Misterengineers bästa Chocolate Chip Cookiejag har bakat chocolate chip cookies sedan jag var liten. Då, hela familjen skulle börja "drifting" in mot köket som ugnen var att fylla sin plikt.

Efter att ha bakat 200 till 300 partier av dessa i de senaste två åren (Jag bakade dem för sociala bord på kyrkan). Jag har ändrat receptet igen. Eftersom jag är en ingenjör, jag har försökt att beskriva processen är ett sådant sätt att det repeterbara, där vem som helst kan kopiera dessa.

Låt oss börja:

Recept:

Värm ugnen till 325 grader F.

1 kopp vitt socker
1 1/2 dl ljusbrunt socker (300 gram)
1 3/4 tsk bakpulver
2 tsk äkta vanilj
2 pinnar (8 uns) riktigt smör
3 1/2 koppar vitt mjöl (420 g)
6 uns halvsöt choklad chips
11 1/2 uns Ghirardelli mjölk choklad chips
2 stora ägg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa Chocolate Chip Cookies någonsin!

Stor, tjock, seg och läckra detta är de bästa chocolate chip cookies någonsin!Steg 1: Samla ingredienser Vad du behöver:3 koppar Plus 2 TBLS mjöl1/2 tsk Salt1/2 tsk bakpulver12 TBLS smält & kylas till varmt smör1 kopp ljusbrunt socker1/2 dl strösocke...

Att göra de bästa Chocolate Chip Cookies

Att göra de perfekta chocolate chip cookies är en kombination av konst och vetenskap. Vetenskapen om bakning är ganska rakt framåt. Du har fördelarna med att kombinera fett och socker som pressas för hårt; rätt tid att kombinera våta och torra ingred...

Den bästa Chocolate Chip Cookies EV-er

min man är kock runt här. Jag har några stöttepelare rätter jag har upprepade flera gånger genom åren men jag mestadels hålla sig till bakning. Jag älskar choklad chip cookies. Det är mer än bara en kärlek, det är en ritual som jag har haft av mitt l...

De bästa Chocolate Chip Cookies (Video)

Chocolate chip cookies är min svaghet.Titta på video på min youtube-kanal för detaljer.Recept för 3 dussin Cookies:12 msk smör1 1/4 dl ljusbrunt socker1/4 kopp ljus majssirap2 tsk vaniljextrakt3/4 tsk bakpulver3/4 tsk salt1/4 tsk bakpulver1 stort ägg...

Den bästa Chocolate Chip Cookie någonsin i hela världen

detta är en mycket lätt, mycket förlåtande cookie.Det är enkelt och smakar bra.Jag får komplimanger vänster och höger när jag gör detta.Detta är också den enda choklad kaka recept jag använder.Jag inte avvika eftersom detta är verkligen bäst!Steg 1:...

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

Världens bästa "Mjuka" Chocolate Chip Cookies

Mina barn ville baka choklad chip cookies. Min unge son sa "Mamma, vi måste göra världens bästa choklad chips cookies." Jag sa "ok, Christopher, låt oss hitta ett recept för dem på internet" och vi sökte "Världens bästa Chocolate...

Chocolate Chip Cookies av DOOM!

Detta är i särklass den bästa Chocolate Chip Cookie recept som jag har stött på. Inte bara verkar det vara tillverkad av "läcker" men också "Seger" och "Förnöjsamhet." (Människoliknande mat är den bästa sorten mat!)Värm ugnen...

5-i-1 Chocolate Chip Cookies! Smores, Sweet & salt, Cookies 'n grädde & sköldpaddor!

Gjorde du någonsin vilja en stor variation av cookies utan allt arbete med att göra en massa olika cookies?Här är en lätt 5-i-1 recept för Gourmet choklad Chip Cookies!Gör sött & salt, Cookies 'n' grädde, Smers och sköldpaddor!Ser ut som värdinnan me...

Bakning amerikansk stil Chocolate Chip Cookies (Gordon Cookies) i Nederländerna

om du växte upp, gick i skolan eller på annat sätt upplevt allestädes närvarande amerikanska chocolate chip cookie kan du också vara medveten om hur svårt det är att reproducera. Den specifika versionen i detta recept är uppkallad efter är variatione...

Chocolate Chip Cookie och jordnötssmör Mini smörgåsar!

A super lätt att göra behandla som är gjord med välkända New England produkter som ingredienser!Freihofer's Chocolate Chip Cookies och Teddie All naturligt jordnötssmör(Bilder av lådan av cookies och burken jordnötssmör är från Freihofers och Teddie...

Chocolate Chip Cookies att imponera

Vill du ha ett sätt att imponera på din familj och dina vänner på nästa kommande festen eller träffas? Har du inte mycket erfarenhet i köket? Ja, då är en enkel tallrik hemlagad choklad chip cookies ditt svar.Min mamma har baka dessa choklad chip coo...

Chocolate Chip Cookie deg Smoothie

är en chocolate chip cookie deg smoothie en oxymoron? Jag är säker andra som mig bild ordet "smoothie" som ett slags en hälsokost--en bra start på en dag där du kan Drick din kalcium, frukter eller grönsaker i en lätt klunk. Men vad händer när g...

Gigantisk chocolate chip cookie recept

Vad alla verkligen behöver är förmågan att göra en gigantisk chocolate chip cookie.Detta recept kommer att göra en jätte (5.5-7 tum) chocolate chip cookie som kommer att tjäna två personer lätt - kanske till och med tre!När jag tjänade dessa jätte co...

Perfekt Sega Chocolate Chip Cookies

Så att du på ett Cafe eller några välkända restaurangkedja. Du bestämmer dig att köpa en dessert med kaffe, säger en cookie kanske? Du tar en tugga av den cookien och "OMG" alert signalerna i hjärnan börja gå ut. Du nu konsumerar en av de bästa...

Krispiga & Sega Chocolate Chip Cookies

krispiga. Sega. Chocolately.Läcker. Ljuvlig. Farlig.CHOCOLATE CHIP COOKIES!Jag tror det är säkert att säga att nästan alla älskar chocolate chip cookies. Vissa människor gillar dem hårt och krispigt. Andra ooey sentimental. Jag gillar dem krispiga på...

Mexikanska Hot Chocolate Chip Cookies

eller som min pojkvän kallar dem: peppar-doodlesOavsett om man kallar dem, är de verkligen läckra kakor med lite av en kick. Jag kom upp med idén om dessa cookies efter att få en chili infunderas chokladkaka i butiken på skoj och blev kär. Jag skrek...

Ultimate Chocolate Chip Cookie erfarenhet

dessa mjuka och sentimental Chocolate chip cookies smaka vattnas i munnen läcker när de går från stekpannan till magen. Högen varma kakan med lite vaniljglass och toppa med en cherry för en läcker och iögonfallande dessert erfarenhet.Steg 1: Cookie i...

Ugn av Chocolate Chip Cookies

för en mjuk, "inga brända botten" chocolate chip cookie, jag slår ugnen utanför när jag sätter det cookie bladet. Detta förhindrar cookie blad från överhettning och ge kakorna en tillfällig "heta fot." Om du är sådan en traditionalist...