Miyazaki vantar (handskar)Dessa handskar var inspirerade av Calcifer från Howl's Moving Castle - en av mina favorit Hayao Miyazaki/Studio Ghibli-filmer. Om du läser detta och du har aldrig sett en Miyazaki film, vänligen slot en i för din nästa filmkväll.

Jag skulle vilja börja med att säga att även om detta är ett riktigt roligt projekt och jag är hoppas de kommer vara högt älskad av min avsedda mottagaren, detta instructable är förmodligen inte rätt plats att börja sticka. Du måste typ av vara villiga att gå tillfälligt galen för att sätta med 4 + olika färger hängande utanför projektet.

Också, detta är min första gången någonsin skriva upp ett stickmönster att jag har utformat, så om jag har glömt något eller en del behöver ytterligare klargöranden, låt mig veta och jag ska försöka att ta itu med den.

Med alla där - kan komma igång på Miyazaki vantar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man virka vuxen Fingerlösa vantar / handskar

Ett enkelt mönster att göra ett par vuxna Fingerlösa vantar som passar de flesta stora hand storlekar.Stygnen är i oss villkor annars allmänna virka kunskap förutsätts.CH - kedjaSC - Single crochetDC - dubbel virkaFPdc - Front post dubbel virkaBPdc -...

Coat Rack och vante stå från gamla CD Rack

min man fick en gammal CD rack från sidan av vägen och tog hem. Vi hålla inte CD-skivor ute längre, på grund av barnen. Det har suttit i källaren ett tag, tills nu.Att vara i New England på vintern är vått och kladdigt. Med två barn, vi alltid ha blö...

Vante Rack

föräldrar vet finns det inget så crazy-danande som en morgon rusning för vinterkläder. Barn tycks lämna vantar och handskar överallt de går. När du har tio minuter att få ut genom dörren, är sina handskar alltid längst ner i en ryggsäck eller hos en...

Gör din egen prinsessan Leia metall Bikini

LÄNGE SEDAN (ETC ETC ETC)...I mitt sinne, den största Star Wars kostym... är Darth Vader (från avsnitt IV-VI, gör ditt val). Men som jag inte har tusentals dollar att spendera att göra det kostym, gick jag med det nästa bästa; Princess Leias metall B...

Hur man gör Encaustic Medium

Encaustic är en antik konst medium som är användbar för måleri, collage och några mindre konst och mer praktisk formning och gjutning program. Enkautiska medium är en kombination av blekt och renad bivax och tuggummi damar. Tuggummi damar används för...

NPWGS (icke-permanenta vinter kläder lösning)

Vintern är på väg. Detta gäller alltid, sedan efter en vinter är före nästa, och detta är ingenstans mer sant än i närheten av garderoben. Halsdukar, vantar, handskar, mössor, benvärmare - även de udda plushie - de tar på sig att täppa upp oavsett ut...

Hur man gör Glittens (fingerlösa handskar-vantar)

Om du gillade detta insructables Vänligen rösta för det i sy varma tävlingen genom att klicka på "rösta" överst på sidan. Jag * verkligen * vill vinna den symaskinen :)-----------------------------------------------------------------------------...

Marionett handskar/vantar

dessa är riktigt mysig handskar som förvandlas till vantar--- och de dubbla som marionetter! perfekt för alla åldrar :DSteg 1: Vad du behöver Först måste:-nål och tråd-fleece (1/2 gården per handske eller 1 yard för 2 handskar)-symaskin (tråd och mat...

Torktumlare för handskar och vantar

torra handskar med denna rack och ventilationen på en overhead. De torkar snabbt och hålla sin form. Se min relaterade Instructables, inklusive en rack för torkning handskar och skor över en golvmodell vent, klicka på "unclesam" under namnet ova...

IRON MAN projekt 5: Kriget maskin finalen (christianwahlberg och vantar för raket).

För finalen av The War Machine-serien, vi gör den sista men mest kul pjäsen...Christianwahlberg och vantar för raket.Du behöver:Ett krig maskin christianwahlbergWar Machine raket handskarPlastidipGrå sprayfärgSvart sprayfärgSilver sprayfärgBullet bäl...

Akut motorbikebike över handske vantar

Dess December du tillbringade bara din lön köpa presenterar men du glömde att få motorcykel kåpor du behövdeNu har dess frysning och du en månad av ridning utan att kunna känna fingrarna.Jag har handguards jag har allvarliga vinterhandskar och jag ba...

Thinsulate tröja vantar med en HotHands ficka!

Varma vantar är faktiskt värda sin vikt i guld, på åtminstone här i Wisconsin. Handskarna är lättare att få och vi har handskar i mitt hus, men min 12-åriga son berättade nyligen att händerna var alltid kall när han gick utanför. Detta angick mig. De...

Hur man gör söta Kitty tass vantar

dessa instruktioner kommer att berätta hur man gör väldigt söt amine stil katt tassar. Jag använde dem i en kostym jag gjorde och de fungerade mycket bra. De är inte skrymmande så du kan fortfarande hålla saker. De kostar under $5 att göra och ta int...

X-Men kroppskostym och vantar för Power

Hej alla!Jag nyligen re-designade min kirurg cosplay från X-Men (Earth-616-serien) och ville dela några av mina tekniker. Detta tecken är vanligen inte representeras i komisk eller cosplay gemenskapen och ännu spelade hon en integrerad del i att hjäl...

Två Turtle Dove handskar

Dessa hänger för närvarande i tolv dagar av jul konst show på Tin paraply kaffe i Seattle. Varje artist valde den dag han eller hon ville skildra och jag valde den andra dagen av julen där min sanna kärlek gav mig två sköldpadda duvor.De är fullkomli...

Fotografens handskar

jag gjorde dessa Fingerlösa vantar för en fotograf vän till mig. Jag hade gjort Fetchings för mig själv och insåg några mods behövs göras efter fälttester dem. Jag köpte några mjuk och mysig Berroco Ultra alpacka i turkos Mix och iväg för att göra de...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: handskar

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

IPhone / pekskärm kompatibel handskar

jag nyligen flyttade till washington dc området från florida och har tvingats ansikte... vintern. Jag vet att det finns de av er som skulle säga att vintrarna i DC inte är så dåliga (im titta på du fargo, nd) men kommer från de soliga stränderna i fo...

Anpassade konvertibla vantar (och hur man gör kläder mallar)

i detta instructable jag kommer visa dig hur man gör tyg mönster för någon artikel i kläder du kan tänka dig! (denna metod kan också användas för att göra rustning mönster för cos-spelare där ute).På bilderna ser du mig göra mallar för konvertibla Fi...