Montera en datorDetta Instructable är för spelare som har äntligen nått fram till att lagra köpt datorer kan inte tillgodose gamers och funderar på att bygga sin första gaming dator.

Mycket av detta är ganska grundläggande, men när du vet inte vilka portar är eller vad du är ute efter det kan vara mycket förvirrande mycket snabbt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att montera en dator

En grundläggande uppsättning anvisningar förklarar hur du sätter samman ochSteg 1: Sätt i CPU-fläkt ta Cpu-fläkt och komprimera det ner på CPU och lägga till 4 skruvarna för att låsa den på plats sedan lägga ledningarna till moderkortet för att hålla...

Hur hårda vätskan svalna en dator

Hej, Välkommen till min instructable. Jag är här för att visa dig hur vätskan svalna skrivbordet med en benhård slangar som ser betydligt mer ascetically tilltalande samtidigt ha låga temperaturer. Det finns en hel del information om detta ämne men j...

DIY Tri-bar dator Mount

Lasthållarrör med aeroprofil (särskilt clip-ons) tar upp massor av styret fastigheter. Detta kan lämna dig med liten eller inget utrymme för att installera din chef-enheten.Några av dessa styret komma med alternativ för montering datorer, men många g...

Flash en LED med repa på datorn som Kano

Jag har tappat räkningen på hur många datorer har jag byggt genom åren, men jag tror det är säkert att säga att Kano dator var den enklaste bygget någonsin. Så enkelt ett barn kunde göra det. Kano grundarna, Yonatan Raz-Fridman, Alex Klein och Saul K...

£50 craft tabell / databord + billiga hyllor

så här går, min första instructable! (Gå lätt på mig)Över jul bestämde jag mig för att använda ett rum hemma som tidigare bara lagras skräp.Som titeln säger, kom material för bord/skrivbord in på mindre än £50! Jag använde 9 x längd 2,4 m cls stud ar...

Cinema Pro Mount för iPad Mini

Jag älskar att ta video med min iPad Mini, dess sådan en bra kamera, även utan många funktioner som bara finns pågår iPhone.Men det har en allvarlig fråga: stabilitet. Är ganska svårt att hitta fasta positioner för att spela in video. Jag försökte fl...

Från mekaniska datoranvändning till en omröstningsapparat - min hemvist på Pier 9

... hur jag navigerat tidsfrister, förseningar, distraktioner, do 's, Don'ts och Divigations för ett som ett Autodesk Artist in Residence.Detta Instructable (om jag kan kalla det så) är en översikt över hur jag gick från att arbeta på en mekanisk Dig...

"Flytande" dator högtalare montera

detta är en snabb och ganska enkel justerbar högtalare mount idé. Talaren kan "flyta" över bildskärmen eller flyttas runt lätt. Jag har använt denna design för mikrofoner med god framgång i förflutnan. Det kan också användas för webbkameror för...

AMD dator bygga

Har du någonsin velat veta vad exakt är involverat i en dator bygga? Tja, inte leta längre. Detta instructable belyser vilka åtgärder som krävs för att genomföra en framgångsrik dator bygga.Du behöver:Termisk pastaIcke-magnetiska krysspårskruvar och...

Lägga till en fläkt till en dator kylare - inga skruvar krävs

problemet: Jag har (hade) ett moderkort på min filserver med en fläktlös kylfläns över vad jag tror är nordbryggan. Enligt sensor programmet (ksensors) hade jag kör i Fedora, höll moderkort temperaturen runt 190F. Min laptop blir inte att heta! Jag v...

Att lägga till en dator i bilen (CarPuter)

kolla min nyaste INSTRUCTABLEen iPhone / Facetime dörrklockan säkerhetssystem![I den 7 februari nyhetsbrev!]Jag gjorde detta projekt för flera år sedan, och postade den på MP3Car.comJag har lärt mig mycket om carputing och detta instructable kommer a...

En annan NES dator

en dator klämde in en gammal NES ärende. Jag fick idén att göra detta för ett par år och efter att ha sett några andra instructables beslutade att ge det ett försök.delar som behövs:gamla nes konsolITX moderkort (jag använde asrock qc5000 styrelse)RA...

Montering en stationär dator

Dessa instruktioner är att hjälpa dig montera din PC. Denna process kan vara komplicerat och det finns många punkter där komponenter kan lätt skadas. Vänligen läs igenom alla dessa instruktioner noggrant innan du börjar så att du vet av möjliga probl...

Bygga en dator

Någonsin undrat hur man bygger din egen dator?Många människor skriver det som "för svårt". Detta instructable visar dig hur enkelt det egentligen är! Jag tar dig genom hela processen i lätt klartext steg för steg och du kommer bli förvånad hur l...

Bygga en billig Ikea NAS/dator

NAS: Network Attached StorageIKEA: Leverantörerna av snygga och billiga saker.IKEA NAS: Sätt-Cool, låg effekt, hög kapacitet, nätverkslagring eller allmän användning dator.Uppdatering: Lite mer kan hittas på min hemsida-post: http://aaroneiche.com/20...

Bygga din egen dator

varför skulle någon gå ut och köpa en dator från en manufaturer som Dell eller Gateway, när de kunde bygga en mer kraftfull dator för mindre pengar? Svaret, de vet inte hur man bygger den.Detta kanske låter som en komplicerad process, men i alla verk...

Bygga en stationär dator från delar

De flesta köper sina datorer ihop helt. Hur är det roligt?Jag bygger datorer från delar eftersom den resulterande datorn har exakt de funktioner som jag vill. Bygga en dator kan spara pengar om du redan har några av delarna från din förra dator (som...

Dator hjälp present förpackning

detta är en något absurt lilla projekt som kan överklaga till present omslag med mild tvångsmässiga tendenser. Du vet vem du är.Jag ska snabbt prata igenom hur man gör din egna utsökt anpassade presentförpackning för en ovanligt formade gåva, med 3D...

Använda en LCD-Monitor som en TV utan en dator

LCD-TV har kommit ner i pris, men inte tillräckligt. Om du har en kabel-TV, än din tv tuner är i som rutan, inte i tv, så då varför köpa en tv med en tuner som du aldrig kommer att använda? Tro det eller ej kan du spara nästan $200 när du köper en da...