Mupparna Sweetums kostymvi är lång tid fans av Mupparna här på Malmey Studios. Vi har bygga många kostymer men har aldrig tagit något så svårt som en Muppet. Fina med Sweetums är han sig över sin Muppet och mänskliga counter delar så kostym lånar sin egen till en högre person mycket väl. Det dåliga med Sweetums är att han är en Muppet och de är mycket svåra att bygga. De är i princip maskot kostymer och marionetter i kombination. Maskot hårt! Marionett svårare!
bilden bifogade är vår kostym i denna handledning.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bägare Mupparna Halloween kostym

för denna Halloween, jag behövde en enkel, låg kostnad, men imponerande kostym. Kanske något med vetenskap (ungrad maskiningenjör på TCNJ just nu)... Bägaren från Mupparna tycktes vara det självklara svaret. Huvudet består av 1" tjock grön skumgummip...

Djur kostym från Mupparna

ordnar kalaset med detta djur kostym! Jag föreslår starkt börjar genom att hitta varje relevant bild på webben som du kan använda som referens. Här är några av de andra sakerna som du behöver.Huvud:Papper Mache (mjöl, vatten, Salt och papper)Stora 17...

Livsmedelsbutiker väska av Muppet frukt och grönsaker kostym

årets Halloween kostym härrörde från en mycket obskyr önskan (Mupparna är cool och jag ville ha en).Om tidpunkten för förra årets nyår hade jag börjat titta på shorts, både de senaste och mycket gammal, av Jim Hensons Mupparna. De är så roligt. De so...

Bägare kostym

efter en sökning på internet för instruktioner för att göra en bägare muppet kostym, jag konstruerade min egen. Det är för en vuxen hane 6'3 ", 250lbs. instruktioner är listade nedan.Material som behövs:1 - limpistol5-10 långa limstift1 - 4' x 12&quo...

Mupparna Lisette Lisette

min Halloween kostym. Mupparna Lisette Lisette. Massor av roliga, gjorde denna ett par veckor före Halloween... har haft låten i mitt huvud varje dag... ahhhhhh!Klädedräkt kostnad om $60 i material.Kroppen är en grön tröja med ca 6 grön fjäder boas h...

"Carol" från "där vilda saker are'(Movie) kostym

för mig, denna kostym har varit ett par år i vardande - i mitt sinne. I själva vardande, ungefär en och en halv månad.Jag är ett stort fan av boken; "Där Wild Things are". Det var en av de böcker som jag verkligen såg fram emot behandlingen till...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Komisk tjej kostym

Detta var den absolut min favorit Halloween kostym. Någonsin. Jag tror att alla jag mött älskade det så mycket, vissa till och med mer, än mig! Jag blev inspirerad att göra komisk tjej klänningen från MAC smink POW! Halloween utseende, som jag använt...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

DIY Captain America USO tjej kostym-No Sew!

Captain America är en av mina favorit super hjältar och när jag såg de USO flickor komma ut, jag var bara tvungen att replikera kostym! Jag ville visa dig allt hur du kan göra en härlig dräkt för billigt som är anpassningsbara till dina mått och knap...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Deadpool kostym

Handgjorda Deadpool kostym....