Mitt behov av en utdragbar Brickhylla för min media skåp.Min media skåpet har en mindre design fel, det inte lagra mina DVD och video spel mycket bra. Nu en del av problemet är min katt gillar att gömde sig i måste baksidan på övre facket, som sedan hunden luktar katten och tycker katten alltid vara "för närvarande ligger precis bakom dessa plastlådor".

Så behöver jag någon sorts utdragbar bricka för DVD och spel fall.

Se Steg
Relaterade Ämnen

10W LED driver och dimmer

detta projekt kom från mitt behov av en ljuskälla för min Franken-ebay stereo Mikroskop. Jag kommer att ha en annan instructable som kommer att omfatta drivrutin / dimmer kort i en fiber optic setup. Den finns nu här:Viktigaste målen för det här proj...

Lätta vikt metall utdragbara GoPro Pole för Under $10,00

jag ville ha en låg vikt, icke billigt tittar, robust och ännu utdragbara pole för min GoPro. Du kan köpa ett fint gjort kommersiella Gopole för 20-50 dollar beroende på alternativ. Eller du kan göra detta för Under $10.00 gå till BigLots och under d...

Mitt tangentbord My Hands

jag använde den helt ny Epilog laserskärare som Instructables har nyligen fått laser etch en bild av mina händer på min laptop tangentbord... permanent. Nu det Tömning din garanti i DIY stil!Jag har Lasergraverat fler bärbara datorer än de flesta eft...

Flyg-fall verktygslådan och Workstation

Min verktygslåda är ett uttryck för min att göra praktik. Den har utvecklats under de senaste 5 åren som mina behov och förmågor har förändrats som en fabricator och konstnär. Några av verktyg som är specifika för typ av arbete jag vanligtvis gör, vi...

Fiber Optic havet krigare

Som designer som är mestadels intresserad lysande oss alla genom att hitta nya sätt att använda belysning i kostymer, är bioluminescent havsdjur naturligtvis ett mycket stort inflytande på mitt arbete. Så när Andre Mistier, frontman i electro-bandet...

Daedric Lava Whiskey (Elder Scrolls IV: Oblivion)

"Hitta honom... och nära stänga käftarna på glömska"- Kejsaren Uriel Septim VIIInspirationFärre videospel har slukat mer timmar av mitt liv än Oblivion. Detta spel var min värld för en absurd tid. Hela Elder Scrolls-serien har varit en ständig f...

Dr Strange kostym

En Dr. konstigt kostym väcks till liv med trollformler med microcontrollers, lysdioder och sensorer!Se, trollkarl högsta!Med filmen kommer snart, sa en vän till mig min nästa kostym bör vara Dr Strange... Jag tror inte att han menade mig att ta honom...

Pac-Man Arcade Machine kostym

som barn växer upp i 80-talet, spelade min beskärda del av Pac-Man på arkaden.Som vuxen, många år senare, en Halloween, jag behövde en kostym jag kunde sätta ihop i en fråga om en dag eller så, men ändå uppfylla mitt behov av det att se ut som jag sa...

Design och prototyper av Skelequill Start till slut

Ibland finns det just ingenting ute som passar just dina behov. Kanske är dessa andra saker för tung, för dyrt, för liten, för stor, etc. De passar inte bara hur du vill. Tja, är det bästa du kan göra i en sådan situation att göra din egen grej! Men...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Ingenjör egna elektrisk motorcykel!

Konvertera en motorcykel till en elbil är inte så svårt som du kanske tror. En EV konvertering kan göras med 100% off hyllan delarna med hjälp av olika byggandeanvisningar tillgängliga gratis på internet. Massor av människor har byggt dessa saker inn...

Fiske lockbete - Lipless vev bete

Vad bättre sätt för att ange vattnet sedan med ett fiske lockbete!Att vara en ivrig fiskare och bor i Kanada jag erfarenhet fiske tillbakadragande i tidiga vintermånaderna när dess för kallt för att öppna vatten fisk och det finns inte tillräckligt i...

En Mantable! (uttalad MAN tabell!!!)

Det kommer en tid i en människas liv när köpa massproducerade saker bara räcker inte längre. Vi vill skapa något ur luften, förutom CO2. Men var ska man börja, var du ska börja. För alla er start beslutsfattare är detta ett utmärkt projekt att få hän...

En modulär skrivbord från stål och Cypress trä

Historien bakom skrivbordet:Eftersom det är min första Instructable, skulle jag vilja ge en kort förklaring av vem jag är som en självutnämnd "maker." Jag växte upp arbetar på oavsett projekt av min morfar eller pappa kan drömma. En farfar, &quo...

68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskor

Låt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befi...

100 tum projektorn skärmen för $20

Detta extremt billigt och enkelt projekt tog mig ungefär 15 minuter tillkomplett och 10 av det var clearing utrymme nog på min våning att skära panelen och lägga ut på plats på väggen med hjälp av projektor själv som guide.Jag undersökt många olika m...

Heavy Duty Counter flöde vörten Chiller

Vad är en counter flöde vörten kylaggregat? Hembryggning, efter att du har kokt din vört (före öl, malt socker vatten) vill ett tag du kyla ner så snabbt som möjligt samtidigt som de är helt sanitära för att minska risken för smitta din öl. Det finns...

Hur man installerar sy-på läder styre grepp

Idag ska jag lära dig att installera sy-på läder styre grepp.Du kanske här eftersom du precis köpt några söta läder grepp från trevar eller valnöt studiolo eller Velo Orange eller kanske du gick den billiga vägen och följt min instructable om hur att...

ProjectMF Installation (telefon Phreaking)

IntroduktionEn ansiktslös vän i en IRC-kanal 2006 gav mig mp3 av den fantastiska ProjectMF hoppas presentation av Mark Abene (Phiber Optik). Sedan dess har jag varit fascinerad av projektet, men saknade den tekniska kunskapen för att konfigurera en s...