My knitted toystoys I have knit
Relaterade Ämnen

Leksaker Galore

love to knit toys, and I love to take photographs! Jag har stickat och gett bort så många leksaker i förflutnan, men innan jag ge bort dem jag ta alltid ett foto så jag kan komma ihåg hur de såg ut. Här är ett bildspel med min stickade leksaker. De ä...

Musikaliska uppstoppade djur med LilyPad Arduino

detta är plommon. Hon spelar "Gamla MacDonald har en Farm" när knappen i sitt högra öra skjuts.Hon är ett projekt jag gjorde för en klass - ungdom och teknik i biblioteken. Här finns ett gosedjur med en tryckknapp switch sys in sitt ear och alla...

Familj av Toy Soldiers

Detta var en stor kostym för familjen och att få alla inblandade.Vi hade en Halloween bröllop att delta och kostymer för det. Vi pratade i en grupp Disney kostym och i Sök min man hittade toy soldier från Toy Story.Vi började genom att gå till Goodwi...

Åtgärder Origami Spinning Top Toy Video Tutorial

Lär dig hur man gör en papper origami spinning top toy video tutorial.Detta är både modular och handling origami modell. Detta papper är awesome kommer du att älska den. Bara ta 3 kvadrat pappersark och göra en.Video tutorial av Ventsislav Vasilev (O...

Buzz Lightyear Mini replik (Toy Story)

här är min Buzz Lightyear Mini replika åter skrivit på grund av min gamla bilder. Han skars hälften som en riktig leksak så jag kunde lägga till bättre artikulation till honom. Hans ben var gjorda av en mega block iron man siffra. Ansikte, bröstplåt...

Toy Story 2 the cleaner's tool chest

En av mina favoritscener i Toy Story 2 är Woodys reningsprocessen, i som avbildas en awesome toolchest, med oändliga lådor och dolda fack, jag älskar sättet att Woody är reparerad och rengöras. Detta instructable (min allra första en faktiskt) visar...

Toy Car hylla (tillverkad av 2 "x 4"s)

Min son har ett stort antal leksaksbilar. Tändsticksaskar, Hot Wheels, billiga plast sådana och metall die cast byggleksaker. Han älskar dem, alltför. Men som de flesta barn lämnar han dem överallt. Hans mor och jag brukar bara dumpa dem i en hink oc...

(Prinsessa) Jessie från Toy Story!

Min 2 år gamla har nyligen blivit besatt av Toy Story, så naturligt i år hon insisterade på att vara Jessie. Bra tänkte jag, lätt nog... men nej, min girly tjej behövde vara prinsessan Jessie! Okej, kan jag göra detta. Utmaningen accepteras!Ärligt ta...

Toy Mod: Konvertera en TR-550 Star trek Tricorder i en digitalklocka med fotoram

jag skulle använda min leksak TR 550 Star Trek TNG Tricorder som ett fall för min Mini Arduino miljö bildskärm, men det passade. Så jag hittade en Digital nyckel-kedjan bildram köpte jag på Radio Shack på clearance för 5 spänn, och gissa vad, det pas...

Hur göra Spinner Top Toy från DC Motor

Gör Spinning Top Toy från återvunnet likströmsmotor, som alltid dess mycket billigt, enkelt och roligt att göra.Steg 1: Vad du behöver:DC-MotorSkruvmejselSteg 2: Hur man gör det:Steg 3: Jag kommer att göra en Q & en Video:Om du har någon fråga även o...

Hur man gör en Smart Toy - Smart Toy del 1 - bygga din leksak

Detta är en öppen källkod var alla kan vända det egna mjuk plysch leksak till en smartare leksak på bara 15 minut. Det är fantastiskt att se vad alla kan göra och se alla där skapelser.Steg 1: Hur till göra en Smart Toy - The Smart Toy Del1 - bygga d...

Gruppera Toy Soldier kostymer

Detta var en rolig och mycket framgångsrik kostym. Folk gick nötter när de såg oss. Vi kändes som kändisar med alla kameror blinka och folk pratar som vi ställde. Reaktionerna var oändliga från "som rocks!" till "det är episk, bästa kostym...

Toy grön armé Man Halloween kostym

Om du var en gång spelat ett barn som jag, då du förmodligen med lite plast grön armén män. De var en av mina favorit billiga leksaker från barndomen. Och om du har barn som mig, då du är bekant med filmen Toy Story. Min favorit Toy Story karaktär är...

ALTOIDS Toy Soldier gåva korthållaren

Denna jul ville jag ge presentkort till min brorson; men jag ville inte att helt enkelt lämna dem en kort. Jag ville få dem att skratta, eller åtminstone leende. Under loppet av sommaren jag hade samlat flera ALTOIDS mynta burkar och trodde att de sk...

Toy Story Barbie kvar Ken för en Green Army Man!

Toy Story Workout Barbie och plast armén Man...

Plast Green Toy Soldier med eldkastare kostym

mitt företag, liksom många, var att sätta på en Halloween kostym tävling. Jag hade en kostym, Assassin's Creed III, jag ville avsluta innan dess men jag sprang ut för sent att köra ordentligt. Så, jag behövde till finna något annat som skulle kittla...

Toy Story armén man

hur man gör en Toy Story armén man:Låter först börja med listan leveranser:* 7-8 burkar av grön sprayfärg (Walmart)* 2-3 burkar av kommenterar rensa sprayfärg (Walmart)* 2 kannor hi-gloss interiör färg att matcha sprayfärg (Home Depot)* Gröna ansikte...

Toy Soldiers

Skapade tennsoldater från filmen uppföljaren "Toy Story". För att få "flashiga" utseende, en vän och jag tejpade duct alla våra kläder och rekvisita som vi använde. Efter spray måla trumman tejp gav utseendemässigt av en plast outfit u...

Toy Box och skrivbord Combo

Jag först publicerade detta som en möbel hacka på en annan plats ett par månader sedan och tänkte det skulle vara perfekt att skriva här som en del av tävlingen för träbearbetning.Det skrevs upp efter skapelsen, så jag har inte steg för steg bilder,...