Motorhuven från gamla klänningom du har en gammal klänning liggandes och vill återanvända det här är en rolig idé!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Frans motorhuven från gamla kläder

material:Gamla kläderNål och tråd/sömnad maskinSaxSkrädderi krita (valfritt)Börja med att mäta storleken på ditt huvud. Får bredden och höjden på din önskan, lämna en tum för sömnad.Om du har ett skrädderi krita, markera kanterna där du ska skära den...

DIY förkläde från gamla klänning

Steg 1: Samla material Du behöver tyg sax och en limpistol. Du kan lämna sy om du vill ha en mer polerad look. (Jag var crunches för tiden sedan jag var på väg till en ugnsfast part) :) Du behöver också en klänning som du inte misstycker klipp upp.St...

Pannband ur gamla klänning

har en gammal eller konstig klänning? Vill du återanvända det? Här är ett roligt sätt!Steg 1: Skär längden Behöver du med ca 4" längre än storleken av huvudet för att kunna få fören på. Jag skulle skära längst ner på klänningen så ena sidan på sömmen...

Gamla klänning att nya förkläde

Här är ett bra sätt att återanvända vad du redan har att skapa något nytt. Förvandla en gammal klänning eller kjol till ett förkläde! Vad gör detta lättare än sömnad från nya materail är att klänningen redan passar dig (eller en gång gjorde) så du in...

DIY Hur till göra din gamla klänning till en ny klänning

http://www.meshalo.com/ http://www.etsy.com/shop/meshalo gå med min LIVE sömnad klass http://beta.powhow.com/classes/how-to-sew-easy# http://www.meshalo.blogspot.com/ https://twitter.com/#! / meshalo1...

Hur man tar en gammal 80 balklänning och göra det 2008!

Denna gång Threadbanger har tagit den balklänning utmaning. Vi hittade en gammal uppsvullna balklänning från 1980-talet, och gjorde den till en söt och rolig balklänning för detta årtionde. Dess en rolig och enkel handledning som förklarar allt, men...

Många förändringar för en klänning

min vän köpte denna stora gamla klänning på sidan av vägen för $1. Den var handgjord, troligen från ett mönster och ändrats några gånger.Dragkedjan var så korroderade att vi inte kunde packa upp den och efter några försök zipper pull bara rasat utanf...

Relove en gammal, ful klänning: före och efter (med Bonus Infinity halsduk)

Om du gillar mer sömnadsprojekt vara uppmärksam. Jag kan vara nya för sömnad men det betyder bara att jag har en massa projekt att lägga. "Jag luktar gott" Mr. Bunny redan har bokförts. Jag arbetar på en steampunk kostym också.BONUS: Infinity Sc...

Chrysalis kostym

puppa är den huvudsakliga skurken från slutet av My Little Pony: Friendhip är magi, säsong 2.Om du hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle klä upp som någon ponny på en händelse idag, jag skulle ha kallat du nötter.Queen puppan är något va...

Ett (ägg) med hänvisning till tyg ägg med överraskning godsaker inne

Så jag gjorde "Jag luktar" behövde bra Mr Bunny och han ett hem. Jag trodde gömmer sig honom i ett stort tyg ägg skulle vara ett häftigt sätt att gåva honom bort till påsk. Det skulle ha varit perfekt utom tid inte var på min sida. Detta är min...

BANSHEE Halloween smink tutorial

Banshee Halloween smink tutorialSteg 1: Låt oss börja!1. först limma jag mina ögonbryn, så jag kan blekna dem senare.2. då använder jag vita ansikte måla.3. sedan jag tillämpa den på mitt ansikte och hals och jag också tona mitt ögonbryn.Steg 2: skug...

Hur man gör Zombie Makeup

Hej alla,Om du har gjort indie filmer, har du förmodligen även om att göra (eller gjort) en zombie film. Jag vet inte varför, men zombies är en oemotståndlig pärla i lexiconen av potentiella film ämnen (inte nämna Halloween kostymer).Titta på vår vid...

Pinata kostym

vill ha en hemmagjord kostym som sticker ut? Vad sägs om en pinata?Steg 1: Samla leveranser Hitta och gamla klänning och färgade kräppapper.Steg 2: Limma papper till klänning Varmt lim remsor av kräppapper att klä. Bara limma överkant till klänningen...

Hur man gör en tyll kjol

detta är förmodligen det häftigaste jag någonsin gjort och jag har gjort en hel del grejer. Jag är så glada att dela den med dig! Det är en tyll kjol. Eller en tutu kjol, beroende på vilket du föredrar. Jag har sett dem hela interweb: Shabby Apple, A...

Sagolikt upcycled kände mus tofflor

du behöverkrympta ull kläderbomull ut tyg för foder (kan vara favorit gamla klänning eller skjorta)järn på gränssnitt (30cm bör vara tillräckligt för små tofflor)stora trä knappar4 svarta knappar för ögonrosa brodertrådSilver brodertråd för morrhår2...

Kamera lins beskyddare

så jag har precis köpt en Canon Digital Rebel XTi. Och det kom med en lins och en lins väska. Lins väska har inte ett trevligt ställe att hålla linsen, så jag beslöt att göra en lins beskyddare, så att linsen inte repas och jämväl, det inte gör några...

Zombie prinsessan

här är ett bra sätt att skapa en billig men ändå riktigt awesome kostym. Först gick jag till min lokala sparsamhet butik och köpt en gul prinsessa söker klänning, ganska säker på att det var någons gamla balklänning. Sedan gick jag och köpte några fl...

Lär dig hur du Decoupage

Joan Fee och Cheryl Ball, fortfarande Crafty efter 50 damer, Visa dig hur lätt decoupage använder gamla klänning mönster, men du kan använda något som kittlar din kreativa fantasi!Kolla in andra idéer på www.stillcraftyafter50.comwww.stillcraftyafter...

Hur man gör en Sega DreamCast-konsol till en ackumulatorn driv handheld portable

första pic är av den färdiga artikeln, enligt sista sidan i guiden.INLEDNING:Det har bara varit om ett dussin sådana enheter i förflutnan från olika datorbyggare, en av dem var min för några år sedan. Därför tänkte jag det skulle vara trevligt att gö...