...

Pocket arrangören - mikro

OK, så inte en Bug-Out bag, men en $10 dollar dragkedja upp mäns plånbok, (ala Walmart) gör en stor EDC Kit. Slänga i några essentials och hålla detta med dig när du går ut. Det kan bara komma till hands!MaterialBlixtlåsförsedd läder plånbokElastiskt...

Assembly of e-NABLE's Raptor Reloaded Hand

Raptor Reloaded är en uppdaterad version av originalet som innehåller feedback från e-aktivera gemenskapen och har CAD design källfilerna i steg, IGES, IPT och F3D-format.Uppdateringar i 12-17-14-versionen inkluderar:Förbättrad print-förmåga på grund...

IRONMAN Hand... handskar... doo-hicky (det verkligen cool)

detta är en snabb tutorial för att göra en (om inte 2) Iron man händerna för kostym. Dessa är inte klara (måste vara härdad med lim/sealer och målade) jag gör detta mycket hur jag ville göra min Iron man hjälm med varmt lim istället för band och det...

Baby Gym

delar:=======rockring - 1rep - flera gårdarLynch lock pin - 1vinflaska korkar - 4elastiskt tygleksakerVerktyg:======knivDrillsågnål & trådSteg 1: Rockring 1. rockring kommer att vara vår ram.Steg 2: Såg rockring i 2 2. såg rockring i 2 ungefär lika s...

Payday: Heist Dallas clownen masken

förra veckan kom jag ihåg att det var mindre än en månad innan min bästa vän födelsedag anländer! Vad bör jag ge honom som gåva? Jag började tänka, och första att flyed runt mitt sinne var en t-shirt. Också tråkigt, antar jag. Så jag bestämde mig att...

DS spel fallet

detta är min första instructable och jag är inte så bra på att göra saker, så Skyll inte på mig om detta inte riktigt visa sig så väl...Detta är i grunden en enkel DS spel fall så du inte behöver köpa en.Steg 1: material Material som behövs:-Tejp-Mål...

3D-utskrift armband

Du vill ha en originallänk, än ingen hade.Detta armband kan förverkligas med en 3D-skrivare och vissa trasa.Med detta armband är du säker på att ha något unikt på handleden.Steg 1: Hitta bra dukenFörst måste du välja rätt tyg för ditt armband.Här du...

Ljusare än den genomsnittliga björnen

Är du ljusare än den genomsnittliga björnen? Denna lilla killen är säker! Perfekt för galna vetenskapsmän, liten Halloween scener eller personer med en vriden humor.(Inspirerad av denna lampa: http://www.suck.uk.com/product.php?rangeID=104&showBar=1,...

Cykla indikator handskar

När jag cykla (särskilt på natten) och med en knepig stänga just av en upptagen huvudvägen (vi kör till vänster i Storbritannien), jag har ofta tänkt jag behövde lite mer synlighet eller bling, så jag bestämde mig att göra dessa "indikator handskar&q...

Skräddarsydda kjol

Detta är min instructable om sy en skräddarsydd kjol.Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver att skräddarsy din egen kjol-två olika tyger-sy garn-en nål eller en symaskin-en knappSteg 2: Skär tyget Först skär kjol (stort rött tyg bild 1)Du har tv...

Blinker cykling jacka

denna tutorial ska show dig hur man bygger en jacka med blinkers som låter folk veta vart du är på väg när du på din cykel. Vi använder ledande tråd och sewable elektronik så din jacka blir mjuk och bärbara och tvättbara när du är klar. Njut!En versi...

Knästående trästol

en knäböjande stol är vad du behöver om du måste passera en hel del tid på kontoret.Denna typ av stolar är tyvärr ganska dyra och inte mycket vanligt. Detta är en anledning att göra dina egna knästående stol, som också kommer att göra dig mycket stol...