Musikaliska dator väckarklockansom en högskolestudent som jag inte får tillräckligt med sömn, min säng är varma och sköna, och jag gillar inte att få ur den på morgonen.

Jag anges - som jag är säker många av er gör-normalt ett larm (eller två) på min telefon och på en regelbunden, pluggar-in-the-wall väckarklocka att gå upp på morgonen. Jag gillar inte att ha att göra. Ljuden är irriterande, och kanna bli lätt tystas som låter mig gå tillbaka till sova och sent för klasser.

Detta instructable är en dokumentation av hur jag ställer in min dator att väcka mig, på ett mycket programmerbara schema, genom att spela musik och ser till att jag är vaken. Alla 3 skript ingår som textfiler i sista steget.

Obs: Jag tänker inte förklara något annat än nakna grunderna av de kommandon som jag använde. Jag antar att du har en grundläggande kunskaper om linux, och/eller vet hur man använder google.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dator kontrolleras musikaliska Christmas Lights

i detta Instructable, kommer jag att lära alla de grundläggande stegen för hur man bygger din egen dator kontrolleras musikaliska julbelysning. Denna inställning är mycket enkel och gemensamma. Inom några timmar, kan du också bygga din egen ljus disp...

Musikaliska superhjälten emblem

Vad är din super makt? Vad är din kryptonit?Gör en musikalisk superhjälten badge som representerar dig och dina färdigheter som individ och som en gruppmedlem. Detta är en ice breaker övning för alla åldrar. Deltagarna utforska kretsar i en enkel kon...

Beröring-känslig musikaliska målning

Denna musikaliska målning är en grafisk poäng som du rör för att spela melodier och harmonier. Den innehåller visuell komposition, musikalisk sammansättning och gestikulerande samverkan skapa en ny form av visuell musik där sammansättningen och instr...

Musikaliska underkläder

efter framgången med klappa-Off BH fick jag tänka där världen av gimmick underkläder kan gå nästa. Det finns så många alternativ från led behåar till kardborrband boxare, men jag ville göra något lite mer musikaliska. Jag kom upp med dessa som männen...

Theremin baserade musikaliska Baguette

den musikaliska baguette arbete som en Theremin och ett slagverksinstrument men kan vara ansluten till några virtuella instrument!Det kan användas för att styra ett instrument eller vissa parametrar av detta instrument, som filter eller något annat.J...

Musikaliska MIDI skor

som många människor, jag finner mig ofta omedvetet trycka mina fötter, oavsett om det är längs en låt eller av vissa nervösa gammal vana. Så kul som det är men har jag alltid känt som om något har varit försvunnen. Om bara jag kunde utlösa ljudet av...

Skydda och säkra data på din bärbara dator

att förlora en laptop suger; att förlora viktiga data och lösenord är mycket värre. Här är vad jag gör för att skydda min data.Steg 1: Hur viktigt är data på din bärbara dator?För några veckor sedan, var min bil bruten medan jag äter middag mellan ar...

MAGISK musikalisk nedräkning till jul maskin

Allt detta började när min yngste sonson frågade hur länge är det fram till jul?Jag började tänka på något sätt för en tre år gammal för att förstå vad hur lång tid betyder?Som förhållandet mellan dagar, timmar, minuter och sekunder.Han visste vad va...

Hur man gör en musikalisk stol

Syftet med musikaliska stolen var att göra musik när människor rör varandra, hålla händer eller kyssas. Bygger på ett tidigare projekt, beslöt jag att återskapa musikaliska bänk projektet, med en stol istället.Steg 1: material Produktstruktur:Arduino...

Hur man gör ett spratt musikaliska caps-lock tangentbord

Kipkay har ett antal stora DIY videor, men min favorit måste vara tangentbord tilltag.Kontentan av det är att passa en rolig musik modulen från de musikaliska gratulationskort inuti ett tangentbord och en tråd att caps-lock-tangenten utlösa musiken v...

Musikaliska mus Prank

först och främst tacka alla er för din tid med min instructable och im glad u där intresserade av det!I detta projekt kommer vi tar en enkel mus och pimp ut för att vara en mus som verkligen är irriterande för användaren i det sämsta sättet... men vi...

Musikaliska Melodyian MIDI Robot

Hälsningar jorden! Detta Instructable visar dig hur man bygger din egen Melodyian - en Arduino-baserad, 3D-printable robot som kan flytta, lyser upp och göra musik! Det är också en MIDI-robot och trådlöst kan styras via MIDI via Bluetooth.Denna robot...

Arduino Powered musikaliska Christmas Lights

efter att utforska Instructables webbplats jag hittade några projekt som nådde mitt intresse och de får mig att tänka, jag kunde göra några musikaliska Julljus. De flesta av vad jag tillbringat min tid på kom från Amanda Ghassaei Instructable på frek...

3D tryckt horisonter baserat på musikalisk Input

Vanligtvis används musikaliska visualiseringstekniker att visualisera de ljud du hör till de saker du se. (Tror iTunes, visar på levande musik, etc..) I detta projekt, vi (Max Potasznick och Chris Imbriano) ville ha ett sätt att producera en fysisk a...

Göra en musikalisk bänk

Musikaliska bänken är en utställning som gör musik när människor rör, kyssa eller håller händer. Det använder ett mikro-controller för att upptäcka förändringar i motstånd, via koppar armstöden, och spelar högt eller lågt anteckningar beroende på hur...

Musikaliska RGB lampa

Här är en snabb guide som visar hur jag vände min traditionella skrivbordslampa i en färgglad equalizer använder Arduino och bearbetning.Steg 1: Lampa setupFör detta specifika projekt behöver du naturligtvis en lampa.Jag återvunnet denna lykta efter...

Väckarklockan Sunrise

Någonsin vaknat på morgonen, tittat på din väckarklocka, och önskat att du hade vaknat upp ca 5 timmar tidigare? Jag vet jag har. Som en av de dreamiest sliprar i världen, jag har inte hittat en enda väckarklocka (eller en kombination av dessa) som n...

Fallet för mini-itx moderkort Asrock AM1H-ITX för HTPC / dagens dator

Detta är ett litet projekt som består av att skapa ett fall för mini-itx Asrock AM1H-ITX moderkort.Detta forum används till stöd för de nya 4 kärnor AMD Kabini processor, som inte är så stark, men har allt du behöver för en bra HTPC dator eller ens e...

Ett par sätt till dölja Data på en dator

om du är intresserad av kodning eller batch skript, kolla in min senaste kompatibel här.Många människor kan inte göra mer med en dator än typ ett Word-dokument eller göra en "bild", så kallat på Paint. Naturligtvis vet de flesta människor som lä...