Modding lager Nerf Dartdetta instructable visar det korrekta sättet att mod lager nerf dart för att bli bättre.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Modding en Nerf dart tag pistol!

Hey guys och Välkommen till min första Nerf gun mod. Idag ska jag vara modding en Nerf dart tag pistol! Jag hoppas du njuter! :) ;)Steg 1: skruva! Först du vill skruva loss alla skruvar på Nerf pistolen och ta bort alla bitar acceptera delen av den g...

Hur till mod en nerf dart eld i din Longshot CS-6.

Detta är min första instructable och en extremt lätt.En dag jag tröttnade att kontrollera om walmart hade någon "effektivisera" dart för min longshot, varje gång jag går de säger theres inget i lager eller de bära inte dem längre, så jag bestämd...

Exploderande nerf dart mod

denna mod visar hur man gör en exploderande Nerf dart modDet är inte farligt som det använder pop sin häxa min galna vän en gång lite en och det inte skada honommen bara använda huvudet när skjuta dem läsa sista sidan för varningarDETTA FUNGERAR INTE...

Knexcluther's nerf dart mod (för maverick.)

Detta är bara en enkel mod jag listat ut varför jag var fiddleing med min maverick.Detta är också ganska kul för kex älskare och airsoft och nerf lika!Jag slår min hela ginormus balja med knex somebodys redan postat den här, och om de gjorde jag ger...

Enkel Nerf dart mod

detta är min första Instructable, och jag vet att människor har gjort detta innan, så går inte negativt på mig. Denna mod ger din Nerf Dart mer kraft och räckvidd.Steg 1: Få ditt material Kommer du behöver -* En Nerf dart (duh)* Band* SaxSteg 2: Att...

Hur till mod nerf dart

ok, detta är en instrucable som talar om hur till mod nerf dart.efter ca 175 kulor sparken måste du pulver dem igen.pulvret (du behöver) kommer att öka intervallet, och maktSteg 1: samla saker enkelt få pulver, servetter och en nerf dart(s)Steg 2: mo...

Nerf dart mod för extra sträcka

gör nerf dart gå ytterligare och träff med mer kraft med några enkla punkter.::: VARNING!:::Jag är inte ansvarig för vad du gör med denna dart. Denna dart är mer kraftfull än andra dart mods helt enkelt eftersom den använder en penna i stället för et...

Nerf dart mods

dessa är några mods för nerf dartvara skönt detta är min första InstructableJag är inte ansvarig för skada som till egendom eller personer efter behandlingen bortom denna punktSteg 1: material göra detta mod du behöverdart (kardborrband är bäst)Nerf...

Nerf Dart Mod

har du problem med dart som bara inte hålla. Ja nu med bara ett fåtal material du kan göra en kula som kommer att hålla fast en kartong mål.Steg 1: leveranser TackNerf DartLimpistol (valfritt)Steg 2: Lägga den tillsammans slita av toppen av nerf dart...

Nerf reaktorn att skjuta nerf dart mod

Detta är min första instructable, idk om någon läser någon av dessa mods längre men hoppas ni gillar det =]Sry om jag inte har några bilder tho = /vad du behöver:någon sorts sågskruvmejselnågon form av kniven eller bladet (sax kanske)någon form av et...

Nerf Dart Mod - Sprite Bomb

en kort video på hur man gör explosiva nerf dart. Använda en sprite bomb och en regelbunden nerf dart, kan du göra DART att explodera.LukowStudios | GeekazoidTwitter?...

Super lätt nerf (dart) mod

tis är extremt lätt/dödligaDu behöver:Nerf dartsynålkanske superlimSteg 1: steg 2 du kommer att behöva sticka synål genom spetsen på dartSteg 2: kan du använda super lim för att sätta kula spets i huvuddelen {jag har märkt mig lossnar mycket med ut l...

Extremt lätt nerf dart mod

detta instructable visar dig hur du lägger till nästan 15' fötter av allt till din nerf dart när du använder en nerf dart tag pistol på bara några minuter. här är ursprungliga och ändrade dart sida vid sida.Steg 1: material Behöver du:--sax--nerf dar...

Hur du Mod en Nerf Nite Finder Ex-3 med en limmad fat

A Nerf pistolen, helt enkelt, en plast leksakspistol som skjuter skum dart. Pistolen räcker dock inte alls lika stark som vi vill, och, out-of-the-box, presterar långt ifrån sin förmåga. Hasbro har installerat en tredelad "air strypningen" med e...

Nerf Dart Tag CS-6

hur man gör en strömlinjeformad dart (en CS-6 dart) för att spela dart tag ur en normal dart tag dart!Steg 1: Intro och leveranser Först vill jag be om ursäkt för de dåliga bilderna.OK, jag har inte spänna testade min dart men jag har sett till att l...

Nerf dart tag

i detta instructable jag visar digHur man spelar Nerf dart tag.Och även hur man spelar Nerf fånga denflagga plus andra spelatt göra min egen.Steg 1: hur man spelar Normala Dart TagDet är i grunden ett spel var du gå runt jakt för andra aktörer att sk...

Hur du mod en Nerf Longshot CS-6

detta är en instructable om hur man gör följande till din Nerf Longshot CS-6:~ Öka utbud med 25%~ Öka effekten med 35%~ Göra ett 14 nerf dart klipp~ Minska vikt till din pistol~ Göra det svalareDenna pistol är för närvarande ett pågående arbete (V1),...

Hur till mod en nerf IX-1 reflex!!

i detta instructable jag ska visa er hur till mod en nerf IX-1 reflex. Detta är min första instructable, vara så trevligt.Här är en bild från färdiga nerf gun:Steg 1: Skaffa material För detta mod, behöver du:-din nerf IX-1 reflex-tejp-sax-skruvmejse...

Gör nerf dart från scratch

spela med Nerf guns är en rolig aktivitet rolig aktivitet som åtnjuts av många människor. Tyvärr går roligt ofta ut när alla pilar har gått förlorade. Att göra din egen dart är mycket billigare än att köpa ersättare.En varning för att använda dessa p...