Minimalistisk Mini monterSå det regnar ute och är du fast med inomhusaktiviteter eventhough du har massor att göra! Väl du kan göra något riktigt användbart och snabbt, och vad mer kan du göra det med barn!

Dessa minimalistisk uppvisning står är så söt och användbart. Det är bra för placeringskort, bilder och kort.

Detta emellertid fungerar inte för stora och tunga bilder! :-)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Reparera en cykel-ljus montera med 3D utskrift

3D-skrivare har fantastiska möjligheter för att göra vår värld bättre, men tyvärr massor av saker som människor ut på dem har liten eller ingen användbart värde. Från en environmental outlook är 3D-utskrifter långt ifrån perfekt. Världen verkligen be...

3D tryckt GoPro montera

för "Upp" utmaningen jag beslöt att göra något som jag har velat göra ett tag nu; en 3D tryckt GoPro mount. De är dyra att köpa i butiker, och jag har nu tillgång till inte bara Solidworks design program, men 3D-skrivare. Det kostar pengar natur...

Mycket stark magnetisk kamera montera

jag behövde en snabb och smutsig sätt att montera en action kamera, medelstora filmkamera eller smart telefon fast till en stålkonstruktion på mitt arbete. Jag var inte nöjd med de självhäftande lappen som följde med min GoPro och kontur kameror elle...

Magnetiska telefon montera

min BMW iPod-gränssnitt inte lätta kompatibel, plus att jag vill se musiken som spelar, vem som ringer från flera telefoner... EtcNärmaste jag hittade var en CD magnetiskt fäste för över $25!Steg 1: Välj din favorit plats jag vill någonstans lätt att...

Trä teleskop del 2: Röret och montera

Många av er tyckte om att läsa historien om hur jag byggde mitt teleskop primär spegel. Detta Instructable visar dig hur jag utformat och byggt röret och montera.Den övergripande utseendet på teleskopet är en sammanslagning av idéer mellan olika foru...

Montera en TV utan att sätta hål i väggen

Det här är en guide om hur att montera en TV utan att sätta hål i väggen och billigt. Lite bakgrund, jag bor i en college studentrummet och vi får inte sätta hål i väggen så jag bestämde mig för jag skulle bygga en "falsk vägg" med bara spänning...

En E-Z montera för en ny ficka videokamera

jag har precis fått en ny Kodak Zx1 kamera. Under mina första försök ville jag växla mellan stativ skott och handhållna skott. Det är lite knepigt att montera och demontera kameran på ett stativ varje gång som är precis typ av djur, antar jag. Jag tä...

Handhållna Go-Pro montera från ditt Garage

jag vet, min familj har en Go-pro och dess mycket tafatt hålla din ficka storlek, action kamera medan fimling. Så, hur har jag lösa detta problem, med min handhållna Go-pro mount gjorda av saker du hittar i ditt garage.Vad du behöver:-PVC Pipe (så lä...

Ändra din TV sladd så det fungerar med din TV-stativ.

Varje gång då vi ta våra barn till mormors hus att övernatta. Men mina föräldrar har inte en TV, så vi ta vår och det sätt vi kan ta en paus medan barnen gå galet. Jag byggde ett nöjescentrum på mitt hus och det kan vara jobbigt att få TV: N ner och...

Stativfäste för Digital projektor

del tre av min serie om missbruka kamera stativ är en enkel montering för min digital projektor. Detta instructable kräver svetsning, och potentiellt en svarv om du gör samma misstag jag gjorde. Det är förmodligen en bra idé att använda en tunga stat...

Tio steg till hålla du dolda från rådjur

Deer jägare, särskilt bow jägare vet hur svårt det är att bo dolda från rådjur. Rådjur har bra syn, ännu bättre hörsel, och ett fantastiskt sinne för lukten. Här är några tips som jag använder för att hålla rådjur obliviouse till min närvaro. Några a...

Svanmärkt Ukulele stå

detta Instructable visar dig hur man gör en kartong Ukulele stå för att visa upp din Ukulele. Det kan användas med ganska mycket någon Ukulele med en standard kroppsform, men var ursprungligen avsedd att gå med en kartong Ukulele. Detta projekt är ri...

Arduino ljus & slå upptäcka dörrlås

detta är en stor anordning för hemliga klubbhus och för folk som mig som alltid verkar förlora sina nycklar! Detta projekt bygger på den ursprungliga hemlighet slå Lock instructable av Grathio (finns under) med följande huvudsakliga ändringar:1) har...

6' f8 newtonska med släde Focuser på EQ mount

Här är ett projekt till mig, en all-metall bygga av en 6" f8 teleskop och mount. Detta scope byggdes från bärgning, skrot och diverse delar över förra vintern. Detta projekt är ganska långt ute i hittade delar, så jag förväntar inte mig någon att ome...

Justering-fri motvikt för AZ-3 altazimuth mount

HejAZ-3 alt-azimuthal teleskop fäste och stativ (levereras med många kinesiska teleskop) är en populär grab-and-go-fäste för amatörastronomer som vill ha en lätt stativ med slow motion kontroller som är snabb att ställa och stuva undan. Ett viktigt i...

Hur man gör en lödning Station

en gammal stå med lödning leveranser byggdes. Stå för lödkolv, krok för desoldering verktyg, en hjälpande hand, ventilation fläkt, ett kompetenscentrum för löda att snurra på, plats för fuktig trasa, och en tip tinner och renare. Detta är min första...

Betong Dodecahedron högtalare

Så efter att ha tagit lite inspiration från "A Dodecahedron högtalare för Desktop skrivare"-projektet av 60cyclehum väljer jag att prova på att bygga min egen dodecahedron högtalare.Jag äger inte en 3D-skrivare så använder en online-tjänst skriv...

GPS Splash Guard

Jag har min Garmin GPSMAP 62s bifogas däck på min havskajak precis framför sittbrunnen i stånd att det lätt tittade på och drivs under paddling.Trots GPS som säljs som IPX-7 (nedsänkning till 1m i 30 minuter och splash skyddad) jag hade hittat på ett...

GoPro Camera Tube Float

Jag ville ta min nya GoPro kamera inre slangen ner floden. Men montering min kamera på min egen röret bara verkade inte som det skulle vara kan fånga roligt. Jag samlat bitar från mitt garage och vad jag hade runt. Jag använde en innerslang från en C...