Minsta Knex kanonSe Steg
Relaterade Ämnen

Rad dag: jämföra platt skytte avstånd 4 Knex kanoner

så det har brytt mig eftersom jag först började bygga Knex kanoner när folk skulle bara pip ut spänner. Det finns så många variabler som kommer i att spela att du definitivt inte säga för en pistol hur långt det skjuter.Låt oss titta på alla grundläg...

Världens minsta potatis kanon handledning

handledning i världens minsta potatis kanon!Om du gillade att titta på detta videon Vänligen ge det en liknande och prenumerera om du är ny på denna kanal.Massa människor bad mig att göra en tutorial på världens minsta potatis / spud pistol. så jag g...

Det är det minsta knex vapnet någonsin gjorts!

Det är det minsta knex vapnet någonsin gjorts!Steg 1: skapa CAD design Bygga Cad design, rap ett gummiband runt det - och sedan sträcka ut den tillbaka med en grå eller tillbaka spö (som bilden) - och eld!...

Knex kanoner

theys r bilder på bra knex kanoner...

Bambu/Knex kanon

detta en kanon som jag gjorde en dag när jag var uttråkad det körs på kvartalet stick smällare och inget annat PS duck tape krävs om du inte vill att det ska blåsa sönder som en mikrovågsugn med C4 i den....

Ännu mer Knex kanoner kommer!

Jag har gjort 3 mer knex vapen, allt som publiceras på ett tagJag arbetar på instructable för mini uzi på det ögonblick jag postat detta bildspelVapen:Desert EagleJag följde DJ Radio tips för att förbättra min M9, men det såg mer ut som en desert eag...

Knex kanoner (min idéer + begrepp): D

bara i princip en instructable som im kommer att fortsätta för att lägga till, dess bara idéer / vapen ive gjort och thaught var halv anständig -de flesta av dessa kommer förmodligen aldrig bli Inlagd, men om det är något som utmärker sig för du får...

Min knex kanoner (och mål) har jag gjort hittills.

Kanoner och mål jag har gjort i år 2009....

MINSTA KNEX fjädring lastbil med styrning

detta är min lastbil. kroppen kom från knex.com.också säga vad man vill om dettaSteg 1: step1:get delarstavargrön: 39-42vit: 33blå: 2gul: 4Red: 1kontaktdonTan/blå klipp: 5Steering wheel: 1y-klipp: 4mörk grå: 15Orange: 7Red: 24grön: 2gul: 5lila: 12blå...

Minsta Knex pistol i världen

Foto 1 är gun, Foto 2 jämfört med Nerf Mega Dart Elite, bild 3 jämfört med Knex Atlas 45.Steg 1: omDetta är ett opraktiskt men fungerande micro Knex pistol. Den använder micro Knex (mindre än normala Knex). Det faktiskt skjuter 15 fot och det finns i...

Minsta knex fjädring lastbil på denna webbplats

Ja, här är det, minsta fjädring lastbilen på denna webbplats. vissa funktioner:supension(duh)Öppna huvenfalska motorÖppna bakdörrendålig fjädring (Ja, det är ynklig)Tiny dörrar!Steg 1: fjädring ganska lättSteg 2: falska motor verkligen lätt att göra....

Deathbytoasts knex kanoner

dessa är några vapen jag har byggt och modded....

Papper Ammo rundor för Knex kanoner

Läs detta förstDet finns inga mag för detta men jag gillar det 100% kan du lägga den i slutet av varje pistol som är comaptible, att använda på ZLG ta bort bullet låsa, behöver du inte det eftersom denna baby skjuter 60 fot med 5 eller så band, rekom...

Knex kanon/murbruk

detta en mortel har jag arbetat på. Det bränder ca 50 ft, beroende på vilken storlek gummiband u....

Knex kanoner och modeller

mitt projekt som jag inte har skrivit eftersom "Jag kopiera alla", men om du vill att jag ska lägga upp några av dem kommentar (jag inte kan göra lego som om jag inte får en massa bra kommentarer på dem). Och bara för att låta dig veta att lilla...

Projektet tiny: den minsta knex ball maskinen

Hej jag hi1 och detta är min lilla bollen maskin. Du behöver inte instruktioner så om du frågar någon annan. Allt det gör är att skicka bollen upp det ramp som läser in den i hissen. Om någon tycker att de har en mindre boll maskin fungerar som TELL...

Skyddsglasögon för knex kanoner

i detta instructable du kan lära dig göra ett par plast glasögon av en 2lt mjuk drnks flaska. Du kan göra en version med eller utan sträng.Utan sträng är värdigare blir strängen irriterande.PS Detta är min första instructable.Jag gillar inte oönskade...

Knex kanoner och klor instruktioner 1 av 6

cool och tydliga...

Somne min knex kanoner

detta är det vapnet som jag gjort som är rolig för alla som använder den stora gummiband som brevbäraren använder det är en stor design realistiskt att se ut som en riktig men men ingen dess multi färg som är leagel på gatorna är detta en stor pistol...