Multimeter Reference Test Box Part 1Publicerad den 23 augusti, 2014

Detta projekt kommer att förklara för er:
Multimeter kalibrering span VS meter fel. Basic kunskap krävs för att utföra en meter test. Gallmänna lab resurser som behövs för en snabb mätning test. Multimeter referens testrutan.

Du kan titta på filmen i nedan länk:

Du kan fortsätta att del 2 i länken nedan:

Relaterade Ämnen

Cellphone Charger Test Box

Publicerad den 17 Jan, 2015I den här presentationen skulle jag försöka att visa dig hur du kan bygga en enkel anordning för att testa någon mobilladdare lätt. du behöver inte vänta med att kontrollera batterinivåindikator i mobilen längre :)Du kan ti...

Air Quality Test Box

Är DIY en enhet som kan övervaka miljökvaliteten tillståndet när som helst ett problem för dig? Egentligen är det inte ett tufft jobb. Här, är på skrivbordet, en DIY anordning som kan hjälpa mig få informanten om luftföroreningen i rummet.Denna enhet...

PicAxe programmerbara fniss Box

Detta var min första Picaxe projekt. Faktiskt, min första kompletta krets att designa och bygga. Den svåraste delen av projektet är lödning, men om jag kan göra det kan du göra det.I grund och botten är det en liten låda med en tryckknapp och två lju...

Testa och byta ut en strömadapter för din hemdator

jag skapade detta Instructable eftersom nätaggregat i hemdatorer misslyckas ganska ofta och de kan enkelt bytas. Jag har skrivit detta instructable så att i princip alla som använder en hemdator kan följa dessa steg för steg instruktioner för att tes...

Tic Tac Test låda... en enkel Audio Signal injektor!

Även folk - här är vi igen! Och här är nästa steg i att bygga den Nic Nac Tic Tac serien av projekt. Anledningen till detta "Test Box" är nödvändigt, är att om du bygger ett projekt, och det fungerar inte (till exempel - du byggde radion och sed...

Gitarr Pickup testa leder

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett par test leder som kan användas med enmultimeter att testa din gitarr/bas pickups utan att ta isär instrumentet.Jag har en webbplats med videoklipp och mer info på...www.guitarTester.comDet...

Kinna Solar Bluetooth talaren batteri Fix och uppgradering

Kinna Solar bluetooth talaren är en riktigt trevlig produkt. Dess ganska vattentät och kan användas i regn. Dess stora att använda medan du arbetar för hantverkare och utomhus arbetare och många olika situationer som på stranden eller som en liten bä...

Portabel dimmer sladd för glödlampa/Halogen belysning

halogenlampor för min handel Visa monter är alldeles för ljusa och varma på full effekt, så jag behöver att tona dem.Nu, det finns redan prisvärda UL-listade "dimmer switch plug" enheter på marknaden, men de alla använder 2-stift plug/butiker ba...

Personliga motoranläggningen

personliga kraftverk är en bärbar enhet som utnyttjar el genom en solcell och hand veva generator, till ett NiMH-batteri. Enheten innehåller också en visuell multimeter som övervakar mängden energi lagras. Den personliga motorn kan användas till att...

Hörlursförstärkare (Chu Moy)

jag ville göra en av dessa för ett tag nu, inte för att min mp3-spelare saknade befogenhet att köra min genant dålig hörlurar eller som mina hörlurar hade en hög impedans men eftersom... det ser bra ut och väl, kanske i framtiden jag kan köpa några b...

Hur man gör den enklaste bakbord Arduino Uno... NÅGONSIN! -Breduino! (& Hur ladda upp skisser rakt till det!) With Additional Hardware Options - UPDATED - JULY 2013

Steg 1: Avsnitt 1 - byggnad reglerade 5 volts strömkälla! Okay now before i start, something about my notes for my step-by-step PICTURE instructables that i Love to create:"Jag brukade märka alla mina bilder i min instructables men det verkar instruc...

Pucken ljus konvertering, inga mer äter batterier

Min fru köpte en uppsättning av sex (6) LED "pucken" lampor (bilden ovan). De är den typ du kan sticka någonstans för lite extra ljus. Denna uppsättning är även levereras med en fjärrkontroll att stänga dem på, av, dim, lysa upp och iväg en tids...

Driva och styra dina enheter; Del 1 - bestämning av spänning och aktuella krav

förutom att vara en elektroingenjör och programmerare, jag är en ivrig Maker och har blitt mixtra med elektronik i över 40 år. Under den tiden jag har bygga massor av elektronisk utrustning för användning i och runt mitt hus och har hjälpt vänner byg...

Kedjekransar någon objektiv,, och skicka pixlar genom lab, med blå klump cam

2 skede instructable, först till kedjekransar hål bilder med alla m49 slr objektiv, då för att digitalisera ljuset inom kamera precis innan den når filmen,Jag gillar verkligen kedjekransar hål effekten på bilder (som diana, spinner, drevet raket och...

Candy Vault - trä låda med hemliga mekaniska lås

Trä låda med hemliga mekaniska lås.Denna leksak kommer att skydda din godis från att bli uppätna av främling :)Perfekt för att skydda din godis från barn eller små sicrets från någon.Material: plywood/träFörsamling: DIY eller jag kommer att sätta iho...

Fyrverkeri-kontrollmodulen

För några år sedan kom jag över en fyrverkeripjäs kontrollmodul byggd av Instructables användare: systemf92. Hans modul var en stor design (finns här) och jag visste att jag en dag måste bygga något liknande eftersom det kombinerade två saker som jag...

En Dodecahedron högtalare för Desktop skrivare

vid normal lyssnar avstånd, en matris med tolv högtalare ordnade i ansiktet på en dodekaeder är en mycket bra uppskattning av en punkt ljudkälla och ljudvågorna den producerar är mycket nära till perfekt sfärisk. En dodecahedron högtalare kan vara et...

Tillbaka till främre kameran 2 och 2.2

2 skede instructable, först till kedjekransar hål bilder med alla m49 slr objektiv, då för att digitalisera ljuset inom kamera precis innan den når filmen,Jag gillar verkligen kedjekransar hål effekten på bilder (som diana, spinner, drevet raket och...

Bygga en elektrisk motorcykel på en budget

Målet med detta projekt var att konvertera en klassisk motorcykel i en ren, tyst, elektriska dagliga drivrutin som skulle minska den bil förorening genom mitt kort till mid-range drivande resor.Kostnad: $1.000Område: 40 MilesHastighet: 40 mph med nuv...