Motorcykel Hand vind avvisare version 2.1min senaste, nya och förbättrade motorcykel hand vind avvisare är baserade på den ursprungliga metoden för montering av min tidigare, men använda Lexan ark för en mindre visuellt påträngande design.
Du kommer att notera att dessa är version 2.1.
Ursprungliga (version 1) används en böjd metall sköld för att blockera vinden. Detta virad runt framsidan av varje grepp och broms/koppling spaken. Metallen var emellertid stora och skrymmande ute. Jag tycker också den kurviga formgivningen inte avleda vinden samt en plattare sköld.
Den nya versionen 2.0 används en flat Lexan platt ark, dock var jag fortfarande bli lite kall vind blåser på mina fingertoppar när virad runt grepp.
Den senaste versionen (2.1) använder en något större ark Lexan och böjer den nedre delen tillbaka för minskad storlek på framsidan samt att hjälpa till att skydda fingertopparna längst.
Tänk på dessa som vindskydd för händerna.
Dessa är monterade på min Yamaha Vstar 650, men jag misstänker att fästet kan ändras för att passa många fabrikat av motorcykel.
Om du rada upp alla dina material och steg före tid, bör det inte ta mer än 1 timme.
Totala kostnaden bör vara omkring $15 eller mindre
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord motorcykel Hand vind avvisare (V Star 650)

Hand vind avvisare används främst för att blockera kall luft under vintern ridning, vilket gör handskar tåla äldre temperaturer än utan avvisare. Domnade fingrar är inte bra för att arbeta motorcykel kontroller. Avvisare används också för avleda sten...

Hand vind en boll av garn

Denna enkla handledning visar dig hur att Linda en center-pull boll av garn utan någon speciell utrustning.Jag har flera härvor av riktigt vackra garn i mina gömmor som jag inte ens tänka på med eftersom jag kan tänka mig behöva ta dem till en garn b...

Motorcykel sänker (låg avvisare)

Tis säsongen, återigen, att göra något för min motorcykel att kompensera för det kalla vädret.Jag har funderat på dessa för ett par år och fick bara inte att göra dem.Sänker är avvisare att montera på gafflarna och avleda vinden från benen och hålla...

Hur till maskin vind GrassHog weed eater buffrar

Jag gillar verkligen Black & Decker GrassHog. Auto-feed systemet fungerar mycket bra. När Black & Decker pre sår GrassHog spolar var 5 för $11, trodde jag det var OK. När de blev 3 för $9, var jag orolig. Jag slutade kasta de tomma spolar bort. Nä...

GoPro undervattens handhållna monopod

jag gjorde detta till en vän som var kommer snorkling.Vi kastade runt några idéer om hur man gör en undervattens hand höll monopod för hans GoPro dyk bostäder. Dock kan den användas för alla program där en handhållen GoPro kamera är obligatoriskt.Ste...

SUV MicroCamper - fett Berta 3.0

Detta är en modulär SUV/station wagon baserade husbil setup, som sover två i lyx, har gott om förvaringsutrymme och kostar nästan ingenting. Dessutom ska jag visa dig hur man gör en trunk tält, magnetiska mygga skärmar, termisk klaffar och mycket mer...

Extrema creek fiske

Välkommen till min instructable om extrema creek fiske,... Eller brist på bättre beskrivning, den "Jag kan inte sitta stilla tillräckligt länge för att fiska normalt sätt, (med bete) instructable." Jag hoppas att du gillar mina ansträngningar at...

Windbelt Redux 21st Century mikro Power Generation

detta är min andra iteration av Shawn Frayne Windbelt generator, min första kan hittas här. Denna version är utformat för att utnyttja kors ventilation i ett hus. En Windbelt är en oscillerande vindkraftgenerator fungerar på principen om aeroelastisk...

Elektriska Longboard markerar jag

Så jag bor i silicon valley, men jag gick till college i Illinois och bara efter en termin hemifrån jag kommer tillbaka till halva min stad rida runt på ökat Longboards. Min vän hyr man ut och låter mig prova. Så jag gå till butiken för lokala skate...

Den stora varför efter 72 timmars Survival Kit objekt

när en katastrof inträffar, din överlevnad verktyg är vad-du-vet, vad-du-har-på-du, eller vad kan du nå.Varför bära en 72 timmar Survival Kit? (även känd som "få hem påsar" - bra BOBs < få av Dodge eller Bug-Out-väskor > är oftast större o...

Sy en hund-Tidy

Visa din kärlek till "Människans bästa vän" genom att göra denna snygga "uppstädning" att hålla alla sina favorit doggy behandlar & tillbehör snyggt.Detta är för våra nya "Bästa vän" Mr. Frederick Peanut & hans "...

Link svärd, balja, sköld och slingshot

Huvudpersonen i Nintendo Legend of Zelda spelen är länken, som är en svärd-viftande korsning mellan Legolas och Indiana Jones. Han springer i en diskett hatt lösa pussel och avsändning skurkarna när han försökte rädda den eponymous prinsessan. Mina s...

UGNSSTEKTA handduk mörkläggning klänning!

UGNSSTEKTA handduk mörkläggning klänning!Den perfekta badkläder!Alla gillar att svepa in sig i en handduk efter bad!Denna klänning som mörkläggning är bäst!Med enkla remmar som matchar hennes badkläder... är hon redo att gå från stranden eller poolen...

Hur man gör en UGNSSTEKTA tyg sommarklänning

denna vecka en speciell SewingTips 101 visar dig hur vecka tyg och skapa en cool nya sommarklänning. Kolla in videonså kolla in videon och få att fungera på vissa lätt blåsig sommarkläder! För mer DIY projekt, prenumerera på Threadbanger på iTunes!Fö...

Hur man syr en söt sommarklänning solen och göra dina egna kläder

denna underbara, trendig klänning var med i vår "Varje stil har en gemensam Thread" annons att representera en Valley Girl look. Det inspirerades av tecken som Elle Woods från Legally Blonde och Cher från Clueless. Klänningen kräver en teknik so...

UGNSSTEKTA sommarklänning

lära sig att lägga till shirring i en lätt sommarklänning att hålla dig ser elegant och hålla du kyla hela sommaren lång ~Steg 1: material Här är vad du behöver:-Bomullsväv (längden att du vill ha din klänning + ca 4" för fållar)-sax-vanlig tråd, ela...

Queen Amidala svart Invasion klänning

denna fantastiska klänning sedd Starwars episod 1 var en utmaning att återskapa. Ursprungligen började jag på klänningen tänkte det skulle vara en lätt uppgift. Föga anade jag Id sluta med att sy klänningen i sin helhet från början inklusive material...

ROCK, papper, SISSORS, ödla, SPOCK, kortspel

(taget från wikipedia sida på Rock papper Sissors ödla Spock: http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_Paper_Scissors_Lizard_SpockRock-papper-sax-ödla-Spock är en fem-gest utbyggnad av den klassiska urval metod spelet rock-papper-sax. Det fungerar på samma...

Scroll saw Jigg för styckning hoppa ringar

min son erbjöd sig att lära en grundläggande chainmail workshop på en familj camp. Han hade två timmar och ville ge eleverna redo gjort ringen- men det är inte roligt att klippa så många ringar för hand. En sökning på nätet visade många variationer p...