Monitor väggfäste från IKEA reservdelaren snabb och enkel ordningsmanen väggfäste från IKEA reservdelar.

OK så;

Medan du tittar i min reservdelar jag kom över några kvar över "Dresser ben innehavare" (jag vet inte riktig Artikelnamn). de används av skruva dem på golvet och glidande benen i den dungen på dem.

I mitt huvud jag såg dem som en krok och sadel som skulle kunna användas för min LCD skärm.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Monitor väggfäste (nu med extra tangentbord och netbook innehavaren)

jag gjorde detta för min nya verkstad. Det är ett rektangulärt rum med skrivbord på långsidan, så jag ville kunna flytta bildskärmen vänster och höger för att titta på filmer etc från vardera änden av rummet. For resten, detta sparar mig det utrymme...

(Forts. projektet) 3D tryckta väggfäste för en bildskärm

Brukade skissa upp och bygga ut två stycken enkla former. Ganska lätt! Tutorials som kommer som standard med uppfinnaren är ganska händig, alla de färdigheter som behövs för att göra detta följde med programmet.Steg 1: Makerbot Replicator Konverterad...

HUR du VÄGGFÄSTE TV på en interaktiv TV MOUNT

Vissa saker verkar mycket komplicerat på grund av hur vi ser på dem. Vi har träffat många människor som älskar att se deras vackra TV på väggen vid den perfekta vinkeln men är rädd för montering av deras TV med hjälp av en interaktiv TV Väggfäste. De...

Göra en artikulera väggfäste håller din TV perfekt nivå

jag kommer att visa dig hur man gör en relativt lätt "add-on" till din artikulera väggfäste till nivå din TV perfekt. Jag köpte en fancy artikulera väggfäste för min 26" flat panel LCD-TV och var besviken att få reda på att efter alla de fö...

Ukulele väggfäste - billigt och enkelt

Hej där,Jag har nyligen gjort några vägg fästen för min älskade ukuleles och skulle vilja dela dem med dig.Steg 1: Material och verktyg Här är vad du behöver för att göra Ukulele vägg fästen:Material:lång skruv (mindre än 1€ för 6 st, 10cm lång)stick...

WardroBED + bonus cykel väggfäste

Jag bor i ett litet 10 kvadratmeter rum. Så tänkte jag hur jag kunde spara utrymme. Jag tänkte för att spara utrymme där de flesta av utrymmet var att få spillo i mitt rum. Och då såg jag min säng. De flesta sängar är ganska låga över golvet och gott...

IPAD väggfäste för under $50

detta instructable är att göra din egen ipad väggfäste eller stativ, som på bilden nedan.Det bör kosta under $50 dollar så länge du får 1/8 skrot akryl och någon att klippa det billigt.Att komma igång behöver du flera material:1.) akryl, 1/8" tjockle...

IPhone 6 väggfäste Dock

Jag ville ha ett väggfäste för min iPhone 6. De funktioner jag ville ha ären plats att montera min telefonoch där det kan laddas samtidigt.Steg 1: Allmän tänkande om Design Första jag tänkte på den allmänna designen och kom upp med skisser.Jag ville...

Flat Screen TV Väggfäste

Vi har köpt nya smart TV 32" LCD för våra lekrum, och tänkte att det vore bättre att ha det hänga på väggen i stället för sitter det på ett stativ. Att vara "El Cheapo" den jag är, jag inte ville spendera en hundra spänn på en "riktig&...

TV väggfäste, skrivbord & dolda PC

min flickvän behövs ett skrivbord och också något att stå hennes TV på. Efter mitt första försök till en TV-vägg ( jag trodde jag skulle se om jag kunde göra en ny förbättrad en som skulle göra både jobb för henne.Snarare än upprepa mig i detta Instr...

Hur du väggfäste TV (med en Cheetah montera)

Cheetah fästen är enormt populära på Amazon. När detta skrivs, har 1557 granskare gett den modell APTMM2B monteringen en 4.8 stjärna genomsnittliga recension. Eftersom de allra flesta av recensionerna är positiva och fästet kostar mindre än $30, köpt...

Bygga ett verktyg väggfäste med en gammal lagring Rack tillbaka

med mina verktyg liggande hela min arbetsbänk jag alltid haft svårt att hitta vad jag behövde. Men luckly jag hade lämnat några metall tillbaka väggar från en gammal lagring rack, rostiga orange skit delarna på den första bilden. Av pintig hot dem me...

Väggfäste för CRT-skärm

detta instructable handlar om hur man hänger en vanlig 17" CRT monitor (som är ganska tung) på väggen på de billiga.Jag hade en gammal PC- och 17-tums CRT-skärm och ville använda dem på mitt lilla kök. Om jag sätter bildskärmen på tabellen det skulle...

IPad väggfäste

jag ville ha ett billigt och enkelt sätt att montera min iPad på väggen i mitt kök (som jag har hittat för att vara i rummet där jag mest använder det). Detta är min femton minuters lösning.Steg 1: 1/2" aluminium Trim kanal jag hade tidigare byggt en...

Väggfäste för foto står

Studio fotograf? Då har du sannolikt en hel del ljus står. Och om du är som mig, du har inte en mycket utrymme att lagra dem. Ange: väggmontering fästet för foto står.Låter sexig? Är det inte. Det är en bit av tunga, 1/4"-tjock, stålplåt som är varit...

Infällda väggfäste för Rasberry Pi Google kalender

Detta "kan tar Piney's"Rasberry Pi vägg monterad Google kalender"och visar steg att montera skärmen infällda i väggen. Jag tyckte att alla montera - även en låg profil mount - sätta bildskärmen alltför långt ut i vandrande utrymmet. Efterso...

Arbetsbord väggfäste

Hey guys! Detta är en snabb instructable om hur man gör en workshop wall mount för alla dina verktyg, planerar etc etc etc. Jag har använt ett 9mm blad 4'x 3' marin plywood för detta.Steg 1: Montering av ply För att sätta tråden på väggen, måste du f...

Apple Airport Express väggfäste

Det här enkla Apple Airport Express (2nd generation) väggfästet lyfter din wifi-router från golvet och erbjuder en snygg lösning. Du kan hämta STL-fil och skriva ut den toppen ner med ett 4 mm brätte. Brädden förstorar ytan av objektet på sängen och...

IPAD väggfäste bredvid sängen

jag gillade tanken på att ha en vägg monterad hållare för min ipad medan du ligger i sängen och efter att ha sett detta gjort av veryken bestämde jag mig för jag skulle ta ett skott på att göra min egen. Jag köpte samma innehavare för Ipad från Stand...