Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask
När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste filmen anpassning. Huvudet var modellerad från konsten i boken, snarare än muppet-liknande varelser i filmen. Idén kom till mig att skapa huvudet från tråd och papper mache, fuskpäls, akrylfärg och markör.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Carol kostym från Where The Wild Things Are

detta är en Instructable för Carol från Where The Wild Things Are kostym jag gjort. Gärna meddelande mig några frågor eller lämna dem i kommentarerna, snälla rösta på mig!Eftersom detta är min första Instructable jag försökte göra det detaljerade, me...

Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster!

Är ni glada för filmen? Jag geeking ut över här. Jag är helt klädd denna premiär.Detta är ett riktigt enkelt mönster - hela hatten är endast åtta bitar!LÅT VILDA BRÅK START!Mönstret är på steg 2 - bläddra längst ned i det steget och klicka på PDF-dok...

Där Wild Things Are Max kostym för alla storlekar

Huvudpersonen, Max, i Where the Wild Things Are verkar vara en populär kostym för barn i år men när noclothes ville vara vara Max för Halloween, hon kunde inte hitta en kostym för en vuxen och bad mig att göra en för henne. Självklart sa jag ja!Det k...

Där Wild Things Are plantskola

detta är en bild instructable visar förloppet för min sons dagis som jag dekorerat med väggmålningar från Maurice Sendaks bok "Where the Wild Things Are". Det var min favoritbok som barn och ville dela det med min lilla kille. Jag började på dag...

Där Wild Things Are KW kostym

Hej världen, jag blev inspirerad av KW kostym jag såg på denna webbplats och min dotter Natalia älskar Where The Wild Things Are så bestämde mig för att prova på att göra det och lyckligtvis visade det sig ok. Halloween är inte att stora av en affär...

Där wild things are KW och Carol

vi älskade "om wild things are" tecken så mycket och mina tvillingdöttrar ville verkligen vara dem för Halloween. Jag åkte till jobbet på det med kartong, gamla pälsar, fur remnanats, en gammal leopard dräkt från år sedan, djurens hus tofflor oc...

Där Wild Things are Carol/Moshie kostym

bestämde jag mig för halloween jag vill vara en vild sak från bok och nya filmen där wild things are. mamma och pappa ville ha något att göra med att göra min kostym, så jag var tvungen att göra det helt av mig själv. (detta min första tutorial på så...

Där Wild Things Are väggen konsten

jag älskar där Wild Things Are. Det är en av mina mest favorit böcker från min barndom. Jag ville göra något som jag kunde hänga på väggen och tänkte eftersom jag kunde använda en laserskärare nu, varför inte göra det?Denna väggbonad är tillverkat i...

Där Wild Things Are Max kostym

min man och jag gjorde Max wolf passar varifrån Wild Things are i år för våra 5 år gamla. Han faktiskt vann 2009 Virginia Zoo Boo klädedräkt strid för sin åldersgrupp den 1 November.Kroppen var gjord med en McCall 5956 gris Monkey hund kostym mönster...

Där Wild Things Are Max krona

låt de vilda bråk börjar!Hand virkade i gyllene gult garn i samma stil som Max bär som han leder the Wild Things!...

Där Wild Things Are, Carol och Max kostym

Ända sedan jag läste denna bok som barn jag har velat vara Max! Se filmen tog mig tillbaka till min barndom dagdrömmar. Jag behövde bara en vild sak att slutföra min look. Lyckligtvis är min man en bra sport! När jag nämnde min kostym idé för honom s...

Dräkter: Spartanerna från 300 och Max varifrån Wild Things Are

tillbaka när filmen 300 kom ut, några vänner och jag bestämde att det skulle vara kul att göra en uppsättning av spartanska kostymer. Spartanerna i 300 slitage ett par bitar av rustning... och inte mycket annat, vilket var bra eftersom rustningen var...

Där Wild Things Are

jag älskar boken och filmen! Jag ville göra något som hedrade dem båda!Glöm inte att lämna kommentarer, rösta, följa, vad-har-du!Vanliga material som behövs:Duck TapeVarmlimma (massor)Faux päls tygSculpeyEpoxiSkumPlasti-DipGamla/billiga skorGamla/bil...

Läskiga papper Mache Mask - Silent Hill Nurse

DIY - Halloween kostym idé.Jag älskar något läskigt och typ av nörd också. :) Beslöt jag att göra min egen mask att slutföra detta läskiga sjuksköterska kostym. (Silent Hill) Jag vet, jag vet... denna kostym behöver mycket mer blod och gore, men tyvä...

Beetlejuice-BeetleSnake-papper mache

papper mache maskSteg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingredienser:tapetklistertidningenvattenm...

Beetlejuice, The Maitlands, papper mache

I år beslutade vi att göra Maitlands från Bettlejuice.Steg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingr...

Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)

Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).Så beslöt jag att gjort en...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

Papper Maché konst trummor

mig själv och en vän har gjort en hel del trummor av olika slag nyligen med kalebasser för snäckor och geten flår för trumma huvuden. Som ett resultat, jag har funderat mycket på trummor och trumma design. Det är inspiration för detta instructable, s...