Mistamunsta's Knex gevärKnex gevär. Har en räckvidd på ca 40 metres(130feet). Magasinet rymmer 7 gula spön. Är ganska exakt och designen är urstark. Beståndet är mycket bekväma. Jag medger att jag lånat ett par idéer från andra. Jag har försökt att använda minsta bitar, så de som inte kunde göra Gorkems sniper Rilfe ect. skulle kunna göra detta. Vänligen kommentera och hastighet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

CM-11 A High Powered Knex gevär

börjar med ett koncept, skapad, omarbeta, återskapa och sedan den slutliga produkten. Detta gevär var avsedd för ren kraft och räckvidd, inget annat. CM-11 är en kanon stil gevär med lång reload gånger som har enorma utbud och bromskraft, om jag får...

Höga powered Knex gevär, post eller inte?

Ahhhhhhh its good to be back..så vad har jag för dig den här gången? Okej lemme ge dig springa ner...Jag satt tillbaka för ett par veckor undrar om vad du kan bygga, och jag kom till en slutsats att en ganska hög driv knex gevär skulle göra susen, me...

Knex.Gun.Builder's knex gevär!

En knex gevär jag byggt. Det är det bästa vapnet jag någonsin gjort, och min första instructable.Jag har fått det att skjuta över 100 ft enkelt men ni kanske har olika mått eftersom det är bara hur det är. Du kan också göra längre om du jag kommer at...

Knex gevär med sikte

min knex gevär. löst baserad på en r700 sniperTack psot förbättringsarbete vill du se...

Modell Knex gevär

detta är min knex gevär som jag inte kommer att lägga upp instruktioner eftersom du kan kopiera bildens...

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Min knex gevär/shotgun

Hej killar, detta är en knex gevär/hagelgevär. Det är oavslutat men jag trodde id ge dig en liten sneak peak. Detta är även min första bildspel på instructables lol! Hoppas du gillar det och njut!...

Projekt X Knex gevär V2.

Efter några veckor av moding och förbättra min ursprungliga projektet x knex gevär jag är äntligen klar med verstion 2. Versionen använder fortfarande samma koncept av löstagbara delar men annonser en bättre barrle, en omfattning och en slags starkar...

Highpowered knex gevär

detta är en hög effekt knex gevär som har super hög effekt och god noggrannhet. Detta är min tredje och förmodligen bästa Instructable så pl lätta betygsätta och kommentera.fördelar nackdelarhög drivs tunn lager (kan någon vänligen uppgradera det)hög...

Halvautomatiska 7 skott Knex gevär

en halvautomatisk knex gevär med 7shot botten lastning tidningen som har ett mycket kraftfullt skott, men en lång laddningstid.Steg 1: Gör tunnan Ganska enkelt. Titta på bilden....

Semi-auto knex gevär (S.A.K.A.R.)

Detta är bara ett begrepp, så jag inte vet om jag kommer efter :(är det det enda knex geväret med sin Mek (som jag har sett) jag hoppas du kan finska den... det skjuter två skott semi-auto då måste man kuk. den har en enkel kropp och struktur, den ar...

Knex gevär: Aggression instruktioner

Här är det. Min första knex gevär.Så, först och främst tack vare Lucas chefen för att påstå att min nästa bössa vara att min egen design, utan att jag tror inte jag skulle ha gått genom arbetet med att bygga den. XD och kredit till rött för idén om s...

Hur man gör en knex gevär bipod

Hej, Hej, detta är min första (tror jag) kompatibel.dess för ett gevär bipod-knex naturligtvisVänligen betygsätta och kommenteraSteg 1: bas bit göra detta-a, b och c är alla samma saken) gör 2b) göra tvåc) göra tvåd) rättvis göra it-den bit överst är...

Punisher-A Knex geväret

The Punisher är en gammal stil strid gevär (minns inte termen för det), där dra bulten för att öppna brott, infoga en kula, och stäng sedan brott, då du eld. Jag integreras ett säkerhetsläge bulten så när du har den i en viss position (Pic3 not) kula...

Knex gevär

detta är min första Instructable så gå lättmin nya gevär skjuter ca 50ft med rätt gummiband har en verklig arbetande omfattningsom bultar på. INGEN TEJP ELLER KLISTER. den har en inbyggd i handtaget och en speciellt framtagen trigger bit och comfatab...

Bra Sniper utrymme för alla Knex gevär

detta är endast en räckvidd bilaga för en Knex pistol, så bry dig inte om att säga "gay" och grejer. Det är min första Instructable också så vänligen ge feedback.Steg 1: Några speciella bitar SjälvförklarandeSteg 2: Scope base + sevärdheter Själ...

Knex gevär målet

detta är en komplett target desighned med en konservativ mängd pieces.great för någon knex pistol även GORKEMS KNEX SNIPER RIFLE fantastiska huh.hope u njuta jag tog ganska bra bilder inte suddiga! Woot!Oh och kolla in (7-25-08) Steg 1: väsentliga bi...

Den kallt stål A Knex gevär

denna pistol började så dåligt att det nästan aldrig var. Jag hade problem med avtryckaren och mag sjutton jag hade problem med gummiband men det är en regnig dag så jag hade inget bättre att göra så jag gjorde en pistol.Ni kan inte nog säga men denn...

Knex gevär #2

hög effekt gevär. berätta för mig att skriva och jag kommer att...