Nokia laddare till iPod laddarejag konverterade en Nokia laddare för att tillåta mig att ta ut USB-enheter som iPod och iPhone.
Använd dessa instruktioner på egen risk. Jag skulle inte vara ansvariga för eventuella skador eller några konsekvenser!

Min inspiration kom från denna information-http://www.ladyada.net/make/mintyboost/icharge.html

Reservdelslista
1) funktionell Nokia laddare-1 (faktiskt alla märken kommer att göra, se till att det fungerar och levererar mer än 500 mA ström. Kolla samma på specifikationerna för produktionen av enheten)
2) 1 USB kvinnliga typ kontakt
3) 7805 regulator (inte kan krävas om produktionen av laddaren är 4,5-5 volt)
4) en potentiometer, något värde kommer att räcka, jag använde 20 k.

Jag knackade de positiva och negativa laddarens efter öppna den genom ledningar och kollade Matningsspänning. Laddaren nämnde 5 V som produktion, men i verkligheten var 8,67 volt.! Viktigt! Se till att du faktiskt mäta denna spänning Undvik stekning enheten dyrt.

När du knackar på (+) och (-) av output, löda kretsen enligt följande diagram (en av bilderna)
D + och D - måste vara både på 2 volt. Använda potentiometern för att justera denna spänning. Använda en multimeter för att bekräfta denna spänning finns på stiften.

Efter du löda, hitta en plats där du kan passa till USB-kontakten så att du kan klippa ut ett utrymme för kopplingen att komma ut. Jag använde en dremel att göra ett rent snitt.

En gång gjort, stäng locket laddaren och testa igen. Om du ansluter telefonen, kommer det automatiskt koppla ipod från laddning på grund av otillräcklig ström.

Relaterade Ämnen

Hur man laddar ner youtube-video till iPod enhet

kort sagt, vi visar dig hur du downliad YouTube vudeo till iPod i denna artikel.Det är uteslutet att den populära video ehåll har fångat vår uppmärksamhet. Vanligtvis, YouTube besökare titta på videor direktuppspelning över Internet. Det finns många...

Ansluta en trådlös mikrofon till iPod, iPad eller IPhone

Tricket är den 2,2 kOhm parallellt med indata till iPod, iPad eller IPhone...

Gratis enkel Youtube till iPod Converter

detta är min första instructable, så ta en lätt.I detta Instructable kommer jag berätta hur jag sätta videor från Youtube på min psp och Creative ZEN. Obs: detta fungerar med iPod, Zunes. etc.Steg 1: Skaffa programvaranGå till http://www.dvdvideosoft...

Mac G4 förvandlats till iPod Dock

jag köpte en G4 torn har för avsikt att flytta en äldre dator till dess fall. När detta visade sig vara mer jobbigt än jag hade tänkt, beslöt jag att bygga upp något som jag alltid önskat, en dockningsstation för iPod som inte låter som sopor. Jag ha...

"Gratis" DvD till iPod

i detta instructable jag lär dig hur du konvertera DVD-film eller film på din ipod för 100% gratisSteg 1: Vad du behöver Följande är 2 program du behöver slutföra processen:-DVD Decrypter ~ http://www.mrbass.org/dvdrip/ en gång på denna webbplats Kli...

Få kalender från Microsoft Outlook 2000 till ipod utan programvara

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur att få kalendrar från Microsoft Outlook 2000 (eller någon version stöds inte av itunes) till din ipod (bara en som stöder disk användning) utan att ladda ner mjukvaran. Det finns några saker jag vill g...

PS2 handkontroll till iPod Dock

hur till vända en gammal PS2 controller i en awesome iPod docka!Detta är en instructable för den färdiga produkten, inte att göra it ***Steg 1: Vad du behöver Objekt du behöver för att göra denna iPod docka:1. PS2 Controller (jag kombinerade två av d...

Bärbara USB-laddare

din iPod går på dig hela tiden?Tja, har jag en lösningen för dig!Denna USB-laddare använder 2 standard mobiltelefon batterier för att ladda din iPod, mycket mer lagringsutrymme än en vanlig USB-laddare.OBS! För att konstruera detta projekt, behöver d...

DIY USB-Android laddare

Denna Nokia laddare liggande i min skräppost som tråd hade knäppte från mitten men jag tänkte att laddaren fungerar.Jag öppnade upp och med hjälp av några heta kniv jag smält plast av höljet till göra en skåra för (kvinnliga USB-kontakten) och limmas...

Gör din egen Himalaya salt kristall lampa från en mobiltelefon laddare

denna artikel visar hur en trevlig Himalaya salt kristall lampa kan göras från några billiga delar och en gammal mobiltelefon laddare.Du kan alltid hitta den senaste versionen av detta instructable på min webbplats på http://8el.eu/2010/08/himalaya-s...

Att få videor från Internet till din iPod, snabb, lätt och gratis!

Ibland du se en video på YouTube, och du vill ha det på din iPod. Jag gjorde, och kunde inte lista ut det, men sedan jag gjorde, så jag beslutade att dela det med internet. Denna guide gäller bara på YouTube om du använder samma nedladdning programva...

Få ett album från din ipod till itunes!

jag har märkt att många människor har tanken att du måste ladda ner ett helt nytt program, eller gräva igenom kodade filen namn, att få på musiken i din ipod och lägga den in i din pc.Det är faktiskt ganska lätt, och du kan även hitta en vissa album,...

Hur till omvänd en gammal mobiltelefon (NOKIA 6600) in A SUPERGADGET-MIKRODATOR

http://www.internetsecretbook.comMitt i svårigheten ligger möjlighet. -Albert EinsteinNokia 6600 telefonfunktioner nya avancerade imaging funktioner, inklusive en ljusa 65.536-färg TFT skärm och kamera utrustad med digital zoom. Dessa kompletterar en...

ENKLA hur gör din egen Nokia (3100) iPod spelare

detta instructable är att visa hur man skapar en enkel "fattig mans iPhone" som jag kallade nPhone. Jag var trött på att alltid misplacing min telefon och iPod jag beslutat att integrera två. Varför inte sedan iPhone är så löjligt dyrt. Detta är...

Lägg till youtube-videor till din ipod gratis!

i princip jag ska lära dig att lägga till: s youtube-video till din ipod i 4 enkla steg.nedladdningar du behöverMediaStore FLV Player (valfritt)http://www.tucows.com/preview/511076Gratis video till ipod converter (Manditory)http://www.tucows.com/prev...

Lägg till interna Bluetooth anlagen till din iPod 4G

om du är som mig, du har ofta frågat dig själv varför Apple inte har lagt till infödda Bluetooth anlagen till sin iPod linje upp. Även iPhone stöder endast mono Bluetooth!Visst, det finns många adapter som kopplas till iPod dockningskontakt för att g...

Spara utrymme: Synkronisera flera iPods till ett iTunes-bibliotek

musik kan ta upp en stor mängd utrymme på en dator, speciellt på en dator med flera användare. Flera användare, med deras musikbibliotek kan ta ut sin rätt på en dator.Till exempel hus mina föräldrars dator min mammas musikbibliotek, min pappas musik...

Ansluta en Ipod eller Iphone till min 2003 Prius

Detta är min första Instructable, och beskriver hur jag anslutit min Ipod till min 2003 Prius. Den information och de alternativ som jag hittade bör hjälpa andra lägga till MP3-ljud i någon bil. Jag kommer presentera flera lösningar, tillsammans med...

Slå en iPod nano till en tyst filmspelare (utan Linux)

jag listat ut ett sätt att spela tysta filmer på en iPod Nano.Genom att utnyttja den "bläddra igenom bilder med rullhjulet" (samtidigt som tar upp hela nano skärmen) funktion, kan du anta fantastiska kontroll av videon.PS Du behöver Adobe ImageR...