Möta målare Hand avspeglaSom ansikte målare gillar jag alltid att leta efter sätt att krydda upp mitt ansikte målning set-up. Så jag beslutat att ta en handhållen spegel jag hittade nyligen och slå int en rolig konstnärliga mästerverk! Detta var inspirerad av Mark Montano "Japanska Hand spegel" projektet i The Big Ass bok för hantverk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enskilda frukt pizzor

dessa är bra när du behöver en touch av våren mitt i vintern. Färgglad och smakrik, de är lätta att göra. De kan användas som göras en "Frukt Pizza" bar var cookie pizza skorpa är gjord för individuella pizzor, täckt med sås, och varje person lä...

Fiber Optic Dress

Inspirationen till denna klänning följde första gången jag såg denna fiberoptiska produkt i aktion. Jag var på en festival när jag såg en Blom av fiber optic maneter strategi, och de skapade en så vacker effekt att jag visste att jag var tvungen att...

Wolvie Tee

Jag trodde jag skulle ge det ett försök på att göra en järv tema t-shirt med Techshop's Vinyl cutter.Steg 1: Import skissGjorde en snabb skiss av Wolverine sedan importerade det i Illustrator.Steg 2: Skiss till vektorAnvänds skissen som mall för att...

MIT App Inventor Holiday prydnad

Fredag är min sista dag undervisning en 8-veckors kodning klass till 6: e klass flickor på Peachtree stadgan Middle School. Dessa klasser är sponsrade av The Loft program på Band av kodare. Under kursen skapade eleverna socialt engagemang apps använd...

Fåraktig Shepherd's Pie (Veggie)

Det kan tyckas mer mogen att säga att jag gjorde detta för barnen så att de skulle hitta en veggie-fyllda måltid rolig, snarare än bara erkänna att detta var min middag igår kväll.So... um... yeah, det var helt första...Steg 1: ingredienser Ingredien...

Near-perfekta tältet: Konstruera och bygga ett återvunnet tält

som så många före mig, jag drömt om att äga de perfekt tält. År av nedslående butik köpte tält, hälta av tillgängliga mönster och workwomanship, och den brännande skammen varje sista dagars utilitarist känns på äga saker som är ljusa och nya sa att j...

Hur man skära hår

trött på ponying upp $20 varje par veckor för en frisyr? Detta Instructable kommer att lära dig att klippa håret med en uppsättning clippers, förutsatt att du vill ha kort hår.I ett nötskal, processen innebär trimning alla ditt hår till en längd, och...

Hur man målar (utan någon hand skicklighet)

min dröm var alltid att måla min egen konst som hänger på mina väggar, men jag har ett problem: min skicklighet med penseln är minimal i bästa. Jag är en digital kid (läs: Photoshop etc.) som har försökt att flytta in i fysiska varor. Svaret är gansk...

Hand målade glasyr med kaffe målar

jag älskar färgglada kaka utsmyckning men jag verkligen inte gillar smaken av karamellfärg. Genom att göra en "måla" från kaffe jag uppnått en noggrant handmålade utseende med en ljus kaffe smak. Färgerna är också vintage snygga och lämpliga för...

Hand In Hand Skeleton Clock

En hand i hand clock är en klocka där minutvisaren är monterad på toppen av timvisaren (och andra på minut). Detta ger en klocka som ser udda och unik, men fortfarande mycket läsvärd och klocka som.Denna klocka är ett skelett utgåva av en hand i hand...

Hur man Hand Embroider en ros

hatar du det när du bara ge ut uppstoppade djur och lådor med choklad på alla hjärtans dag? Är du rädd för dessa gåvor gör att du ser dåligt? Vill du ha något som kommer wow han/hon? Lösningen på alla dessa problem är att göra en hand broderad ros. D...

Försköna med fibrer och fri hand broderi

detta är en instructable på hur man kan omvandla skira tyger. Jag använde denna metod för att skapa en blus för min mamma.Jag har gjort filten på icke traditionella sätt (inte med tovning nålar), jag använde en brokig tråd och sydda i fri rörelse öve...

Räkor Tempura Hand rulle: 2-i-1 Baby dräkt

En jättelätt kostym för barn som du kan utföra på en eftermiddag.Jag gjorde denna förra året och bara har en bild av projektet i mitten av avslutning.Material för räkor Tempura:Baby pyjamas/onesie, helst med dragkedja i mitten och med huvaFjäderboa,...

Kabelstickad tröja (storlek liten för tonårsflicka) (skriven för hand stickning)

KÄRA LÄSARE ELLER POTENTIELLA TRÖJA BESLUTSFATTARE! DETTA MÖNSTER ÄR ABSOLUT INTE PERFEKT SÅ OM DU HITTAR ETT MISSTAG BEHAGA TALA MIG SÅ JAG KAN FIXA DET! Dessutom är detta den hand-stickning versionen av detta mönster, om du är intresserad av full m...

DIY Paracord FID (Permalok-liknande nålar)

Denna handledning visar hur du gör din egen paracord fid för under en dollar och med minimal ansträngning. Jag bestämde mig för att prova min hand på att göra min egen paracord fid (Permalok "som" nålar). Jag tittade på två olika metoder, en av...

Hur att reparera en skinnjacka för Hand

jag hade denna biker skinnjacka i år som jag älskar det mer då någon annan artikel i kläder jag någonsin kommer att äga. Det var en av de första presenter som jag fått av min man. Under åren, foder och fickor började försämras och var i behov av repa...

Lätt att göra konkreta skålar och krukor...

För en snabb, rolig och lätt trädgård projekt, ta en påse av betong, din fantasi, och följ mig!Konkreta krukor och trädgård ornamentik är ett utmärkt komplement till utomhusmiljö runt ett hem. Sådan inredning kommer ofta, med ett högt pris, enorma st...

Hemgjord motorcykel Hand vind avvisare (V Star 650)

Hand vind avvisare används främst för att blockera kall luft under vintern ridning, vilket gör handskar tåla äldre temperaturer än utan avvisare. Domnade fingrar är inte bra för att arbeta motorcykel kontroller. Avvisare används också för avleda sten...

Göra en 4 Strand runt fläta Paracord koppel med Hand Loop och dekorativa Diamond Knut

Hej! i detta Instructable, kommer jag att lära dig hur man gör en 4 Strand runda fläta Paracord hund koppel med en loop och dekorativa Diamond knut.Steg 1: material Ditt material för denna resa är rakt fram.1) paracord färg [s] och längd som du välje...