Monster-In-A-Box Halloween Prop (Del1, The Box) eller bara en bra pall lådaJag har sett flera Monster-In-A-Box videor på YouTube under de senaste åren och varit fascinerad av dem. Jag har inte sett mycket många detaljerade instruktioner om hur man sätter man ihop ändå. Jag ville bygga min första Halloween prop i år och jag valde rutan eftersom jag trodde jag kunde få en fin skrämma människor med det och eftersom jag har små pojkar och jag ville inte något alltför bloddrypande runt huset. Jag ville ha hela rutan att "hoppa" från marken, jag ville ha upp till bang upp och ner, jag ville att det skulle fnysa dimma och jag ville alla rörelser och frustande dimma samordnas med ljud. Detta är vad jag byggt. Detta är inte en originell idé. Det är bara min ta på denna intressanta Halloween prop.

Jag har åtskilda detta instructable i 2 delar. Del 1, box och del 2, The Guts. Att bygga i den här rutan kan stå ensam och användas för valfritt antal projekt som kräver en robust trälåda om du inte skär området fönster och fängelse bar. Se min andra instructable "Monster-In-A-Box (del 2, modet) för den andra delen av denna bygga.

Verktyg som används: måttband, tacksam, geringssåg, efterbehandling spikpistol, drill, drill bitar, cirkelsåg eller sticksåg, fram-och tillbakagående såg, bända bar, hammare, trä klämmor, kemiska andningsskydd, skyddsglasögon, handskar.

Leveranser används: trä lastpallar eller gamla staket paneler, 1 x 2, brads, blad rock skruvar, trä pluggen, trälim, silver färg, gångjärn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Monster-In-A-Box Halloween Prop (del 2, modet)

Detta är del 2 av en 2 del instructable på att bygga denna prop. Se min andra instructable "Monster-In-A-Box Halloween Prop (del 1, rutan) eller bara en bra pall låda" för instruktioner om att bygga rutan.I denna del ska jag gå in i detalj på hu...

Antik häst ritade Hearse - Halloween Prop replika

denna prop har varit kröna juvelen på min gård och tillhåll, och alltid får komplimanger av lass (de flesta människor inte kan tro att vi byggde det i vår bakgård). Men det är konstruktionen är faktiskt otroligt enkel övergripande, och använder masso...

Skelettet Organist animerade Halloween Prop

Vår vig fingrar Organist, aka "The skelett Organist", är en effekt vi först skapade tillbaka i 90-tal för våra hem tillhåll, och visade sig vara en perenial favorit som den bästa Halloween prop i vårt hemsökta hus. Alla antog att det var en anim...

55 LB Lara Croft, Tomb Raider böja Halloween Prop

En bit av en varning att starta; Detta är en verklig arbetande båge. Tho det var utformad som en Halloween prop, är det fortfarande kan vålla allvarlig skada om de används felaktigt. Bär inte detta runt offentligt, låt inte barnen hantera det och int...

DIY med levande ljus skalle hängande ljuskrona, Halloween prop

i detta instructable jag lär du dig att bygga din egen läskiga Halloween kristallkronor till mycket låg kostnad genom att utnyttja material ligger runt ditt hus och dollarn lagra dekorationer / material.Steg 1: Samla material Materials needed:4 $1 do...

Skräp kan Trauma Halloween Prop (från Kit och göra: Halloween Edition)

detta projekt var mitt första försök på en pneumatisk Halloween prop 2 säsonger sedan. Vi fick eldas upp för att prova detta efter behandlingen göra: Special Edition på Halloween. På s. 80 beskriver de hela processen i bra gör mode. Deras instruktion...

Döda Alien - Halloween prop

med en billig plast skelett, några papper mache och vissa expanderingsskum du kan ha en "döda främmande" denna halloween.Steg 1: Ingredienser och verktygIngredienser:Billig plast skelettExpanderande spray isoleringMaskeringstejpTråd eller galgar...

Brända liket / Burning Embers Halloween Prop

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du gör din egen brända liket Halloween Prop.Detta är något av en uppdatering av en tidigare Instructable till mig finns här Steg 1: Material som behövs Materials Needed:1-3 burkar av bra grejer spray skum...

Brand andas drake - Halloween Prop

Hälsningar och Happy Halloween!Vad vi har här är en mäktig brand andas drake. Det flyttar, blåser eld och flaxar med vingarna.Jag in det i en Halloween Prop tävling, så kan du rösta! Tack för att titta.Draken består av metall huvud och hals, vingar s...

Snabb Halloween Prop

detta handlar mer om ett annat sätt att se än om att göra. Lite rekvisita skrika bara göras. Jag hittade green, plast, gräsmattan kantband i papperskorgen. Att vara i Halloween Prop att göra sinnestillstånd, jag såg en blodig, Cross-Cut såg så, med t...

Buckeye Box (eller halsband)

så du går längs och du hitta denna vackra buckeye, men vad kan du göra med det? inte mycket egentligen, men förhoppningsvis kommer denna förändring som :)Saker du behöver:Buckeyes (så många som du önskar)En stor knivEn smörkniv eller liten skedNål el...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...

Animerade skelett Chainsaw Massacre Halloween Prop

Halloween närmar sig och det råkar vara min favorit semester. Jag försöker alltid ha någon typ av skärm i min gårdsplanen. De senaste åren, har jag haft "Gräsklippare Man", som en galning kör över en kropp med sin gräsklippare. Det är en statisk...

Audrey II Hand Puppet lite shoppa av fasor Halloween Prop

Jag dokumentera inte helt detta projekt eftersom jag var ledsen.Efter ett cross-country drag i slutet av sommaren, och veckor av arbetslöshet innan äntligen börjar ett nytt jobb, inför jag Halloween lite hopp. Med ingen budget till mitt förfogande, i...

WOLVERINE TEMA HALLOWEEN PROP!

Oftast i filmer KLORNA visas med hjälp av DIGI-EFECTS (PHOTOSHOP, RAMPAGE MAX) men i detta INSTRUCTABLE jag kommer att visa dig alla hur man gör den verkliga XD WOLVERINE klor. EGENTLIGEN ÄR DET MYCKET LÄTT ATT GÖRA OCH HELA TIDEN DEN ANVÄNDER, ÄR FÖ...

Giant Spider Halloween Prop

detta instructable är baserad på en propeller som jag gjorde år 2007 för att dekorera mitt hem för Halloween. Det är inte lika väl dokumenterat som jag i bilder, men då jag aldrig ens tänkt att jag skulle gilla att göra en tutorial i framtiden. Förho...

Brinnande glöd Halloween prop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en pyrande högen av glöd prop. Använda det under en kittel, brända liket etc.Steg 1: Material som används Materials used:1 eller flera burkar av spray skum isolering1 eller mer orange sträng...

Kista lock reglaget Halloween prop

detta är ett projekt för Halloween som har fått mycket bra kommentarer från besökare knep eller behandla.Den består av en trä Kista med lock som sakta glider åt sidan samtidigt lyfta ett skelett upp några inches. Smoke häller och ett läskigt skratt l...

Halloween "Day of the Dead" Alter

I år min Halloween tema var "Day of the Dead", så jag ville hälsa på mina gäster med "Day of the Dead" Alter eller Ofrenda.Njut av min Instructable!Steg 1: Steg 1: ändra Base leveranser (allt du redan till hands) För att bygga altaret...