(något) grönare sätt att brygga kaffejag hittade något i affären som jag tyckte var ganska cool. Det är en liten plast en-kopp kaffebryggare.

Jag antar att det tar mindre energi, eller åtminstone blir det renare, att använda en gas-spis i stället för en elektrisk eftersom mest El genereras av koleldade kraftverk och gas frigör mycket färre gifter än kol gör. Även El kostar lite mer än gas, men bara av några cent.

I alla fall, kanske du inte vill köpa en elektrisk kaffebryggare för $30 så här är en lösning som bara kostar $2 till $5.

Först, måste du köpa en av dessa fancy plast kaffebryggare. Jag hittade min i en livsmedelsbutik.
Annat än att behöver du:
Kaffe
#2 kaffefilter
en kaffekopp
en tekanna (eller något att koka vatten i)
Vatten

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kall brygga kaffe brygga

kall brygga kaffe är gott! Jag vet inte vad mer jag kan säga om den. Kall Lapin processen ger bra smak utan tunga surhetsgrad smak. Men att få det varje dag kan bli kostsamt, precis som att köpa kaffe varje dag. Men varm brygga kaffe maskiner är myck...

Kall brygga kaffe gjort lätt

jag reste nyligen i Kina, och när jag var i Shenzhen jag stoppad av en Starbucks att använda wifi och fick något att dricka. Medan jag beställer jag tog en titt till höger och såg en snygg, men onödigt invecklade grej att brygga kaffe, som, naturligt...

Kall brygga kaffe

Jag har varit en Barista i hög slut kaffe i ca 4 år nu. En av de saker du lär dig tidigt är att det är osmakligt att någonsin is espresso. Många går framåt aldrig ifrågasätta varför detta är en så dålig idé, men jag har en nyfiken sinne och tittade i...

Hur till brygga kaffe med en K-Cup utan kaffebryggare från Keurig

när vi hade denna kaffebryggare på mitt kontor, det vore verkligen svagt kaffe, så jag kom med denna ändring så jag kunde göra en starkare/gratis kopp kaffe.(beroende på din tid, utrymme och färdigheter).Kräver:-K-Cup smak av val (du kan ändra detta...

Hur man tjänar pengar genom att blogga | Make Money Blogging | Upptäck hur idag!

Hur man tjänar pengar genom att blogga | Tjäna pengar blogga | Upptäck hur idag!http://www.totalshortcut.com/CP1?ID=bimem&AD=Länken som jag nämnde i videon som du ska klicka på, fyll i din bästa e-postadress och få igång är den ovanför denna text som...

Bryggning på en Budget: fällt - bästa kalla brygga kaffe metod utan en bryggare

Så, jag brukade säga att jag bara druckit iskaffe från Dunkin Donuts för grädde och socker. Jag sparade min kaffe snobiness för en varm kopp Chemex Häll över.Men... Efter ett besök i Fören fackverket kafferosterier i Chicago, upptäckte jag kall Lapin...

Filterless kall brygga kaffe - Commando stil

Detta är en super enkel metod att göra kall brygga kaffe på vägen (särskilt i centralamerikanska länderna) när levererar och tillgången på normala kaffebryggsystem utrustning är begränsad. Jag utvecklade denna metod medan på en resa till Costa Rica s...

Franska tryck kall brygga kaffe

Jag älskar kaffe - men min tillägg blir dyr när jag måste punga ut $4 för en liten kartong kall brygga kaffe från min favorit lokala kaféet. Jag också älskar iskaffe, men kryper i mig när en barista häller hett kaffe över is: det är bitter & nu är de...

Hur till köld brygga kaffe

Anledningen till att jag gjorde detta eftersom jag tenderar att lider av halsbränna när jag dricker varm brygga kaffe. Detta beror på att den varma brygd metoden ger en hög-syra dryck vilket är dåligt för människor som har dessa magen frågor.Genom at...

Något gott och lätt att göra till middag.

Förbereda något snabb, välsmakande och hälsosamma för oss och vår familj.Steg 1: Samla alla ingredienser. Det finns 3 grupper av ingredienser: 1: för ris, 2: för fisk, 3: för dekoration eller sallad.Steg 2: Första receptet: kokt ris med grönsaker. Sa...

Lätt kall brygga kaffe

Jag var en gång en barista på ett litet kafé i New Orleans. De gjorde sitt kall Lapin iskallt kaffe av slipning fem pounds av kaffe i en en stor väska sedan blötläggs i fem gallon vatten i 18 timmar. Vad jag gjorde är mycket liknande till det, men på...

Hur till brygga kaffe

Så för många människor, kaffe är ett måste innan de anses funktionell på morgnarna. Men om du bara dyka in i världen av kaffe, göra din första kopp kan ta ansträngning speciellt om det är tidigt på morgonen. Så för att hjälpa dig att få igenom detta...

Dr Blinkenlights... (eller hur jag lärde mig att ha råd med BlinkM)

jag älskar tanken på BlinkM (individuellt adresserade RGB LED kontrolleras med 2 stift), men inte så mycket priset (nästan 15 pund varje!).Lyckligtvis, hårdvaran är öppen källkod och någon har gett ut en alternativa firmware (även om du vet var du sk...

Hur till brygga te med en fransk Press

vill vinna en fri franska Press för dig själv eller ge som gåva här julen? Kolla in http://bit.ly/1PGTXvZ och ange giveaway!Jag älskar lösa blad te och använda en fransk press för att brygga det gör det ännu enklare. En fransk press används vanligtvi...

AEROPRESS MAKIN kaffe

jag ville Visa enkelt och lätt sätt för att brygga kaffe, för en nybörjare. Det finns förmodligen oändliga variationer på alla metoder ska jag visa dig, men jag har försökt att presentera de enklaste som fortfarande förbereder en hög kvalitet kopp.Om...

Franska tryck på kaffe (det enkla sättet)

En fransk press är en enhet som används för att brygga kaffe och många människor har berättat för mig att de är "svårt" att använda, men smaka riktigt gott.Jag var intresserad av detta, och eftersom jag behövde en ny brygga kaffe-enhet, beslöt j...

Hur man gör filtret kaffe, södra indiska sätt

I södra delarna av Indien börjar dagen med en stark kopp kaffe. Men det finns många sätt att brygga kaffe, föredrar här många människor traditionella "Filter kaffe" för dess behaglig doft och smak.Detta instructable vägleder dig om hur man gör f...

Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!

jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi komm...

Kaffe ryckig marinad

Jag älskar många saker i livet men nära toppen av listan är vad jag skulle definiera som två primära livsmedelsgrupper, kaffe och ryckiga. Ingenting gör min dag mer än en ryckig eftermiddag mellanmål, och en varm kopp kaffe på morgonen ser till att j...