Navaho indiska afghanska jackadenna jacka är min egen design,
Jag tog en jacket mönster och anpassade Navaho indiska mönstret till den.
Jag använde röda hjärta garn för att virka det som har varit över 20 år sedan. Jag har fortfarande jackan och det ser fortfarande vacker. När jag bär den får jag många kompletterar. Den har en droppe axel ärm, en stans upp krage och kardborrband closeurs. Jag fått många förfrågningar om detta mönster så jag satte den på min hemsida.
Relaterade Ämnen

Historiska sällsynta mynt jacka

i detta projekt som jag ska visa dig hur du gör din egen historiska mynt jacka (perfekt för fjärde juli kommer upp). Detta är baserat på en unik idé jag hade gå använda mynt i stället för knappar. Vad gör denna jacka intressant är att inte mynten anv...

Silver löda indiska

Hej.Jag Brian från Belgien.Idag presentera jag mitt fjärde projekt.Denna gång jag lämnar vägen för konstiga högtalare, fishfood och choklad fylld med häftiga drinkar. Idag jag ange sökvägen till heminredning.Jag var ute för en originell idé att komma...

Afghanska kamera E Faori

Afghanska lådkamera projektet syftar till att ge ett register över kamra-e-faoree som som en levande form av fotografi är på väg att försvinna i Afghanistan.Steg 1: Först av allt:Precis som fotografi är bygga en lådkamera inte rocket science. Det fin...

Bobbing för äpplen & Jack "O lykta Jello Shots

dessa roliga Halloween tema Jello Shots är ett perfekt komplement till alla Halloween händelse!Det är också jättelätt att göra dem alkoholfria för alla kidlettes på din fest. (och de är fortfarande läcker!)Mitt recept är för apple cider skott och pum...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

5 minuters indisk Dessert! -Shrikhand

Det kommer att ta längre tid att berätta om denna dessert än att förbereda den! (eller äta den!) Att göra Shrikhand rätt sätt tar timmar, men göra det ska mitt sätt och det vara klar på mindre än 5 minuter!Här är vad du behöver:Elektrisk Mixer/skålPa...

3D Jack o ' Latern på verandan (en halloween tutorial baserat på 3ds Max)

detta är min instructable för Jack o ' Lantern utmaning.Jag använde programvaran 3ds max (Tysk version) och laddade upp mer bilder, som visar steg för steg hur det görs.Steg 1: Först skapar du en sfär med en genomsnittliga antalet segment.Steg 2: Rit...

Ambers beskurna jacka

jag älskade designa och skapa denna beskurna jacka som var inspirerad av karaktären Amber i filmen "Sucker Punch". Det är en spännande stil med kimono ärmar och krage band. Denna design passar kroppen vackert och jag älskar sättet dragsko Detalj...

Applikationssömmar Inkodye jacka

vill kunna skriva ut objekt i din garderob med Inkodye? När det gäller mörka tyger eller detaljerade mönster, krävs ibland lite kreativt tänkande.För detta projekt, vi tryckt anpassade Inkodye tyget paneler och sydde dem på en jacka att skapa en exak...

Hur man gör Narutos jacka för billiga

beslutat att göra detta för att jag är en Narutard, ville göra Narutos jacka. Du kan använda den som cosplay, Halloween-kostym, eller... en jacka (duh)! Andra anledningen jag gör detta är att ingen faktiskt gjort en tutorial på att göra sin jacka på...

Jack-O-Lantern kostym!

jag gjorde denna kostym för min brorson! Jag använde en cirkel kjol mönster. Du vill göra din mönster först.Måste du mäta din * midja / bröstet * lägga 2 inches och sedan dividera med 6.28 2pi.* För en kjol skulle du mäta din midja men eftersom denna...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

Hemgjord Diddley Bow Skjut elgitarr (a la Jack White)

detta är kanske det billigaste och enklaste gitarr du kan någonsin hoppas att göra. Det finns några liknande gitarrer i andra tutorials, men enligt min mening detta övertrumfar dem för ghetto faktor. Om du har sett filmen "Det kan få högt", elle...

3-fer: blöjan, Jack-O-Lantern och pumpa frön!

Behöver du bara en pumpa, en punkin och en vass kniv. Kan inte bli enklare...Material:Pumpa tillräckligt stor för din Punkin,Vass knivGrönsak skalaren, (valfritt)Ugn (valfritt, för matlagning frön)Ljus (frivilligt, för visning av Jack-o-lantern)Steg...

3D Jack o ' Lantern i mixer

vill göra en jack o ' lantern men rädd för alla röran? Jag klandrar inte du! Jag har gjort en Instructable om hur man gör en 3D jack o ' lantern gratis! Är du redo? Låt oss komma igång!Steg 1: Steg 1 Öppna mixer. Jag kommer att använda mixer 2.68a, s...

3D Jack-O-Lantern utmaning

göra en spooky Jack-O-Lantern!Jag gjorde detta en med mixer. Det fanns så många alternativ och varianter. Slutligen vill jag något som jag kan skriva ut och det ser kusligt som en 3D gör. En design som jag faktiskt kan rista in i en riktig pumpa. Eft...

3D tryckta mini Jack O'Lantern Planter

Om du är värd en halloweenfest hemma och letar efter något litet, att täcka ställen/områden hemma som inte har något halloween'ene som din övriga rum, kan studie tabellen etc, detta "3D tryckta mini Jack O'Lantern planter" komma händig.Detta är...

7ft Jack-in-the-Box statiska Prop

förra året på den 1 November, efter Halloween försäljning jag plockade upp en 12 fot lång hängande Clown prop, som på sin egen såg ganska bra, men jag trodde det skulle se ännu bättre som en Jack-in-the-Box. Med visioner om mikrokontrollanter, pneuma...