Modulära iPad stand med aluminium och en Erector set!Har du en iPad? Var din favorit del av The Sandlot crazy bollen hämtar grej? Läs på...

Jag vet inte om dig, men jag hatar att inte ha den högra delen när jag är mitt i ett projekt. Jag var på min andra resa till järnaffären förra helgen försöker bygga detta stativ och slog det mig: Jag har den perfekta prototyping kit sitter i min källare som jag inte hade använt i år... Min Erector set!

Så jag byggde en innehavare av en iPad med en gammal iMac stativ (inte en originell idé jag vet,) aluminium lager, Erector bitar och vissa lampa delar.

(Jag faktiskt ursprungligen hade det staffli med detta fäste bifogas ett arkitektens lampa ledad arm. Jag skulle kunna sätta som instructable upp om folk är intresserade. Det är där den modulära delen kommer in.)

Jag försökte replikera något sådant som jag såg i Apple store: http://store.apple.com/us/product/H9317ZM/A/just-mobile-upstand-for-ipad?fnode=40
Jag ville ha något som fångat den Apple estetiskt och hade några fler funktioner.

Halsen har full rörelseomfång för att titta på filmer i landskapet eller laddning i porträtt. Staffli del har en snygg våren mekanism för att säkert hålla din iPad på plats.

Tack för att titta, och rösta snälla på mig i helgen projekt tävling och jag skulle kunna göra denna tävling!

Se Steg
Relaterade Ämnen

VEGAN modulära iPad Stand med Bluetooth högtalare: Agave

Agave, pitera, magüey - men man kallar det, dess användningsområden kan vara gränslös. I slutet av livets plant´s producerar den en blomma ungefär fem meter höga. Som blomman långsamt dör blir stjälken hårt, bambu som exteriör och interiör bildar in...

Hemgjord mini fräsning med aluminium och mekanism CNC bild

Du behöver bara en vertikal mill. Mini fräsning är nödvändiga för att produktionen av nästan allt men är mycket dyra. Vi upptäckte det åter som ett sätt att snabbt göra billiga men korrekt verktygsmaskiner för användning i utvecklingsländerna och i h...

Trä iPad Stand med återvunnet hårddisk delar

jag gjorde detta stativ i födelsedagspresent till min mamma. Hon älskar det och jag tänkte jag skulle dela det med dig. Den är tillverkad av lönn och jag storlek för att passa iPad i sin skyddsfodral. Det finns tillgång till alla portar och knappar p...

Tablet PC-Stand med Sugru och klädhängare

Vår lokala hacka utrymme (makerspace.org.uk) beslutat att köra en Sugru bygga kväll på vår öppen kväll, där killarna från Sugru gav oss några av deras produkt att komma med något lite annorlunda än de vanliga "laga" eller "ändra".Jag h...

Enklaste Ipad Stand med CD/DVD spindel

enkelt stativ med CD spindel...

Hundar och Fireworks - med Ulrike och Lizzie

För några år sedan, under mitt i en särskilt själv eftergivna och utsvävande session av fyrverkeri frenzy kom Ulrike med denna lysande idé för passivizing hundarna mot bullret skapad. Någonsin fyndiga och inte en för tabletter eller injektioner, Ulli...

Kontrollera din DSLR kamera med iPhone och Arduino BLE modul

Här är 10 minuters instructable för att kontrollera DSLR kamera med Arduino och iPhone.Steg 1: ReservdelslistaEn Arduino UNO eller Mega eller Nano eller etc.Jag använde en HM-10 Bluetooth låg energi modul men jag tror några andra Ble moduler kommer a...

Ultimate Robo-Planter (med ljus och avtagbara anti spill modul)

(Om du gillar mitt projekt, snälla rösta på mig. Tack!)Mina damer och herrar, jag ger dig... min ultimata Robo-Planter!"Men Mario" - ni kommer att säga - "vi har sett din Robo-planteringsmaskiner innan. Inte illa och mycket ekologiskt, men...

PWM dimmer med NE555 och MOSFET med DIY aluminium fall.

en låg kostnad PWM dimmer med NE555 och MOSFET med DIY aluminium fall.Steg 1: aluminium fall från torget aluminiumrör. aluminium fall har dubbel roll.första är skydd skydd.och för det andra är kylfläns förMOSFET.Steg 2: Borra hål POT fastställande på...

Omforma en akustisk gitarr i en Dobro med aluminium paj kastruller och faltning

detta Instructable är i konsten av ljud Contest. Om du gillar det, Visa mig lite kärlek!Jag arbetar på ett fjärrsamtal projekt med min före detta gitarristen. Han befann sig i ett alternativt land spår en dag, fastställs vissa spår, och bad mig att g...

Wood Laptop Stand för skrivbordet med Fans och sånt

Tanken är att använda en kommersiell laptop stand med fans, för att bygga (lätt-sätt) en exklusiv stå för särskilda behov, som placerar med rätta främre datorn.Steg 1: Behöver vi... Stativ med Fan(s)Wood blad (12 x 32 tum) (30 x 80 cm)MåttbandSnickar...

Snabb och lätt iPad Stand

jag befann mig i en nypa för en iPad stand och beslutade att göra en ur en gammal stativ jag hade liggandes. Följande instructable är vad jag gjorde.Steg 1: Artikellista 1-6 tum 1/4 bult5 - 1/4th matchande nötter4 - 1/4th matchande brickor2 - (ett pa...

Enkel och billig iPad stand

detta är en snabb och smärtfri lösning tills du får din dyra pre-order iPad stand :)Jag använde bara saker runt huset. Det är inte de mest eleganta, men jag hade inte lämna huset för att göra det!-. 97¢ grundläggande metall bokstöd från staples-6 hal...

Konvertera en inbunden i en iPad Stand

vad kan vara mer poetisk än propping upp din skinande nya robot omni-bok med en av sina fattiga, föråldrad döda-tree förfäder?Ett par dollar i material och en smula hantverk kan net du en mycket kapabel och elegant iPad stand.Steg 1: Samla ditt mater...

Flat Pack skrot trä iPad Stand

den färdiga produkten (ovan)Behovet av en snabb och smutsig iPad stå dök upp, så jag tog ett par bitar av skrot Plyboo och whooped något upp.TechShop i Menlo Park (www.TechShop.com) har en hel del verktyg, men detta projekt kräver bara SawStop tables...

Vikbar MacBook/Ipad stand

En enkel och vikbar MacBook stå (Obs: endast provas med MacBook, den kan behöva adjusments för olika laptop) som också kan användas som en Ipad stand.Designen är inspirerad av kombinera 2 olika design gjord av:OxyJin: Telefon Stand & hörlurar Wrap (L...

Bygga en modulär Robot chassi med Actobotics

Jag har älskat robotar från min tidiga barndom. Första filmen robotarna jag minns någonsin verkligen gillar först, där tre robotar från "Silent Running" (fortfarande en av mina favoritfilmer!) Dessa fånig liten vandrande lådor nådde mitt intress...

DIY betong:: Betong iPad Stand

detta Instructable kommer att visa hur man gör en konkret iPad stå från en hink plast popcorn, det är inspirerat av ett projekt från boken Lätt konkreta projekt . Ingen tidigare erfarenhet av att arbeta med betong är nödvändigt, men du bör vara bekvä...

Skrivmaskin iPad Stand

min USB-skrivmaskin ombyggnadssats kan du enkelt bygga om din gamla skrivmaskin för att arbeta som ett tangentbord för datorer och bärbara datorer, eller ens för tabletter som iPad. I själva verket kan du även placera din iPad på rullen så att den fu...