Mögel att SolidWorks 2014

Så det är bara följa med videon.
Detta är bra för att göra flera små objekt eller bara lära sig en annan funktion är solid-verk.

Hur detta skulle göra flera objekt är

Skriva ut båda halvorna och fyll i det negativa utrymmet med något (som vax)

Relaterade Ämnen

3D skriva ut ett fall mögel att göra dubbla mögel delar

Detta är en avancerad mögel-making handledning. Om du behöver göra en multipel-del mögel, eller måste du göra multiplar av samma mögel, kan du överväga att göra vad som kallas ett fall mögel. Det vill säga en mögel-av-en-mögel-del. Denna handledning...

Gjutning och mögel att göra för ätbara livsmedel

Har du sett mat formar och ville göra egen choklad, ice cube fack eller andra ätbara objekt? Jag gjorde och tog nyligen några klasser på 757 Makerspace i Norfolk, Virginia att lära sig om formar, gjutning, vakuum bildas och arbetar med mat. Detta ins...

5 sätt att förstöra en mögel att göra projekt

någonsin har du ett av dessa ögonblick där du tror, "Jag vet exakt hur man gör detta på rätt sätt, men jag kommer inte att göra på det sättet." Kostnad eller tid eller Hybris kommer i vägen och du göra en massa rookie misstag och sluta med ett m...

Silcone mögel att göra investeringar gjutning hänge

Hej!Jag arbetar med Jim Kibler i sin verkstad. Tillsammans har vi gjort silikon formar för gjutgods för dekorativa antik stil gevär. Nyligen har jag använt silikon formar göra sterling silver Halsband Hängen av utsmyckade rokoko tummen bitar.Eftersom...

Prova min hand på: mögel att göra och gjutning med silikon RTV [Pittsburgh Tech butik]

idag på Pittsburgh Tech Shop, tog jag en klass i mögel att göra och gjutning. Detta är en bra teknik för att göra flera kopior av en bit av harts. Det har använts i skulptera, prop making, specialeffekter makeup och många fler program. Detta Instruct...

PET-graven markör & mögel att göra det

Detta är en video om hur man gör och använder en mögel.Mögel är för att göra en allvarlig markör för en sällskapsdjur. Den kan användas om och om igen om du vill göra det igen eller kanske göra en för en vän som har förlorat sina husdjur. Under åren...

En mögel att sätta på ett ekollon.

jag gör feer av naturliga material. Jag vill använda ekollon för huvuden. Jag har tanken att kanske jag kunde växa ett ekollon med ett ansikte om jag satte en mögel runt den medan den är liten och låta det växa att fylla formen. Jag designade en möge...

CNC Nyancat mat mögel (nyancake!)

CNC verktyg och mat! Vad kan vara bättre? Plus är det superenkelt.Detta är en översikt över hur jag gjorde en nyancat mat-säker mögel, och naturligtvis med magiskt CNC och digital CAD-filer kan du tillämpa den på nästan vilken form du vill. Den grund...

Rapid Prototyping - 3D-utskrift för att göra Masters

Med en 3D-skrivare för att göra ditt ursprungliga prototyp, är det då möjligt att göra kopior av din design snabbt och kostnadseffektivt med mögel beslutsprocessen. ComposiMold kan användas för att göra formar och gjutgods snabbt och sedan åter smält...

Ultimate fantastiska fågel slottet av Awesomeness

kom en, kom alla! Detta lyxiga fågel slottshotell är olik alla andra! Det har en central rymliga vardagsrum och är komplett med fyra personliga sittpinnar! Denna fågel slottshotell har fåglarna flockas (bokstavligen) för att checka in! En när de är i...

Vita huset prydnad 2014

Jag använde Solidworks 2014 för att utforma prydnad för 2014 Vita huset prydnad utmaningen.Hoppas du gillar min prydnad.Steg 1: Utformat min prydnad Solidworks 2014Designa i SolidworksSteg 2: Importera och förbereda filen för 3D-utskrifterImporteras...

Bygga en plast injektion mögel - lektion 1 av 10 mögel Making grunderna

Grunderna: En av de viktigaste delarna för att bygga en mögelsvamp som är kapabel att göra miljontals del, är mögel design. I detta instructable kommer vi ta titt på gris bilden när designa och bygga formar. Vi bryter ner 10 framtida lektioner i de f...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

Bära prydnad Push mögel

den följande Instructable går igenom processen för att göra en Björn ornament med en push mögel teknik. De material som används för det här exemplet finns luften torr modellering sammansatta och PowerMold Re-Usable mögel att göra Material. PowerMold...

Hur man gör en jordnötssmör och gelé smörgås

vad är din favorit typ av sandwich? De flesta människor kommer att säga jordnötssmör och gelé eftersom det påminner du har din barndom. Det finns många sätt att leva ut din barndom från olika slag av jordnötssmör till de olika slags gelé.Ingredienser...

Att skapa hjälmar och rustningar från videospel för nöje och stora vinster!

Detta Instructable kommer att presentera min något märklig metod för att skapa kopior av hjälmar och rustningar från TV-spel. Visserligen är jag inte världens största skulptör, och för att kompensera för min brist på skicklighet i detta område, har j...

Degeln mögel.

i min nästa instructable jag ska Visa du artiklarna och metoden jag använde för att skapa en form för min lera deglar som allt "rostfritt stål" som jag använt har misslyckats (dricka flaska, drink shaker och 3 x stål mjölk shake behållare.) Dett...

Att göra tvål med vetenskap!

Tvål: alla har tvål, men väldigt få av oss uppskatta den. Inte har du någonsin undrat hur soap är gjord? Inte heller vi, men vi ska berätta hur som helst. Detta Instructable hoppas jag att lära dig, läsaren, hur vi gör tvål och alla vetenskapen bakom...

Fast varmt lim mögel för små saker

Här kommer jag visa dig hur man gör en snabb, enkel och billig Varmlimma mögel att återge små saker.Steg 1: materialDu behöver:1. lite olja2. limpistolSteg 2: Förbereda sak Det lilla som du vill göra en form måste stödja en temperatur ca 100 grader C...