Nerf Maverick Lightgunjag har ändrat många Nerf Mavericks för att öka avståndet, men denna gång jag inte oroa makt. Denna pistol kommer inte eld alls. Jag har satt ihop en eftermonterade utrymme pistol för min brorson Xander födelsedag!

Om du vill skapa bössan utrymme bort jag de flesta av Nerf inälvsprodukter. Det finns massor av filmer på webben som hjälper dig att riva ner och ändra ensamvarg. Hål borrades för lysdioderna medan pistolen var fortfarande ihop. Isär igen, hoppar de in i den vänstra hälften sedan få försluts med varmt lim. Trimma alla överflödigt lim från lysdioderna svalna så vapnet kommer att stängas.

Se Steg
Relaterade Ämnen

18 skott Nerf Maverick

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en Nerf Maverick, med en roterande fat mekanism att skjuta 16 dart. Jag gjorde denna pistol för min bror, visserligen är han 22 år gammal, men kan man någonsin vara för gammal för Nerf vapen?Tack var...

Kartong Nerf Maverick hölster

Hej alla,Idag kommer jag att göra en Nerf Maverick hölsterFör detta behöver du:-Nerf Maverick-kartong-Duct tape eller gorilla tape-saxSteg 1: Komma igång Först skära papp i bra storlek att arbeta med och vira runt pistol med handtaget stack ut, och s...

Hur du ger din Nerf Maverick mer makt

Steg 1: demontering Hej alla. Detta är min första instructable och hoppas ni gillar den. Detta är hur du ger din nerf maverick mer makt istället för att få en våren ersättning. Men ta först isär din maverick.Steg 2: Ta bort skruvarna från grundning h...

Hur till anpassade måla en Nerf Maverick

Hej mitt namn är FXAscensionz och jag tänkte jag skulle visa hur jag anpassade målade min nerf vapen.Låter börjar om med något mindre, The Nerf Maverick. Jag valde en strid-skadad svart och silver men känn dig fri att använda någon färg som passar di...

Hur till tystnad och driva upp en Nerf Maverick

detta är min första instructable, så vänligen inte bli upprörd om det inte är "stor". Detta kommer att visa dig hur att driva upp din Mav och även tystnad *.* Du kan inte riktigt helt tysta en Nerf pistol, men detta kommer ganska nära.Steg 1: le...

Hur göra en steampunk Nerf Maverick

idag vi ska ta detta Nerf Maverick, redan modded, och måla den.Vad vi ska måla:FatShellCocking MechKnapp för fatSteg 1: Vad du behöver Behöver du:Nerf MaverickSkruvmejslar (phillips och platt)AvbitareBrun SpraypaintSvart SpraypaintMetalliska Spraypai...

Nerf Maverick Air strypningen, fat lås borttagning

så detta är en grundläggande handledning om att ta bort Nerf Maverick air restrictors, ökande makt, och att ta bort fat lås, som tillåter fat att glida ut längre, gör omlastning lättare, plus några mindre mods som bidrar till att öka kraften.Vad du b...

Nerf Maverick ändring handbok

en serie videoklipp som visar hur du ändrar din Nerf Maverick blaster på olika sätt inklusive montering, demontering, lasersikte, penny mod, rysk roulette mod, slirkoppling / tillförlitlighet mod och luft strypningen borttagning. Maverick råkar vara...

Nerf Maverick fat Mod

denna mod gör att trumman av din nerf maverick komma ut längre.Steg 1: demontering Ta ut skruvarna på bilden först. sedan dra bort. Sedan ta alla skruvar ut och dra din Maverick isär. Du borde se detta.Steg 2: Fat borttagning Tryck på knappen på andr...

Nerf Maverick "lufta taser" för $25

så jag var i Walmart och jag sett några Nerf guns och mittemot dem var några cykel verktyg, så jag fick idén att göra högre drivs Nerf vapen som kunde skjuta en kondensator. Detta är en snabb metod och nu när jag har gjort det när jag skulle göra om...

Nerf Maverick ändringar

The Nerf Maverick var min första och är min andra favorit Nerf pistol. Dessa ändringar är lätt, roligt, Billigt och effektivt. Jag kommer att publicera fler ändringar som jag kommit upp med dem.Steg 1: material Vad som behövs:Nerf MaverickOsynlig tej...

Nerf Maverick Air strypningen och falla ut Mods

lär dig hur du gör din Nerf Maverick mer kraftfulla och har en cylinder med mer rörelse....

Gör en trollstav sjösätta av en Nerf maverick rev-6

ändra din gamla maverick inågot lustiga•Du måste•Skruva drivrutin•spela upp fairy trollspö (eller verklig en: D)•Nerf maverick rev-6•bandet•Scissors•exacto kniv eller box knivJag kom upp med detta i 10 minuter. Det tog mig. 15 - 30 minuter av försök...

Nerf maverick mod: full fat borttagning

Ja detta är min första Instructable så ingen cussing(please) och jag försökte mitt bästa att förse dig med dessa bilder. Detta kommer att berätta hur du tar hela tunnan ur en nerf maverick och kunna uttrycka det tillbaka i medan gun ihop heltSteg 1:...

Nerf Maverick mod till Airsoft Gun

med silvertejp, starbucks halm (de i de gröna omslag) och en Nerf Maverick, kan du göra din nerf gun en ganska mesiga airsoft pistol. Det har ungefär en 99 procent brand takt ändå! Men åtminstone dess en airsoft pistol. Yay!UPDATE 4-8-2008 ***Färgen...

12 skott NERF Maverick (Swing ladda)

detta var typ av en impuls bygga så det är riktigt grov och det är också min första NERF instructable, så alla synpunkter, idéer eller tankar om hur man bättre design eller den instructable skulle uppskattas. Nu vidare till idén är i grunden det en d...

Nerf Maverick kartong hölster

Jag har nyligen fått in NERF tävlingar, och så är sorgligt otillräckligt för tävlingar. För min första tävlingen, var jag med två pistoler, en Magnus och en Alpha Trooper från min vän. De var utan sele och hölster. Jag fumla runt, särskilt eftersom A...

Nerf Maverick Power Mod

jag har tittat runt på internet, och jag har märkt att den enda mod även för maverick är fat mod & saker som handlar om "luften restrictors." Jag bestämde mig att ändra på detta.Genom att göra detta mod, kommer att du öka styrka och avstånd...

Extrema nerf maverick.

Hej, tänkte att jag skulle lägga detta mod som jag gjorde till min nerv maverick. Jag removers air blockers (jag glömde vad de kallades:)) och gjorde penny mod, och trumma tidningen mod. Men jag insåg att det inte var nog. Så jag gav det en sjukt mör...