NES gamepad iphone 4 bostäderhär är anintendo shellforiphone

Jag wantedrelief och utseendet på thetruenintendocontroller

Jag bara usedan iphonehousingbasic
på topI limmade styck av styrenheten
buttonsarealsoglued

resinand puttyround offthesizedifference

Relaterade Ämnen

Hur att rengöra och underhålla undervattens dyk bostäder (för iPhone dyk bostäder)

Detta är bara en enkel instruktion att visa dig hur att rengöra och underhålla din iPhone dyk bostäder efter användning. Avsnittet O ring för detta instructable är den viktigaste delen.Du kan titta på videon för samma process.ReningsprocessenSteg 1:...

Laptop bostäder mod "DRAGONWARE"

min gamla laptop skriker efter en ny lack och fujitsu-siemens logotypen var tråkigt, så jag gjorde mig själv en ny logotyp, ristade med min gravyr/multipurpose verktyg och fyllt tomrummet med några epoxiharts och LED (lysdioder). Det var ganska jobbi...

Hur man gör en hastighetsmätare bostäder (på en budget).

Hur man gör en hastighetsmätare bostäder (på en budget).Vissa gånger du måste bara vara kreativ när du redan har gått över budget på ditt projekt, har inte en budget, eller ibland finns det inget annat alternativ. Så jag fick denna fina mini speedo f...

Nixie klocka bostäder

IntroduktionEn hel del instructables om Nixie rör gäller elektroniken. Jag var lat och köpte min. Det var en bråkdel av priset på rören ändå.Till detta detta instructable är inte så mycket en hur, men mer en process av den estetiska delen av att skap...

Fan bostäder korgar för kök lagring

jag har högt i tak och vilja hänga saker overhead, ur vägen. I köket är dessa overhead see-through fan bostäder korgar idealiska för att hålla ett öga på livsmedelsprodukter.Folk kastar bort elektriska fläktar hela tiden. Jag räddade dessa två fan bo...

Fixa MacBook Pro Display bostäder kommer utanför

Jag vill inte spendera mycket fastställande min gamla macbook, så hittade jag ett enkelt sätt att göra det!Jag hoppas det kan hjälpa dig också.Nyckelord MacBook Pro Visa bostäder kommer bort fixa MacBook Pro Visa bostäder delvis lös fix Macbook pro s...

LED ljus remsa i trä bostäder

jag har ett skrivbord med en hylla ovanför, så jag gjorde en ljus remsa jag kunde sätta på botten av hyllan för att lätta mitt skrivbord. Jag hade några lysdioder som sitter runt, men inget enkelt sätt att göra ett kretskort för dem, så jag gör en tr...

NES Gamepad USB

Hi, denna min andra instructables.Eftersom jag vill spela med en Nes-Emulator, men en klassisk gamepad inte var cool, så jag gjorde denna nes gamepad var arbete på en klassisk USB-port.Jag använder samma verktyg som jag använder i min första instruct...

Förbättrad undervattens kamera bostäder

detta instructable visar hur alla kan göra en undervattenskamera med vanliga material och för bara några tior!Du kunde filma din familj av vänner under vatten, i en pool... Eller filma några fiskar i ett akvarium!Här kan du titta på några bilder som...

Undervattens kamera bostäder för liten videokamera

bygga själv en billig video undervattenskamera bostäder i ca 2 timmar med enkla verktyg som de flesta hem butiker har. Bostäder är utmärkt för snorkling, kajak och andra yta äventyr. Jag är inte säker i sin design för djupare äventyr.Börja härDessa i...

Undervattens kamera bostäder

bygga en billig undervattens kamera bostäder för en DVD-brännare.Steg 1: Steg 1Först behöver du material. Det mesta kan köpas localy i en järnaffär. Jag fick min på home depot, men jag var tvungen att beställa akryl OBJEKTIVET online.MATERIAL:1) 4" P...

Under vatten bostäder för en SLR eller DSLR kamera

Detta under vatten bostäder för en DSLR-kamera är tillverkad av en vatten tät låda från Wal-Mart och VVS delar från Home Depot. Totalt tror jag att kostnaden för att "gå djupt" (väl 6' eller så) var mindre än $40,00 och bilderna är både roligt o...

Undervattens kamera / videokamera bostäder för mindre än $50

sedan att få min första digitalkamera, och senare, min första video kamera, har jag ville tänja på gränserna för vad dessa kameror kan göra, och där de kan gå. Jag har tagit dem på berg-och dalbanor, monterat dem på min motorcykel, drog ut IR-filter...

Väder bevis Time-Lapse kamera bostäder

medan ta foto av åskväder nyligen sprang jag in i det gamla problemet med skytte bilder och hantera väderförhållanden. Vanligtvis skulle jag antingen skjuta genom ett fönster eller under lock under regn men då skulle jag ha problem med att ett begrän...

Hur man gör vattentät Motor bostäder

undervattens robotteknik och vattensport kan vara mycket roligt. Tekniskt sett små motorer fungerar okej i nedsänkt i vatten. Men låt oss vara ärliga. Ingen tycker om underhåll efter varje användning. Detta instruerar kan kommer att vara en riktlinje...

Flytande bränslepump för RC bilar: enkel rektor utarbeta ännu! (Tarmar komplett, bostäder görs!-Del1 av 2)

För det första måste jag tacka alla som har redan gjort en flytande pump som detta här på instructables eftersom det är där jag fick idén från att göra min egen, så en mojor tack till alla som redan har den enkla versionen av detta, om det inte var f...

Reparera en "gris" radio bostäder

jag plockade upp denna radio (en 1946 Belmont) i en antikaffär. Radiosände huset var mycket stryk, med flera sprickor & chips och en stor bit av bostäder hade brutet av på botten. Detta är en ganska svårt radio att hitta, så jag inte kunde passera de...

Robotarm kontrolleras av NES gamepad

I detta instructable jag ska försöka beskriva hur man gör en robotarm med delar från en skrivare, och styra det med hjälp av en NES gamepad.Det kan se ut som ett hårt arbete men jag har förberett mallar för alla delar och jag försöker ta bilder för a...

Övervakning bostäder vattenförbrukning genom att läsa kommunala vattenmätare med Hall effekt sensor + Arduino

om du vill övervaka din vattenförbrukning, som en del av en DIY smart hemautomation och övervaka projekt, då detta instructable kan hjälpa dig att uppnå detta mål. Den lösning som beskrivs här är icke-invasiv, använder din befintliga kommunala vatten...