Montera en "Spion" videokamera på en tryckluft raketOk så jag gjorde nyligen en tryckluft raketgevär som var med i gör volym 15 (se länk nedan). Det är en väldigt enkel design och raketer gå extreamly hög - så hög i faktum att du förlorar koll på var de är! Jag har sett några riktigt coola videor på You Tube där killar hålla mini, och förmodligen dyrt, videokameror på raketer och film raketer synvinkel. Jag är för billigt också köpa en av dessa, beslöt jag att göra en av mina egna.

Följande är mitt försök att bygga en "raket monterad kamera"

Först kolla min Youtube clup nedan av raket med videokamera.

Den nedan är en länk till göra Magazine som ddescribes hur man bygger en tryckluft raketgevär
http://makeprojects.com/Project/Compressed-Air-Rocket/585/1

Det finns också några bra instrucables - bara skriva in tryckluft raketer
Delar att bygga tryckluft raketen är ganska lätt att hitta - om du är australiska då jag föreslå att gå till Reece Plumming eftersom de har praktiskt taget alla delar behövs. Bunning säljer även sprinkler ventiler.

Också, raketer är endast gjorda av papper och maskeringstejp. Kolla in webb eller instrucables om hur man gör några sval sett raketer

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tryckluft raketer

när jag var på Bay Area Maker Faire tidigare i år såg jag en display som hade ett tryckluft papper raketgevär. Barnen skulle göra egna papper raketer, lasta dem på en lansering tub och skjuta dem i himlen. Jag trodde det var ganska coolt, men ville h...

Tryckluft Rocket Launcher

tryckluft raketer... Startade upp ett par hack.I en 2008 gör tidning skrev Rick Schertle en stor artikel hur man gör tryckluft raketer. Liksom många av oss Instructable-älskare, har jag sett väldigt många artiklar, självstudiekurser, Instructables oc...

Launcher för Air raketer och korkar, använder en trädgård slangen

Upphetsad efter att hitta instruktionerna för att göra en tryckluft raket på Internet, jag tryckt delförteckningen och rusade ut för att köpa allt. Jag försökte en lokal järnaffär Home Depot och Lowes, men kunde inte hitta alla nödvändiga PVC delar....

Hur man hålla från att vara uttråkad online - Live TV, webbkameror, spel, webbplatser och mer

slå slutet chefen i slutet av internet redan (pojke, var han tuff!) och behöver något att göra? Vill ha lite idéer och ny online-aktiviteter att njuta? Tja, har du kommit till rätt Instructable! För många av oss är inlåst i skåp, bundna bakom skrivbo...

Göra en perfekt 360-graders tid förfaller Video med en äggklocka

En tid förfaller video är kul att titta på att lägga till panorering rörelse i det är ännu bättre. Detta tips visar hur du gör en perfekt 360-graders time-lapse video utan dyra professionella redskap. Allt du behöver en äggklocka och en självhäftande...

Mini keg air rocket

Efter många år av lurar på instructables, tycker jag det är tid att äntligen lägga en själv :-)Ledsen för bristen på bilder - jag bara insåg detta skulle göra en bra instructable efter avslutad launcher!Jag nyligen avsedda att konstruera en tryckluft...

Nyckelring raket videokamera

jag har velat göra detta i år, många har byggts i mitt sinne, men antingen $ tid eller något kom att förhindra byggnaden såhär, jag har alltid velat ha en ariel utsikt över mitt hem (grön pool, skrotbilar och alla), jag har byggt raketer, helikoptrar...

Hur man gör en raket för din tryckluft/potatis kanon!

Detta instructable visar dig hur man gör en raket-liknande projektil för en 1 1/2" tryckluft eller potatis canon.Det kommer att göras med fjäderbelastade party poppers gjorde under namnet "Let's Party!" som finns på Party City eller liknand...

Tryckluft Launcher och återanvändbara raketer

Detta projekt använder PVC, en automatisk anläggning för sprinkler ventil, en cykelpump och vissa husgeråd för att göra ett raketgevär och raketer med flight egenskaper jämförbara med enstegs hobby raketer med fast bränsle motorer. Bättre än raketer...

Modellera raket monter - enkel

har en modell rocket du, eller kanske ditt barn, är stolt över men du inte har ett sätt att visa det? Är det uppallad tafatt i ett hörn, eller inklämd i en upprätt ställning med uppstoppade djur? Inte alla raket designer stå upp bra på sina egna, så...

Vatten raket 2-liters tryckluft

jag gjorde denna raket och launcher som använder en 2 liters flaska som raket kroppen och och tryckluft och vatten som drivmedel. Jag kunde få raketerna upp ca 500 fot och även skjutit några fordonsbaserade aeial bilder. Detta är inte en ny idé. Jag...

Montera en Modellera raket

för en humanistisk klass tilldelning, fick vi veta att göra något som var DIY. Begränsningarna var nära obefintlig, så jag bestämde mig att basera mitt projekt bort något jag älskar, utrymme. Nu har jag inte pengar för att faktiskt skicka något till...

En E-Z montera för en ny ficka videokamera

jag har precis fått en ny Kodak Zx1 kamera. Under mina första försök ville jag växla mellan stativ skott och handhållna skott. Det är lite knepigt att montera och demontera kameran på ett stativ varje gång som är precis typ av djur, antar jag. Jag tä...

Franks vatten raket översikt och Demonstration

♦♦♦ det handlar inte om dime store vatten raket du hade som barn. ♦♦♦Dessa är hög effekt, högt tryck, högt flygande raket som tips mot tillsyn av en vuxen.Detta är en guide full av nyttig information och demonstration av högt flygande vatten raketer...

Vatten raket

Kombinationen av vatten, tryckluft och en plast läsk flaska fungerar som en stor källa till framdrivning för en bakgård raket (förutsatt att du har en stor bakgård). Typiska versioner av dessa raketer innebära tejpning eller limma på näsan konen och...

RPG med Paintball raketer

i detta fall en SCPPR... Fristående pneumatiska motordrivna raket.Vinden var hård denna dag!!! Ljus raketen svängt från målet men avståndet var fortfarande imponerande...Jag har fortfarande att hitta en säker och godkänd plats helt distansera testa p...

Science Fair Air raketer

"Raketer! Jag vill bygga och testa raketer!"Det är vad min äldsta son sa till mig när vi började diskutera vad han ville göra för sin vetenskap rättvis skolprojekt i år. Under en klass lanseringen förra året hade han märkt att några raketer verk...

Göra en James Bond Spy bil (med vapen) och en spion skolan Halloween Display

här är de instruktioner som behövs för att omvandla en Mazda 6 (min Aston Martin är i butiken) in i en James Bond spy bil. Jag har även lite instruktion på interaktiva temat (Spy skola) som vi hade i år.Varje år, göra min son och jag en grund-up bygg...

Pappers-raket

när jag var liten, jag älskade att bygga och flyga modellen raketer (jag fortfarande gör), men hobby kan bli kostsamt som fast propellant "motor" patronerna är ganska dyra. Även om det är möjligt att förpacka den egna motorer. 1) I saknar en för...