Multiverktyg Flip-Top TableBygga ett uppfällbara bord är bra sätt att spara shop utrymme. Bygga 3 flip-toppar som ett långt bord är ännu bättre. Projektet började med en 7' lång 2" diameter stål axel har jag haft liggande i butiken i år. Eftersom jag inte ville klippa fast skaft (eftersom det låter som arbete), jag byggde helt enkelt en längre tabell. Även om du inte behöver en tabell detta stora, är det en bra ursäkt att köpa fler verktyg! Denna shop projektet är lätt att bygga och kräver endast dimensionell bråte och plywoood. Jag använde fast axeln jag hade, men stålrör är allt du behöver. Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flip-Top soffbord prototyp

så på min lista över framtida projekt är en flip-top tabell. Jag slängde ihop en prototyp av klipp, bara för att få en känsla för den. Sista projektet kommer att bli större, och jag tänker på branding/bränning att skapa spelet ytan innan färgning....

Laserskärare gömd i en flip top lättare

det kan finnas tillfällen när en säkring behöver tändas eller något klipp på avstånd, en laser är ett bra sätt att göra det men det måste vara förklädd till något mer vardagliga... som en flip top bensin lättare... det skulle vara mer dold utan gravy...

Flip Top Tool Stand

Om du gillade videon Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal.Här är ett projekt som är bra för någon liten butik. Fördubbla effektiviteten i din golvyta med Flip Top verktyget står. Det kan hålla antal bänkmonterade verktyg inklusive hyvlar, miters...

Flip-top reproduktion skolan skrivbord för barn

Skriver artikeln häromdagen om att skapa ett studieområde för ett barns sovrum (www.home-dzine.co.za), och de många frågor jag får om skrivbord, fick mig att tänka på att göra ett skrivbord för ett litet barn eller en tonåring för den delen. Så är hä...

Festfalia, A Ford Festiva Flip Top Hyper Miler husbil

Jag har velat göra en bil in i en husbil i flera år och till slut hittade jag den perfekta bilen för den, den ödmjuka Ford Festiva. Varför välja en sådan liten bil? Jag tror att begränsningar föder kreativitet och jag ville hög MPGs. Detta är inte me...

Flip Top kapsyl. Göra en tålig och stark kapsyl för någon vin eller öl flaska.

Varning: Detta outgrundlig är ett pågående arbete. Är i behov av en hel del arbete.Med denna Kapsylkatalog kan du stänga upp någon flaska eller burk som du vill.Du behöver.En flaska med en fälg nära mynningen av halsen. (Öl och vin och flaskor funger...

Cigar Box Top Table

detta en riktigt snyggt, Billigt bord. Allt du behöver är inställd färg, PVC rör, plywood och cigarr lådor. Om du inte visste, en hel del cigarr butiker erbjuder gratis rutor efter de säljer cigarrer ur dem. Du kan använda dessa för många olika proje...

Bygga en bärbar grov-sågade byggnad

IntroNågonsin att du har för mycket grejer? Din minimalistiska vänner ge dig hånfull ser ut när du kommer hem med mer loppmarknad godsaker? (Eller, jag menar, viktigt och användbart verktyg...?) Om du befinner dig spendera alltför mycket tid vada gen...

Att göra min vantar Cabriolet (flip-toppar)

när jag var på jakt efter min senaste mönster för ett par stickade vantar, jag ville ha ett par av konvertibler i stället rakt upp vantar eller Fingerlösa vantar. Tyvärr kunde jag inte hitta något jag gillade... Detta är hur jag löste mitt mönster.Du...

Kaffe Stekhet med en varm luft popper

jag är på god väg att slutföra kaffe snobbism. Grundläggande för att uppnå detta är att kunna rosta egna kaffe från gröna kaffebönor, som ger den mest fantastiska färska smak och doft. För att inte nämna möjligheten att i förbigående nämna du rostade...

Akut brand Starter

Ursprungligen gjorde jag detta för att ersätta en gammal fire starter hade jag förlorat på en resa. Den innehåller en carbide fönster brytare, ett kolstål plocka, en anfallare-hjul och flinta och några inches jute fnöske garntjocklek som också funger...

Arcade machine tema stativ/telefonhållare

I denna enkla instructble kommer jag gå igenom grunderna i att göra en arkad maskin tema telefon innehavaren/stå. Om du är en ivrig mobil gamer då detta kan kika ditt intresse. Jag älskar att spela TV-spel på min telefon speciellt de som gjordes ursp...

Gör en Super-enkel hydroponics system!

jag är upptagen, som trädgårdsskötsel, och glömsk. Whats det enkla sättet att motverka allt detta, och odla växter? En hydroponics system!Hydroponics, eller konsten att växa utan jord, är ganska darn enkel. Vatten + näringsämnen + växt = bättre än sm...

Anpassade kartong låda att göra

för detta projekt, jag kommer att förklara hur man skär en anpassad korrugerad kartong med flip top lock. Jag använde en Epilog laser på TechShopSF. Jag vilja starta en egen kartong projekt genom att ta isär andra rutor för att se hur de är konstruer...

Ner Under hyllor

om du bor eller arbetar i små utrymmen, vet du hur viktigt det är att använda utrymmet du har. Denna handledning kommer att visa hur man gör hyllor under en skrivbordet eller tabell för de artiklar som du inte använder eller behöver ofta, men fortfar...

Quilt-som-du-gå vägg Quilt

Quilt-som-du-gå är en unik form av quiltning eftersom det görs direkt på vadd. Roligt sak om quilt-som-du-gå är att det finns mycket lite precision inblandade. Jag ska visa dig hur man gör en rolig vägg quilt, quilt-som-du-gå stil!Vad du behöver:-Bat...

Hot Pepper enkel sirap

Enkel sockerlag är just detta. Det är enkelt. Eftersom det är så lätt att göra jag brukar hålla sig till små partier avsedda för en insamling. Enkel sockerlag, särskilt kryddig enkel sockerlag, lägger till en fantastisk kick till din cocktails och al...

Billiga DIY Laser ljus julshow ~ $16

När jag menar billiga, är dessa laser projektorer billiga. Jag köpte 4 eftersom recensioner säga du kommer behöver reservdelar. Jag fick 2 blindgångare. Grön laser fungerar inte på en och den andra motorn gick redan. Inte en stor sak med tanke på män...

Enkla Kim Chi Nybörjarkurs

Kim Chi, en traditionell jästa mat från Korea tillverkad av kål, vitlök, chili och andra grönsaker är en närande mat, full av probiotiska godhet. Den är rik på vitaminer och grönsakerna är jäst och före smält av lakto-baciller förekommer naturligt i...