MISSTÄNKTA potatis DIY ✿ Plushie Tutorial ✿

Här är min tutorial för denna söta misstänkta potatis plushie :) hoppas ni gillar det!

p.s. videon är på italienska men jag försökte skriva stegen på engelska. Jag hoppas att göra vettigt xD

Se Steg
Relaterade Ämnen

ENGELSKA DIY VIDEO TUTORIAL WEST hänge med pärlor

Hej alla! Detta är den video tutorial av min väst hänge! Tummen upp om du gillar det och nästa vecka kommer jag att göra en ny pärla handledning! Tack för att titta på!Steg 1: Västra hänge DIY handledningHej alla! Detta är den video tutorial av min v...

Tråd och pärla Christmas Ornament DIY Video Tutorial

här är en video på hur man gör en tråd och Pärlmix Christmas ornament. Det är snabbt, lätt och billig. Du kan ändra pärlor för att skräddarsy din prydnad. Variationerna är oändliga!...

DIY: Enklaste Tutorial vårblomma Crown/pannband

En rolig och söt våren sommaren pannband som är super lätt att göra och tar inte längre än 5 minuter:)...

Tutorial - hur man gör Totoro Plushie från anime filmen "Min granne Totoro"

använder ett mönster från cheeckandstitch.com, jag ska visa dig hur jag gjorde denna söta Totoro plushie!-Material.1 svart filt blad3 grå kände ark1 beige kände blad1 vit filt bladSax, penna, papperLimpistol + lim (valfritt)Svart, vitt, grått och bei...

DIY Olje-förorening testning

Jag arbetar med gemenskapens Offentliga Lab , och vi har utvecklat DIY föroreningar mätverktygen.Den Homebrew olja Test Kit är en öppen källkod, gör det själv kit som försöker göra det möjligt att identifiera förorening genom olja av typ. Detta inneb...

League of Legends Annie Plushie

En annan plushie tutorial! Denna gång Annie från populära online spelet; League of Legends.Material.-2 ark av lila filt-1 ark vit filt-2 ark rosa filt-1 ark svart filt-1 ark köttet kände-Hot lim + gun-Sömnad material-Hobbyfill, polyfill, fyllning, et...

DIY Tygkasse handledning: Penguins

med rätt färger kändes, det är fantastiskt hur du kan förvandla en enkel väska till en söt DIY pingvin Tygkasse helt enkelt genom att skära bitar i rätt form och limma dem på påsen. Om du är i DIY projekt och vill Pimpa din Tygkasse kolla denna pingv...

DIY lätt Titanic inspirerat hänge halsband

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en Titanic inpired halsband, med fartyget och om du vill, ett isberg. Det är enkelt, snabbt och allt du behöver är 2-4 enkla objekt kan du hitta runt huset. Njut!Steg 1: material För detta halsband...

DIY Origami Bells

Jag behövde en paus från vardagen och sätta mitt nya instruktioner redo. Idén kom till mig genom mitt inlägg papper diamanter med klockor. Vikning av klockorna är liknande och jag behöver använda min mor pärlor! ;-)Vad vi behöver: de vanliga misstänk...

DIY Culotte Jumpsuit

Lär dig hur man gör en DIY jumpsuit det enklaste sättet. Plus denna Culotte Jumpsuit är "sy" på trenden och perfekt för sena somrar och tidig höst.SHOP färgglada sticka tyger på Ebay genom att klicka här: http://bit.ly/1n5tBBdHANDLA tyger på Jo-...

Orkanen & tropiska stormen beredskap A Tutorial

med orkansäsongen på randen och vår första tropiska stormen redan i böckerna jag trodde att jag skulle ta en stund och skriva upp en snabb artikel om vad man ska göra innan en storm så som din som utarbetats som du kan vara. Allt jag tänker visa dig...

Wire träd DIY handledning

Detta är min första tid DIY video tutorial. Det här är för att dela min idé med er alla. Jag hoppas du gillar den här videon. Du får gärna gilla och kommentera nedan. Du kan dela min video. TackOK för detta projekt behöver du:1) grön och röd 16 gauge...

Hur man gör egna kuvert | DIY Craft handledning

Hur man gör egna kuvert | DIY Craft TutorialI denna tutorial får du lära dig att göra kuvert med papper i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

Starta supersonic spuds med en PVC luft kanon!

Har du någonsin känt en önskan att lansera en potatis i himlen med hög hastighet? Eller kanske på den kallare sidan, vara en en man armé i varje snöboll krig med en pneumatisk snöboll launcher? Ja? Nej? Kanske? Tja, i denna tutorial ska jag visa dig...

Avancerad borstlös Power Systems för små elektriska skotrar

avhandling: det är möjligt att konstruera en mycket kraftfull, effektiv och lightweight personlig rörlighet enhet med hobby-grade utrustning för under $400. Detta belopp kan vara drastiskt mindre beroende på de särskilda behoven i byggare. Detta är m...

Arduino Fart-o-matic toalett humor skämt

http://youtu.be/16c64j-qkog detta är en rolig och relativt enkel spratt som är idealisk att använda i en upptagen toalett. Det är ganska enkelt att skapa med minimal Arduino färdigheter. Jag inte tog med en steg för steg på grund av enkelheten och at...

Ansluta Raspberry Pi att nätverka med UART

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du ansluter din Raspberry Pi till Internet bara genom att använda dess seriell linje som är tillgänglig på GPIO. Detta kan vara mycket bra om det finns någon annan möjlighet av anslutning tillgänglig som ether...

En Wide Body Quadrotor - mönster och idéer för att bygga din egen.

Multirotors--hur coola de är!En quadrotor är en typ av multirotor flygplan. Dessa flygplan är enklare än någonsin att bygga. Du kan börja med denna maskin och öka dess kapacitet (och komplicerade) som du lära dig mer. Din erfarenhet, kunskap och resp...