Mixed Media virka: Festong hängeProjektet började som många av mina andra projekt börjar: med en PIN-kod från pinterest.com (gotta love platsen...). PIN-koden var en bild av sträng virkade på en halsband kedja med stora länkar, och jag gillade idén. Problemen var som A) hade jag kedja med stora länkar (och inte heller var jag på att punga ut pengar för att köpa det) och B) virka mönster var ganska vanlig för min smak. För att kringgå detta, jag har precis skapat min egen version, och här är det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mixed Media mosaik Craft

Jag ville göra min svärmor (MIL) något speciellt för hennes födelsedag. Efter att söka Pinterest för något speciellt för henne, bestämde jag mig att göra henne en mosaik, något hon älskar, som en väggbonad för henne. Jag blev personligen förälskad i...

Arg huvud, Mixed Media

alla böja sig för jätte arg huvudet totem! Han kommer att äta din faaaaaccccceee! Mixed media skulptur med trä, akrylfärg och kedja.För denna skulptur använder jag en förenklad tvärsnitt teknik, som är en bra metod för att få korrekta former av hårda...

Mixed Media Bezel Collage metall stämpling projekt

lära av blandteknik artist Theresa Cifali hur man gör en bezel blandad media collage med ice resin och stämplat metalldelar. Denna video täcker grundläggande metall stämpling tekniker och tips och tricks om hur man gör krispiga intryck och stämpel ra...

Mixed Media Spice burkar metall stämpling projekt

blandad media tutorial hur man gör spice burkar med stämplad metall Taggar. Steg outs tillgängliga online på http://www.impressart.com/projects/spice-jars.htm....

Iron Man Mixed-Media målat glas dator komponent mosaik

jag älskar serietidningar och glasmålningar. Jag har haft detta projekt i mitt sinne för 3 år efter lärande att Iron Man film som gjordes.Steg 1: Idén Först var tanken. Jag drog en snabb skiss av vad jag ville Ändstycke att se ut.Steg 2: Ge mannen en...

Mixed Media Assemblage - Dancing Queen

klippa ut design och laminat för stabilitet. Förbereda ett assemblage bit din bas. Jag använde ett byggblock (Jenga spel storlek) och en barnens alfabet block. Limma dessa tillsammans med ett starkt lim (jag använde blanka Detaljer). Fästa laminerade...

Mixed Media Scrapbooking Layout

Här är en process video av min blandteknik scrapbook layout arbetar främst med akvarell på bakgrunden....

My Mixed Media Garage

Detta är en bildgalleri av mitt garage där jag tycker om att jobba i metall, trä och dabbling lite i elektronik också....

Mixed Media ATC 5

Hej alla!Här är min dag 5 av ATC tisdag!Kolla in hur jag skapade denna lätt ATC!...

Mixed Media ATC handledning

Kolla in denna video om hur man skapar en snabb och enkel ATC (Artist Trading Card) med blandteknik tekniker!Njuta, Zoey...

Mixed Media bekräftelse stenar

Göra några blandteknik bekräftelse stenar för en snabb påminnelse om hur awesome du kan vara!Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverAmericana akrylfärgerAllure tredimensionell Design självhäftande färgerBorstarE-6000 Sp...

Mixed Media ATC 3

Hej alla!Här är den 3: e videon av ATC tisdag-serien!Hoppas du kommer att njuta av! Låt mig veta!ZOey...

Mixed Media duk handledning / / STAMPERIA

Hej!Kolla in hur jag skapade en blandteknik duk med produkter från Stamperia!Steg 1:...

Mixed Media: Canvas ändring till jul

Njuta av denna super snabb och snabb video (sorry jag har förlorad del av inspelningen det är därför det är så kort och snabb!)...

Mixed Media ATC handledning 2

Kolla in denna video om hur man skapar en snabb och enkel ATC (Artist Trading Card) med blandteknik tekniker!Njuta, Zoey...

MIXED MEDIA ATC: ATC med BOX hållare

NJUT AV...

En Media Center lösning även hustrun och barnen använder.

Detta Instructable är en sammanfattning av min erfarenhet försöker ett stort utbud av mediacenter-program, operativsystem, hårdvara och filformat. Detta är inte en PVR hur till och inte tillåter dig att spela in eller pausa live TV, även om jag komme...

Holiday mixer - "den remastrade mix tape"

jag hade sådan skitkul att göra presenter i år, jag kommer att göra detta varje år! Arbetslösheten har ett sätt att göra juice kreativitet.Den gåva jag hade mest kul är en modern ta på den "mix tape". Vem älskar inte mix band?!Jag gjorde dessa h...

Bygga en lugged cykel med en CNC dirigeras Rama in jiggernaut

detta Instructable är presenteras av Mixed Media Engineering LLC och visar processen för att bygga en lugged cykelram med "The Jiggernaut" en CNC dirigeras, flat pack cykel ram jigg. Vi kommer att ge dig genom alla steg från prepping klackarna,...