Nail kudde - en fars dag presentFars dag blir inte [ganska] samma kommersiella driva som Mothering Sunday eller mors dag, så alla presenterar köpte tenderar att vara sista minuten och ofta saknar fantasi eller personalisering (jag inte har något mot öl och choklad, men en man bara kan bära så många humoristiska Grill förkläden och mina barn har inte råd med de verktyg som jag inte redan har).

Jag kom med en enkel liten present som söner i alla åldrar kan enkelt göra för någon far med även de mildaste sympatier mot DIY eller gör.

Om crafty mums kan få anges en pin kudde, kan du ge din pappa en spik kudde!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D utskrift en Pimp Daddy ringa som en fars dag present

jag skrivit ut denna ring för en fäder dag present. Efter att hitta ringen på thingiverse.com jag använde customizer app och ändrade texten till "PiMP" på framsidan av ringen. Inskriften på insidan av ringen (på undersidan kant) läser "papp...

Den ultimata fars dag present!

What is it?TACKSAMHET. Japp, rätt och slätt tacksamhet. Du kanske tänker, "Hur är tacksamhet den ultimata fars dag närvarande?"Du kan visa tacksamhet till pappa på många sätt:1. tjäna honom frukost i sängen och/eller göra hans favorit efterrätt....

Målade fars dag present

detta år jag låta youngins besluta vad de ville göra för pappa. Det slutliga beslutet var: måla en ram och lägga till deras favorit bild i den.Vi gick till Michaels att hitta bitar vi behövde:Trä, redo att avsluta ramar (vissa är så lågt som $1 eller...

Oförglömlig fars dag present

December 25 1963 var en dag som stämplas i mitt sinne för evigt. Jag växte upp i en stor familj med en blygsam inkomst. Jul var det en helgdag mina föräldrar alltid tycktes fira mest. Som jag tänker tillbaka på min barndom, var 1963 den roligaste sem...

3D tryckt - fars dag present Essentials

Fars dag är nästan här! Gör fäder dag speciell i år av 3D utskrift en av STL-fil som bifogas i stegen nedan för att gå med din gåva.Inte har en 3D-skrivare sedan handla snabbt! och Använd knappen "Skriv ut med 3D hubbar!" och få det tryckt av 3D...

Fars dag present till krydda kungar!

Flera månader sedan jag läste en nyhetsartikel på yahoo om Heinz att göra en ny ketchup. De har inte lagt till en ny produkt till sin linje i 10 år. Den här artikeln inspirerade mig att göra min egen eftersom jag inte kunde hitta det i mitt område. J...

Fars dag LED slips

en slips kanske inte den mest originella fars dag present, men vad far kunde motstå en slips som gör honom stå från mängden som den här:Steg 1: Saker du behöver Detta är en tillämpning av "Tiny bärbara LED Kit" som jag producerat för kit utmanin...

Fars dag DIY: präglat läder Bagagebricka & slips klipp

En läder Bagagebricka är för människor som har sina resor agera tillsammans. Det också looksway bättre än papper Taggar. Våra kit har allt du behöver göra en präglat läder bagage-tag, och det finns även material för att skapa ett monogram läder slips...

Personlig hammare för fars dag

Gör din far en användbar gåva som han kommer skatt! Alla kan använda en annan hammare, speciellt om det är varit personligt med en innerlig känsla.Snabb projektet använder en laserskärare till etch en personlig säger till ett verktyg för trä handtag....

DIY: fars dag etiketter

Pappor. De säger i darndest things. Så vi trodde det skulle vara kul att ta fraser pappor är kända för och skapa etiketter som kan gå på kryddor pappor är berömd för att njuta av – som het sås, senap och barbecuesås. Plocka upp hans favoriter och sed...

Fars dag tyg Fortune Cookie

här är en söt tyg fortune cookie som skulle vara en perfekt, rakt från hjärtat present till pappa på fars dag. Det är verkligen lätt att göra, och du kan lägga till din egen personliga förmögenhet!Steg 1: Samla ditt material Vad du behöver för detta...

Fars dag--trasig klocka gåva

tack för att kolla min Instructable! Detta är min post för fars dag tävlingen (Scoochmaroo Challenge).Många män sportklockor de växer bifogas. Tyvärr, dessa klockor kan bryta och bli oanvändbara att tala tid. Här, jag har tagit min pappas senaste klo...

Fars dag betong språngbrädor

Göra något häftigt med din kiddos för pappa denna fars dag!Steg 1: Material som behövs HandskarRör om StickHinkBetong mögel Vi köpte vår men du kan skapa en med vad som helst (försök trä bildar med skruvar eller en gammal kruka)DCI konkreta bänkskiva...

Mors dag presenter-hur man gör Leaf Pearl pärlor hårklämmor för kvinnor

Söker du mors dag presenter? Om ja, titta här! Idag kommer jag dela med dig en Pandahall handledning om hur man gör leaf pärlor hårklämmor för kvinnor!Steg 1: Material som behövs för leaf pärlor hår klippet:6mm halva rund pärla akryl Cabochoner8mm ha...

Lätt men vackra mors dag present

i morse gick jag till Rochester offentliga marknaden och köpte 3 blommor för $10 dollar. Jag hittade två krukor på en loppmarknad för $2 dollar komma hem från marknaden idag och beslutat att göra två mödrar dag presenter.Steg 1: material Material -2...

Fars dag Arnold Palmer Cupcakes

fars dag närmar sig, och för de av er som inte har något planerat för honom, kan detta vara det. Cupcake själv är halv lemonad och hälften iskallt te smaksatt, precis som Arnold Palmer. De ser awesome och smakar bra också!Dessa cupcakes är utformade...

Fars dag Dessert idéer

detta är vad jag gör för fars dag i år för min pappa. Det var billigt och kommer att fungera mycket bra.Steg 1: Cake Pops med behållare jag köpte en tårta (verkligen brownie, men samma skillnad rätt?) pop mix från mål. Jag kommer att göra dem och sät...

Monogram fars dag konkreta glasunderlägg

lära sig hur man gör lätt DIY konkreta glasunderlägg för fars dag.Steg 1: Material som behövs Coaster formar - Hobby LobbyDCI betong Overlay - DirectColors.comHandskarHinkDCI bänkskiva mögel Release - DirectColors.comRör om StickBläckpennaSaxDCI vatt...

Krympta huvuden klubbnål för fars dag!

Här är en enkel och rolig fars dag-projektet för barnen att göra.Och detta är min 50-Instructable, så jag känner mig som en liten fest!!!Krympta huvuden lapel Pin (halsband, örhängen nyckelring eller magneter!)Lustiga små huvuden förvandlas till udda...