Multi garn sticka halsdukkasta på 100 stygn.
Sticka en rad.
Ändra garn, lämnar 12 tums "svans" i varje ände.
Sticka en rad.
Fortsätta, byta garn med varje rad, lämnar en 12 tums "tail" i varje ände av raden.
Relaterade Ämnen

Inga Sew (eller sticka!) Garn Infinity halsduk handledning

detta är en underbart lätt DIY nr sy garn halsduk handledning!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:-Garn som är 5-7 oz. (5 uns av garn kommer att göra en tunnare halsduk som vita eller gröna halsduken ovan. 7 ounces garn kommer att göra en tjockare...

Spagetti och köttbullar sticka halsduk

För några år sedan, såg jag en pizza halsduk som jag tyckte var ganska cool, men sedan tänkte jag, jag föredrar spagetti. Så, jag bestämde mig för jag behövde för att göra en spaghetti och köttbullar halsduk. Detta projekt satt på sparlåga-för ca två...

Chunky korsstygn sticka halsduk

Här är enkla mönster till en stickad halsduk med "Tjocka & tunt" garn!Detta är ett bra sätt för nybörjare att lära sig korsstygn stickning tekniken, som misstag är lätt att dölja i smeten & tunna texturerat garn.Steg 1: materialDen färdi...

Multi Wrap Infinity halsduk

jag älskar, älskar, älskar chunky stickat. De gör några stickprojekt går snabbare och hålla mig varmare än delikat stickat. Här är min tolkning av en chunky infinity halsduk med min nya favorit teknik, drop stitch.Steg 1: Material som behövs -Tjockt...

Lätt sticka halsduk

Hej alla! Jag är Leif och jag blogg på www.smilingcolors.com.Hitta detta gratis mönster ladda ner här http://www.smilingcolors.com/2015/12/quick-knit-s...Steg 1: Jag började denna scarf med gjutning på 8 stygn. De exakta mätare och mätningar för dett...

Sydda garn flerfärgade vinter halsduk

fina med detta projekt är att du kan använda valfri kombination av färger och texturer garn du kan komma med; Jag har listat vad jag brukade göra en 8 ft lång halsduk som är 7-8 inches bred.DU BEHÖVER:Garn:100 varv - bas färg garn100 varv - bas färg...

Hur man använder en fransk sticka

Häromdagen, jag postar en Instructable på hur man gör en billig och lätt franska sticka med en pappers-handduk röret och popsicle pinnar. Detta Instructable nu visar dig grunderna i att använda en franska sticka för att göra en fin lång garn sladd.St...

Multicolor Infinity halsduk

här julen på jobbet beslöt jag att göra mitt Secret Santa mottagare en hand sticka halsduk. Jag var inte vissa av vilken färg de vill ha så jag gjorde det multicolor.Steg 1: leveranser jag har en stor korg med garn med rester kvar från andra projektS...

Jute garn Cup kuddar--Trasmatta stil

Det är inte för tidigt att börja göra julklappar! Dessa rustika cup pads är perfekt för nästa vinter andel av varm choklad och te!Jag ville göra ett projekt helt av sträng, och jag tänkte på korgar och hängmattor, och... cup kuddar! Min sträng av tan...

Inte en sticka? Inte ett Problem! Sticka en kabel-Knit Scarf

imponera på dina vänner och familj genom att snurra ut denna klassiska, könlösa scarf. Detta instructable kommer att lära dig hur man gör så. Jag har lagt det i video-format så att du kan titta på varje steg i processen, och följa med en egen uppsätt...

Sticka lager jag-Cord Halsband

Efter att min Spaghetti och köttbullar sticka halsduk, ville jag prova något annat med i-snoddar. Jag älskar smycken så jag tänkte jag skulle se vad jag kan komma på. Jag slutade med detta grundläggande, men söta lager i-cord halsband. Sladdar är lit...

Billig och enkel DIY franska Knitter

En franska sticka är en rolig liten leksak som tillåter dig att lätt sticka en mycket lång sladd. När du har skapat min sticka Spaghetti och köttbullar halsduk, påpekades det att en franska sticka kan vara ett enklare och snabbare sätt att göra det....

Alix's Prayer sjal

detta är en sjal som jag gjorde (i hemlighet - bara på natten eller när hon var borta) för min fru av 33 år till jul. Jag stickar detta för henne främst under mina resor till Mayo Clinic där jag lärde mig att min hälsa situation har gjort det att jul...

Hur man stickar reflekterande Arm Warmers

IntroduktionJag har cykla till jobbet i år och jag oroa alltid om min handsignaler ses på natten. Jag designade dessa cirkulär sticka reflekterande arm warmers att bäras över alla kläder så att du kan vara säker på att du har sett på natten. Bäst av...

Sy en Fox öronlappen hatt

min systerdotter ges helt över till "Vad säger räven?" galenskap. Så jag ville göra henne en vinter fox hatt som jul gåva. Men jag var inte glada över möjligheten att köpa fake päls. Det är dyrt, stökigt, och oftast syntetiska fibrerna inte fakt...

Krympta huvud!

Jag vet inte vad det handlar om krympta huvuden som jag tycker är så intressant. Kanske härstammar det från en kärlek till djungeln kryssning på Disneyland och huvud jägaren i slutet av ritten. Eller kanske var det resor till Ye Olde nyfikenhet butik...

Instructables Robot stickad disktrasa

Jag har nyligen upptäckt glädjen av stickning disktrasor. Jag publicerade tidigare hur man gör en mycket grundläggande stickade disktrasa och nu vill jag dela med mig av Instructables Robot mönstret jag gjorde upp. Det är bara min andra ursprungliga...

Kvarstå slang

jag sticka dessa tre par kilt slang för min man, som bär en kilt nästan varje dag.Alla av dem var sticka med Lion Brand ull-lätthet på storlek 8 aluminium DPNs.Mönstret för gröna slangen jag gjorde upp. De är för små för min man (det var en lektion i...

Dragon Shoulder Puppet

My son picked up a shoulder puppet at a Renaissance Fair. Han intalade mig om jag behövde göra en av mina drakar att arbeta som denna marionett. "Det satt på axeln och du vill manipulera huvudet så att den flyttas. Folk skulle göra en dubbel ta, förs...