Mod på knex instrumentHej det här är hungyhipo 2 och jag vill visa dig hur du ändrar knex instrumentet av min vän Bartboy. I detta instructible måste du göra den ursprungliga versionen av bart pojke med hjälp av denna länk OK när du har gjort detta du kan starta till mod den.

50% kredit går till Bart pojke för den ursprungliga utformningen och 50% kredit går till mig för mod

comment or else!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mods till '' knex rubberband repeater som använder gears''

Paperninja gjorde en otrolig knex rbg. Jag beslutade att mod det och lägga upp det för er att se, eller kanske göra. Du kan göra det ursprungliga vapnet här. Här är bildspelet!Också, inga kommentarer som snälla, Detta påminner mig om skorpion! eller,...

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Power/avstånd Mod till knex rubberband repeater som använder gears

det ursprungliga vapnet har en mycket stor kapacitet, men inte riktigt någon makt eller avstånd. Jag gjorde en mod på detta som bevarar kapaciteten, men ökar kraftigt i utbud och kraft av vapnet. Ursprunglig design av paperninja. Ja, jag har fina kla...

Mod att knex fjädring pickup lastbil

den ursprungliga Detta tog mig 3 timmar att utformaUppdatering, nu postat!...

Modded M1 carbine knex pistol

detta är en Mod till Knex Mad carbine. Jag byggde från bilderna och gjorde min egen inre delar.Funktioner:Löstagbar, utökade magSnyggt utseendeForegrip med skenorbra effekthakan restenNackdelar:Sylt 1/10 skottKräver trasiga orange connecters (minst 2...

Knex (sant trigger semi-auto) pistol för dig till mod

här är en Knex pistol som inte fungerar och jag ville se om någon kunde mod det.Steg 1: Bygga fat Bygga en gevärspipa.Steg 2: bygga den grejen det som mag fortsätter med attSteg 3: mag bygga mag och använda 11 vita connecters...

Knex AR-12 prototyp ll Modded

Hey guys detta är Flatout kommer till dig med den Knex AR-12 prototyp ll! Detta är Beanieostrichs och jag byggde det så jag ger kredit till honom men jag har några mods till den.(Detta är handledning om tillämpningsområdet stort tack till dinnertime8...

Knex kavaj v1 ammo mod

detta är en mod för ammo fot knex kavaj v1Steg 1: ammo Följ bara bilderSteg 2: ammo Följ bara bilderSteg 3: ammo lägga den påSteg 4: Ladda ammunition hur att ladda ammunition...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

Knex tung kanon ammo mod.

Detta är en Bullet mod för I_am_Canadian's Knex tung kanon.Steg 1: ReservdelslistaStavar:36 grön11 WiteAnslutningar:8 gul2 gröna1 röd6 blå 3DAndra:5 gröna reg-till-mini adaptrarSteg 2: Bygga dessa. Titta på pic.Steg 3: montering Sätta dem alla tillsa...

Knex skurkrollkanoner ammunition styrka mod

kolla in min tunga kanoner tävlingsskytte ammo mod!Hej alla! Detta är en instructable att visa er hur man gör en ammo mod för Knex tunga kanoner så du kan lägga mer kraft på din kanon utan att krossa din ammunition!Kanske har du att göra fat förstärk...

Knex skurkrollkanoner riktar skytte ammo mod

kolla min double barrel break action hagelgevär också!Hej alla, detta är en instructable att visa dig hur man gör en knex tung kanon mål ammunition! Detta är att se till att när du skjuter på mål, din kanon ammunition inte är sprida runt ditt hela hu...

Knex M47 Mod

efter byggnad här pistolen, det passade mina behov.men sedan började jag tänka på saker, först, hur mycket ammunition som det kan ha på en gång (3)så jag uppgraderade som tillsammans med många andra saker, hur som helst, här är vad kommer för att hän...

Knex MAJOR mod

detta är en mod för en knex klo från en broschyr. Du kan hitta instruktioner här. Det är nu en typ av handske/gatlopp. Hoppas du gillar!...

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Mods för CJdagangster Quadrapodular kanon Knex pistol

jag modded CJdagangster Quadrapodular Knex pistolSaker du behöver:Och några andra bitar.Steg 1: Bitar Count Lista av lappar:4 röda stavar2 grå stavar4 orange kontakter4 av dessa saker2 grå klippLedsen jag inte lägga detta, 2 grön/svart stångSteg 2: S...

XKR Knex Assault Rifle - stort mod av Jager's

detta är min Assault rifle. Det är en mycket omfattande mod av Jager's assault rifle - allt jag höll var sitt mycket smart trigger system och formen fat. Den har ett bättre sätt att släppa ammunition i, och jag tror jag har gjort hela pistolen något...

Knex M16 ombyggd och mods

Jag byggde om min knex M16 och lagt till mods. Hoppas ni gillar det :)...

Knex hög mod bil

Hej detta är min nya knex bil/jeep sak det fungerar det har systemet en mg, canon, plogen och spår är legofantic och hans track system .buy hur jag kommer att lägga om jag får 2 begär till go.easy vänligen Memarian min första Instructables. Om du int...