Noppar platta Night StandMitt rum behövs en säng sidobord och lampa så gästerna inte behöver komma ur sängen att stänga av ljuset och har en bekväm plats att sätta ett glas vatten och ladda sin telefon etc.

Se Steg
Relaterade Ämnen

SKOGSMARKEN NIGHT STAND

jag har använt denna stora tegel som jag hittade i parken bakom min lägenhet som en natt stativ för ett par månader och jag om det behövs en liten renovering. Jag gillar att sätta växter och natur överallt jag kan i mitt hem, men jag gillar också nyt...

Apple Watch Night Stand och USB-hubb Encaser

Varje barn har vissa Legos hemma, oavsett stor eller liten.När han eller hon växte upp, de gamla tid favorit leksaker som hamnade i en låda, i garderoben, doneras till de i behov, etc.Varje datornörd har några enheter, oavsett enkel eller fantasinamn...

Night Stand laddning Station lampa

jag hade en slå upp natt stativ som jag inte var med. Det skulle bara sitta där och samlar damm. Med lite arbete och lite ny färg förvandlas jag det till en night stand är det också en lampa och en laddning station för min bärbara enheter!Steg 1: Väg...

Böjd Plywood Night Stands

Bent Ply är vacker, stark och flexibel på ett sätt som gör sin vädjan till designers tydligt, men att göra böjda-ply möbler kan vara en riktig utmaning. Medan många bitar helt enkelt inte kan göras utan gigantiska industriella formar (som gäller värm...

Night Stand med låsa hemliga dolda lådan

Jag är ett stort fan av dolda fack. Jag tycker också designa och bygga mina egna möbler. Detta är mitt första försök att kombinera båda. Detta är också min första instructable. Jag byggde dessa matchande Nattduksbord för en vän och hans fru. Hon gav...

DIY Night Stand

hur man gör en trevlig natt stå.Jag gjorde denna kväll stå för några år sedan för min flickvän.Jag tog inte bilder medan jag höll på att bygga detta. :(Jag bifogar du med dimensioner och över alla instruktioner på hur man bygger den.Trodde reservdels...

Hur man skapar en Night Stand från en trumma tron

detta är min första instructable och jag inte har en massa bilder så ledsen men dess ganska basic så jaSteg 1: Verktyg / materialVerktyg / material Drill Drill bit storlek skiljer sig från varje tronen, skruva kanske driver gamla drum throne pris av...

Fribärande night stand (med USB-laddning)

detta är en bra enkel att bygga Nattduksbord som ser mycket futuristiska och är mycket praktisk. Du kan köpa allt du behöver på Home Depot och kan bygga hela tabellen i två dagar (beroende på hur lång tid det tar för fläcken torka). Ett speciellt til...

Night Stand dockningsstation

Jag hade några skrot trä och ville göra ett nattduksbord docka med en galen design.Steg 1: Börja med 2 typer av trä Jag började med två kontrasterande färger av trä. Se till att de är både av samma storlek och tjocklek.Steg 2: Tejpa ihop bitar av trä...

Graffiti Night Light

detta är min andra instructable, jag gjorde detta för min flickvän som är därför it´s för girlyDetta är ett projekt att göra en urban ser night-stand för ditt rumDet kostar cirka 15$ och ca 8 timmar att avsluta det.Steg 1: material För detta projekt...

Barnsäkra Gun Nattduksbord

Detta projekt visar hur man gör en/småbarn barnsäkra Nattduksbord för din liten pistol säker. Det gör säkert diskret, och bort från räckhåll för små händer. Med en infälld hylla ger det också standard fördelarna med ett nattduksbord! Totala kostnaden...

Lyser upp Tardis Nattduksbord med inbyggd lampa

Jag SVÄR jag göra mer än bara Doctor Who grejer... Men titta på mina bygger du kanske tror jag är en nöt. Jag vilja bygga saker för mina barn och du kan gissa vilka visar är populära i huset...Min dotter ville ha ett nytt Nattduksbord för sitt sovrum...

Sparsam hink stubbe

I min pågående strävan att förvandla mitt sovrum till en skogslänkar wonderland bestämde jag mig för jag behövde en nyckfull stubbe att lägga till inredningen. Jag beslutade att stubben skulle räkna ut för att vara en perfekt night stand att hålla mi...

Hur du döljer en pistol i vanlig syn!

Välkommen till en annan kick-ass Instructable från skiva hund (aka Kentucky Bum, men nu som jag inte längre bor i KY jag behövde till ändra min pseudonym).Idag jag ska visa dig hur man gör en verkligt effektiv och [här är den avgörande ordet] billiga...

Bärbar kabelhantering

hemelektronik bebor dagliga personliga utrymme, miniatyrisering tillåter dem rörlighet och själv inneslutning. Detta är en utredning om förvaltningen av bärbara sladdar. Både konsumenten och professionell elektronik tillämpas här, även om ämnet komme...

DIY upp-cyklade Wood End tabell

du gillar mig och gillar inte spendera hundratals dollar på möbler tillbehör? Tja, jag hittade denna fantastiska slut bord / night stand i en lokal sparsamhet butik för ett bra pris ($20)! Jag rehabbed det genom att lägga till en helt ny solid svart...

Combo Gun skåp/Nattduksbord från bambugolv

=== VIKTIGT ===Det finns några mycket viktiga säkerhetsaspekter att tänka när man arbetar med pistol förvaring, så vet din lokala lagar och väga tyngst för mycket skydd! De delar som jag inte kan visa är armerande delar. Jag förlorade alla dessa bild...

Nattduksbord med vedeldning skapad med 99% 2 x 4 virke

Detta byggdes för en rad olika skäl. Först hade jag 4 kvar 2 x 4 från ett tidigare projekt. För det andra, med julen runt hörnet och min fru frågar mig för det gångna året för ett nattduksbord som matchar våra Queen säng ram jag haft att göra henne t...

Växa Box - nybörjare / intrade nivå

Hej alla,." Uppdatera 9/2/2014. Vänligen kolla in rutan liv om du är intresserad av en Avancerad nivå växa box. tack! ".en vän till mig, efter att ha sett hur många apple / citrus träd jag kunde sjuksköterska, var mycket intresserad av idén om i...