Minne kort swap för Asus Eee PC 1001P** Disclaimer - jag är inte en datorexpert. Detta fungerade för mig, men om datorn aldrig arbetat igen jag skulle ha varit ok med that.* *

Detta är hur jag uppgraderade minneskortet på min Eee PC 1001 P netbook från 1GB till 2GB. 2GB gör datorn märkbart snabbare.

Behövs:

1) laptop / netbook
2) små Phillips skruvmejsel
3) nya 2 GB minneskort
4) liten platt-head skruvmejsel (tillval för nyfikna öppen kupé dörr)

Jag gjorde det också, på TechShop (http://techshop.ws/). Och gjorde det, jag menar gjorde min netbook snabbare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Asus Eee PC 1000 H spontana Shut Down

detta är min frus Asus Eee PC notebook. Nyligen började det stängande ned spontant. En sökning på Internet föreslår andra har också haft detta problem. Ofta har den rekommenderade lösningen varit helt enkelt att få en ny dator. Men i vårt fall, probl...

Laptop väska för din Asus eee pc

detta projekt återvinner en IKEA laptop påse (det kallas FLORT och kostar $9,99 på IKEA) till en perfekt storlek för din Asus eee pc. Speciellt denna en passar min eee pc 1000 men jag tror du kan ändra detta projekt för att passa någon liten netbook....

Installera LeoCAD på en ASUS eee pc

jag spela med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com). Under åren har jag byggt olika tema modeller med hjälp av allasorters leksaker. Jag dokumentera vad jag bygga med olika CAD-program.På min födelsedag gav min...

3LED Playstation minne kort ljus

i detta (mitt första!) instructable, jag kommer att visa hur man förvandlar en Playstation minneskort till en 3 LED magnetiska nyckelring ficklampa. 4Give dåliga bilder, ledsen kamera och dålig belysning. Kommer att uppdatera ASAPSteg 1: Artikellista...

BlackBerry Tour minne kort hacka och hur till sätta fast din batterilucka

när jag först fick min Blackberry Tour batteriluckan skulle något piper när jag skulle hålla telefonen i mina händer och typ. Jag är något persnickity detta var oacceptabelt, men tänkte att det inte var värt en tur till butiken för att se om en fix....

Minne kort fall

dessa minne kort fall är baserade på denna sak av 4 volt. Jag ändrade design så att det ser ut som en kamera snarare än ett band så jag kan skydda min SD-kort i min kameraväska.Främre och bakre panelerna glida av för att avslöja ett fack för en total...

Minne kort Caddy

Easy att göra minne kort skydd/organisation! Kan anpassas för nästan alla minneskort som jag gjorde min för använda med Memory Stick Pro Duo. Det kan hålla 8 Pro Duo i ett utrymme bara större än ett kreditkort. Måste jag skatta för andra format men j...

Hur man gör en Thumbdrive av en gamla PS1 minne kort fall

detta är min första instructable så bär med mig om jag inte ska klara på något. Om du vill ha mer information om detta instructable eller har frågor, vänligen lägga dem i kommentarerna. Konstruktiv kritik är välkommet. Negativ feedback eller svordoma...

Xbox USB minne kort adapter.

Det finns en Instructable här för att lägga till en USB-port till en Xbox controller men jag har inte sett en för att sätta i ett minneskort att lämna en controller ensam. Jag hade en död minneskort plus några extra kvinnlig USB-portar på en död nav...

Hur man gör en enkel bärväska för Asus Eee

jag har varit lystna blickar Asus Eee ett tag nu, och slutligen köpte en. Eftersom det är så liten, jag vill inte (och inte behöver) bära runt i en traditionell datorväskan. Hylsan som levereras med Eee är trevligt om du lägger det i en handväska ell...

Dölja en sim / minne kort i en cigarett låda (cigarett idé 5 5)

cigarett idé 5 av 5Förlängning av cigarett idé 3 5Saker du behöver:En låda med cigaretter-Ett SIM-kort OR minneskort-Cling film (plast mat sjal)-Sissors (för att klippa bandet)-Pincett-Limma / självhäftande men inte Rekommenderad1. avsluta ditt minne...

Hur man gör mer spel minne / kort för spelkonsolen Hydra

jag började göra detta eftersom jag ville visa upp flera programpå Hydra, och det är i några sätt lättare än jag trodde. Boken somlevereras med Hydra nästan förklarar detta men lämnar ut några Detaljeratt jag kommer att fylla. Det är mycket enklare ä...

Asus EEE PC lösa gångjärn fixa

gångjärn som gör en laptop skärm pivot kan arbeta sig lös över tiden. Asus bärbara datorer har gångjärn som skruvas på plats med bultar som går in i metall gängade insatser. Vändskären finns i plast hållare som är en del av datorns hölje. Innehavarna...

Organisera ditt minne (kort!)

Minneskort... när de blir stora lagringskapaciteten, de successivt ersätter annan form av lagringsmedia. Det är inte ovanligt att ha massor av dem överallt, (utom där du behöver dem!) Använd detta fall att organisera och lagra dina kort. upp till 10!...

Minne kort sköld för Arduino UNO

denna typ av sköld är ursprungligen kosta upp till 4000 BDT (i Bangladesh), vilket är cirka 39 USD (utan frakt). Men genom detta sätt kan du göra din egen microSD kort shield endast på 120 BDT ($1.6 USD). Inte förvånad, eftersom det inte stöder Ether...

PlayStation minne kort etiketter

anpassa ditt minneskort genom att lägga till egna etiketter med text eller grafik.Steg 1: Mät ditt minneskort Mått toppen och sidan etiketten indrag på ditt minneskort, helst i millimeter. Här är måtten för det officiella Sony minneskortet.Överst:W =...

Nokia 3230 minne kort adapter

jag tyckte att det var en hel del utrymme inuti min telefon att bära minneskort adapter.Steg 1: Skär bit: i mitt fall från ett kreditkort. Kontrollera att lappa passar i utrymmet och luckan kan stängas.Steg 2: Använda den: Plast bit minska bullret fr...

Touchscreen EEE för < $50! utan lödning!

vill ha en pekskärm, bluetooth, andra random saker i din eeepc men vet inte hur att löda och fick en budget att hålla sig till???Ill Visa dig hur :)kostnad: ~ $46.24 (du kanske har några av delarna på hand)svårighet: (inte att dåliga)tid: ~ 2hrs - 5h...

Högre volym på Android Asus Transformer

Våra stora Asus Eeepad Transforme är proberly en av bästa tabletter just nu och det fungerar perfekt. Det finns bara ett litet problem. Den interna speakersound är inte bäst. Problemet är, att de små högtalarna placeras i en på fel sätt, slå mot skär...