My Leather Arrow Quiverhay there.

för några månader sedan en gjort en tillbaka koger som jag ville dela med er killar. som en "traditionell" archer(flat bow) gillar jag verkligen att ha mina pilar på baksidan. Jag vill ännu inte ett koger som du måste dra upp efter ett par gånger av skytte för att ens nå dina pilar. eftersom dess gjord av ett stycke det hänger verkligen på axeln så det håller samma rum ganska mycket hela tiden.

denna "design" är gjord av ett enda stycke av läder, med läderremmar att sy skälva tillsammans och göra bröstet lappa ser bättre. som förstärkning av skälva själv jag sätta 2 rensade svetsning elektroder (1 var långt till kort) i sewed delen. hitåt av koger stannar i form om det inte finns några pilar i den, hjälper detta mycket när sätta pilarna tillbaka i igen.

Jag använde en bit rep (inte para sladd, inte har någon) med Salomon bar att slutföra cirkeln.

hela processen tog mig ca 3/4 timmar, du kan göra det ganska fort om du får kläm på det.

material:
läder för koger/bröstet bit
stor bit läder att klippa banden för sömnaden
sax
en syl eller ett annat sätt att göra hål (jag använde en kvadrat SYL, remsor är ganska brett)
2 svetsning ruttnar, eller någon annan metall som är stark nog och fortfarande sak nog
en bit av tågvirke
Hjärnor

Tillval:
tape(masking Tape), du kan använda den för att hålla lädret på plats medan du sy det. Detta sätt kan du hålla formen. bara slita ut som 10 centimeter när du är nära kanten och du kan fortsätta

några tips för människor som kommer att göra något liknande:
När du använder läderremmar, hjälper skärande ena änden till någon form av nål form en hel del för att få igenom hålen. om det finns en liten bit genom det du kan använda en leatherman eller andra tång för att dra hela vägen upp.
du sannolikt kommer att behöva trimma några bitar innan du kan göra en fin slutprodukt. bara vara försiktig, skär inte för mycket på samma gång!
med en syl kan skada om du använder fingrarna trycker mot. vara smart med en!
sy banden tätt tillsammans kommer att hitta mycket bättre sedan alla luckor mellan det. inte sticka awl någonstans, tror där det skulle se nära bästa.

Relaterade Ämnen

Primitiva arrow quiver

I detta Instructable visar jag hur man gör en primitiv koger från en själv garvat röda hjort dölja. Detta projekt använder Dölj som både en resurs och som en trofé gåva som kommer att pågå den primitiva archer i många år.Steg 1: Välj din läderFör det...

Arrow Quiver "Släppa benet stil"

jag ville ha ett koger som är lättillgängligt och fortfarande håller pilarna från buskar roamingsamtal genom skogen. Jag tyckte inte de generiska sida skälver som hålla kabeltrassel runt mina ben när hon gick. Och de bakre darrar fungerade inte för m...

Hur man gör en back/midja arrow quiver!

Detta är en awesome tillbaka koger som är mycket billig, eller till och med gratis! Titta på videon för att lära sig göra det :)...

Hur man gör en arrow quiver

I detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en billig pilen koger som kan vara för show eller du faktiskt använder. Det tog mig ungefär två timmar att göra detta.Material:Läder eller konstläder, brun och grön (jag använde den oäkta grejer).Grön...

Justerbara spännband för din arrow quiver

när jag gjorde min första koger bestämde jag mig för att ha justerbara remmar, så jag kunde prova där det skulle passa mig bäst.Steg 1: Hål och chicago skruvar jag stansade fyra hål på övre baksidan och fyra hål på nedre baksidan. Jag använde chicago...

Hemmet gjorde arrow quiver

Jag behövde ett billigt och enkelt sätt att lagra mina pilar och transportera dem. Jag hittade med hjälp av ett PVC koger är båda som. Detta är verkligen lätt att göra och fungerar riktigt bra. Ganska mycket allt du behöver är PVC-rör, ett ändlock fö...

Arrow Quiver

En enkel kvalitet tillbaka darra.Steg 1: Få ditt material tillsammans första. Många av dessa saker kan ersätta annat material. Ha roligt med den.Verktyg föreslog: borratång nål näsariveten pistol1/2" grepp nitar (3mm eller 1/8" diameter.) (valfr...

Snabb och lätt Arrow Quiver

jag höll mina pilar i en kartong som de kom från butiken.Det var fint i början men snabbt blev det uppenbart att rutan inte kommer att hålla mycket länge och jag behövde en mer permanent lösning att bära mina pilar när tränar. Helst en som jag inte b...

PVC Arrow Quiver

Steg 1: Få leveranser Få en 1-2 i pvc keps 1-18 i avsnitt 2 i pvc 1 - längd av para sladd (beror på dig)Steg 2: Borra hål i botten Lagt locket på pvc, då borra ett hål kastade sidan av den gemensamma jordbrukspolitikenSteg 3: Borra upp hålet Borra et...

Trä Arrow Quiver

Hej, mitt namn är Robert och detta är min första instructable. Mitt projekt är att bygga en trä koger. Låt mig börja med att säga att inte jag är en expert woodworker. Jag har bara byggt en handfull bågar, och detta är mitt första försök på ett koger...

Hunting 101

Detta instructables är att visa några tips för att hjälpa jägare förbereda där jakt att göra den mer framgångsrik. Jag kommer att berätta vad jag gör fram till jakten, under och efter samt vad man ska ta. Detta är redskap mot rådjur gevär jakt men må...

Bågskytte läder armguard

eftersom många människor frågade på grund av min instructable för en arrow quiver ( hur jag gjorde min armguard, beslöt jag att lägga några instruktioner. Jag inte bygga mig själv (som på bilden), men om du bor någonstans avlägsen och inte hittar någ...

Knex bow

i detta Instructable jag kommer att lära dig hur man gör en knex pilbåge koger som fäster till en knex bälte. Jag tar endast kredit för skälva och berg-och dalbana kedja bandet.Steg 1: Vad du behöver (båge) Behöver du:-2 grå stavar-4 metalliskt gröna...

Custom Leather Cup

This will teach you how to make a Custom Leather Cup. Detta projekt är för dem som har lite erfarenhet och verktyg att arbeta med i Leathercraft. Ive med steg för steg bilder för att visa dig hur man gör detta för dig själv eller någon annan. Im inte...

Montera en Arrow varumärke Brentwood metall skjul - del I

The Brentwood 4 x 5 metall skjul från pilen industrier är lätt att montera och ger ett mycket bekvämt utomhus förråd eller verkstad. Detta delas upp i två delar, del jag har alla preliminära uppgifter och alla steg som tillverkaren säger kan göras av...

Leather Tote - DIY

I detta Instructable kommer du lära dig hur man förvandlar en bit läder till en modern, enkel Tygkasse. Den kan användas att bära böcker, som en purse eller för livsmedel eller annan användning du kan tänka dig. På grund av hur botten är sytt, kan de...

The Demonic Gladiator by the Lord of Outlaw leather

I've been working with leather since 1987 and I haven't stopped since. 2 år sedan beslöt jag att skapa min egen halloween kostym helt från grunden med bara min fantasi och vad jag hade till hands, mening, läder, hardwear, färgämnen och olika objekt a...

Leather Tree Tote

Här ska jag visa dig hur man gör en enkel leather tote. Du behöver inte en massa läder erfarenhet här. Men lite sömnad erfarenhet skulle absolut komma händig.Steg 1: Materiales/verktyg Du behöver ett minimum av verktyg och material för detta.VerktygK...

Förvandla spannmål rutan Mask till Leather-ish Mask (flingpaket, tape & PVA)

Hur jag gjorde denna spannmål rutan mask i leather-ish finish?https://youtu.be/kyd3MFAMakUOm du vill veta hur stark är PVA lim, titta här: https://youtu.be/CiYMWIwWn1sSteg 1: Steg 1: som vanligt... som vanligt, jag skriver ut, tejp, limma PDF-mall på...