Nibbler från Futurama hund kostymJag är ett stort fan av klä min hund i löjliga kostymer (han älskar det, jag svär), och en kostym som jag kände skulle vara helt lämpligt för honom är Nibbler från Futurama. Med stora ögon, jätte mun och dreglande tungan kändes det bara som en perfekt passform.

Kostym är delas i fyra bitar, som är...

  • Udden
  • Blöjan
  • Tossor
  • Pannband och ögongloben
Se Steg
Relaterade Ämnen

Monster:: Hur man gör hund kostym

Har rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.Steg 1: Levererar:: -långt hår tyg-färg mönster tyg-Filt-kardborrband-tråd-vadd-Återvinn tidningen-sax-stift-måttband-symaskinSteg 2: COSTOME ma...

Sushi rulle hund kostym

detta är en enkel kostym för din hund. :) Jag märkte det fanns ett par av nigiri sushi kostymer där ute, men hade aldrig sett en som var en maki rullar så jag bestämde mig att försöka göra en själv.Steg 1: Sushi rulle hund kostym Först behöver du din...

Rida 'em Cowboy hund kostymer

Min kennelklubb hade en post i en kommande parad, och jag tänkte på ett intressant sätt att kostym mina hundar medan fortfarande lämnar dem mobila nog att marschera i paraden. Min idé var att montera en actionfigur på Hundarnas selar att det ser som...

Hur man gör verkligt lätt hund kostymer till Halloween

Om du kan sy en rak linje, kan du göra en av dessa kostymer. Också, när du har läst denna sida och se hur lätt det är, gå vidare och göra en, ta ett foto och skicka det till oss. Vi älskar att få bilder att lägga upp på vår webbplats!I allmänhet, för...

"Majs" hund kostym

denna hysteriska hund kostym ritades helt av regenererade objekt:1. gamla sweatshirt2. äggkartong3. gamla kostym peruk scraps4. (.. och en liten affisch styrelse, heta lim, lite färg, grönt band.. .och lite av Sculpty lera.)OCH.. .högst av allt...5....

Hur man skapar en Slinky hund kostym!

jag har en konstnär i år och jag älskar att skapa och driva mig själv utanför mina gränser! Jag har gjort ursprungliga kostymer i förflutnan, men detta år jag ville verkligen gå alla ut! Jag är en senior art stora på James Madison University, och min...

ADVENTURE TIME JAKE hunden - hund kostym

Hur mycket är klockan?? Kostym dags! Dags att komma med din hund i vissa Halloween kul! Eller vardagliga kul om du älskar äventyr tid!I år var vår kompis Toby Jake hunden för en dag! Denna tutorial visar dig alla steg och omfattar mönstret så du kan...

Chick Fil A hund kostym

Jersey Belle, min Bostonterrier, är uppkallad efter en ko, på grund av sin färg. :) Så jag tänkte att vore det lämpligt att slutligen klä henne som en! Plus älskar hon kyckling, så det måste vara ödet.Steg 1: behöver Rosa tyg för juver.Khaki tyg för...

Hund kostym modevisning

I denna video Hank modellering 20 av hans favorit kostymer och klä upp outfits! Låt mig veta vilka som är dina favoriter!Obs: För att göra får kostym Hank är klädd i introt, skär styrofoam bollar på mitten och limma dem till en av din hunds gamla, vi...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

Jersey Shore hund kostym

min rumskompis Amanda och jag utklädd till sin hund Auggie Pauly D för Halloween i år. Detta Jersey Shore ser är inte bara en Halloween-kostym - det är ett sätt att leva.Klä din hund och går dem ner på gatan i denna outfit; säkerligen kommer de att v...

LED Spider dekoration eller hund kostym

Som Halloween närmade sig, och vår lokala envis daycare tillkännagav deras Sällskapsdjur Allhelgonaaften Klädedräkt Strid var jag försökande till räkna ut vilken kostym göra för min hund Jeriko. Någon gång insåg jag att eftersom Jeriko är svart, och...

Göra en Banana Split hund kostym

nu är Jerseys tur vara modellen. Hon är långt mer toleranta kläder än Dexter är.Det tog mig en timme & en halv att göra denna kostym och jag tillbringade $15 för att köpa craft skum. Alla andra saker jag rensas från runt huset.Om du vill se mer envis...

Minecraft hund kostym

det kan inte vara Halloween säsongen, men du kan fortfarande få ett försprång på din kostym! Varför inte? Här är en hemmagjord Minecraft wolf kostym jag gjorde när jag var insnöade i tisdags.Steg 1: Först måste lådor för varje del av vargen: huvud, n...

Donald Trump hund kostym

Paket (vår hund) har alltid haft galna hår. Han får det från yorkie sidan av sina gener. Vi har lekfullt drog hans hår åt sidan och sa att han såg ut som han hade en falska TUPE. Vi vi skämtar om vad vi kunde klä upp honom som denna Halloween och med...

ECHO Chia husdjur hund kostym

Cha Cha Cha Chia. Detta är Echo, vår lilla Chia husdjur. Detta är en ganska enkel kostym att skapa.Steg 1: Kostym är huvudsakligen en process i två delar. Först du gör den keramiska terrakotta ser ben, och sedan göra en Chia anläggningen skal.En utom...

James Bond hund kostym

han har en licens till hund, och han är inte rädd för att använda det! Denna outfit fungerar särskilt bra om din hund är en basenji, eftersom de har byggt i smoking. (Extra bonuspoäng för svarta och vita basenjis.)Här är vad du behöver för outfit:Flu...

Lion hund kostym

Tucker hade alltid drömt om att vara ett lejon. Han föreställde sig slappa dagar i Serengeti, kantats med spännande jakter, titta på honorna jaga vilda antilop, och sedan flytta för hans del. När han tyckte nog om det, kunde han även känna den varma,...