Minion Lair tema Fort

Lär dig hur man gör detta lätt minion lair tema fort vilket är perfekt för att titta på Despicable Me i!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Western Saloon Kid's Fort med Standard staket brädor

Howdy Polarn! Så du tror att du har vad som krävs för att vandra in i vilda västern? Har du ett uppbåd av pytteformat pistol packers? Ja ta de revolvermän, få i ditt garage, ta din utrustning och svindlande-up! Y'all håller på att göra en western sal...

Trio av Minion kostymer (Despicable Me)

förra månaden hustru och hennes vänner begärt några vuxna minion kostymer och här är vad resulterade. Jag hoppas du njuter.Denna konstruktion blir så nära film proportioner som möjligt. Armarna är falska och slitsar kommer att minska på sidorna så at...

3D Origami Minion

I detta projekt ser du hur man gör en 3D Origami Minion med cirka 689 origami bitar.Bekanta dig med designen. Ta en titt på hur Minion kommer att se för att föreställa sig vad du gör.Steg 1: Titta på videon!!!Steg 2: Tips!Ha tålamod. Vikningen är den...

Minion fötter utskrifter

Följ den nya flugan! Minions kommer snart att vara regera världen, har du inte hört? Dessa särskilda undersåtar inte kan säljas! Komma nu och göra dina egna fötter män, så att du har ett minne av när, THE MINIONS tog över världen!Hur som helst, chees...

Hur man målar en star-natthimlen tema plantskola som kommer att pågå fram till gymnasiet.

Innan jag hade barn, började jag måla mitt rum i en stjärna-natthimlen tema eftersom jag verkligen, verkligen, verkligen muttrar för yttre rymden och allt star-relaterade. Som "all-I-ever-wanted-to-be-was-an-astronaut-ever-since-I-was-a-little-girl&q...

Yo-Kai klocka tema Birthday Party

Hej! Tack för att kolla min "vänners kompatibla. Slutligen den ' kompatibel mitt senaste inlägg har arbetat upp till. Kaidens 6: e födelsedag har bara kommit och gått med temat Yo-Kai klocka. Jag arbetade på planera och förbereda inför detta parti fö...

SMART FORT – interaktiv gömställe för barn

ett tält med interaktiva ljus och ljud bäddas in i 3 kuddar. En kudde med ledande tyg fungerar som en kontroll att välja kombinationen av ljus och ljud för att skapa en rolig miljö. En kudde är inbäddade med en högtalare. Den tredje kudden har RGB lj...

Minion hatt med en mun som blixtlås

Jag ursprungligen bara kommer att göra en hatt med en smiley face look men med en dragkedja mun ficka. När jag var de flesta av de vägen klar jag tyckte hatten såg lite vanligt, och sedan omedelbart fick jag bilden av en minion i mitt huvud. Jag slut...

Minion Hat

alla älskar underhuggare! Nu kan du göra en söt och mysig Despicable Me hatt.Steg 1: material Att göra en minion hatt behöver du:-Vid minst 1/3 yard gul fleece-1/3 yard blå fleece-Svart fleece (endast omkring en 1 x 22 tums remsa)-Grå fleece (nog för...

Code Geass tema coat rack

en dag, en av mina vänner på kontoret ville hon hade någonstans att hänga hennes päls. Jag märkte då våra kontor vägg hade en massa oanvända vägg pluggar i dem, (fråga mig inte varför men, de har alltid varit där..) och jag tänkte för mig själv: "Hm,...

Zombie / skräckfilm tema födelsedag part spel

Min unge syster bara vände 17 och ville ha en Zombie tema fest. Jag är alltid en att gå till hjälp med spel och idéer part så jag var naturligtvis delaktiga i planering och genomförande. Jag sökte för Zombie spelet idéer part online och kunde knappt...

Tema halsband

jag först gjorde en av dessa halsband (ankaret en) på Maker Faire Kerkrade förra året, när jag var redan klar inställning allt men faire var inte öppnat ännu. Jag gjorde tre det dag och visade dem, tillsammans med min andra smycken bitar. Till min fö...

Scooby Doo födelsedag part tema spel

min son Kaiden bara blev 3 och han ville ha en Scooby part. Jag läst igenom internet för idéer och hittade massor av bra grejer! Jag tog ner anteckningar för varje sak jag gillade och tog bitar från flera olika källor. Jag trodde inte att spara länka...

Naruto tema födelsedagsfest

det är Zander 9: e födelsedag i år. Låt mig bara säga, mannen! Vart tog tiden vägen? Geeze, han kommer att odlas innan jag vet. Hur som helst, han har valt Naruto för tema i år.Naruto är en anime om ninjas. Om du inte har sett det, dess ganska bra oc...

Minion Goodie väskor från föraktliga mig

Min son är i love med underhuggare från Despicable Me franchise. Och vad är inte för att älska? Dessa små gula killarna har oss sprickbildning upp varje gång de är på skärmen. Så när det var dags att ha min sons födelsedag part, vi bestämde en Minion...

DIY: Minion penna fall

Minions kommer till teatrar någon gång i år, och jag tror alla små barnen skriker just nu. Njut av denna minion penna fall tutorial som jag fira ankomsten av en annan lysande film ♥Steg 1: Du behöver:Du behöver:vit, gul, brun, grå och svart filt elle...

Star Wars tema retro arkadspel

En knapp. LCD. genereras förfarandemässigt terräng. En skvätt Star Wars. Ett beroendeframkallande spel.Inte säker på varför, men jag har varit besatt av konst stil av de pixelated retro arkadspel. Jag kunde bara inte få nog och så jag beslutat att gö...

Anpassade gjorde lila Minion marionett

detta är en marionett som jag gjorde för en speciell gåva. Det var ett mycket givande projekt på grund av anledningen till att jag gjorde det och mycket uppfyller när jag lade fram det till dess mottagare. Eftersom det finns ingen lila undersåtar att...

Ros fönster tema nattlampa, del Deux

"Arkitekturen största produkter är mindre verk av individer än av samhället. snarare en avkomma av en nations ansträngning, än inspirerad flash av en man med snille..."Victor Hugo, Ringaren i Notre-Dame.Arkitekturen i någon byggnad, för mig, är...