Nötkött & nudlar - den ultimata komfort matÅterigen, ska jag vända Instructables tullar till min fru. Medan vi båda älskar att laga mat och jag dela måltid förberedelse uppgifter med henne, är det mycket mer hennes bailiwick än min. Så här är hon - med en av sin ned-hem familj rätter:

När jag växte upp hade vi kyckling och nudlar ganska regelbundet, men nötkött var mycket dyrare och vi var en familj med mycket begränsade medel, så nötkött och nudlar var en sällsynt behandla. Det var en favorit söndag eller företaget måltid, och jag antar att det är en av anledningarna till att jag älskar det så mycket. Men den främsta orsaken är att det handlar om det bästa exemplet på en gammaldags, rejäl komfort mat hittar du någonsin. Receptet, som min mamma skrev ner för mig, kom från min mormor Schaut, som bodde granne med oss. Det var en av många mat-stretching recept jag lärde mig i hennes kök; Mormor och morfar Schaut upp åtta barn under 20-talet och 30-talet-fem pojkar och tre flickor - och ingen av dem hade en liten aptit! Receptet kommer att tjäna 8-10 och kan lätt vara drastiska nedskärningar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den ultimata buggen ut Bag

Wikipedia definierar en bugg ut väska som:"En bug-out bag är en bärbar kit som normalt innehåller de objekt som man skulle kräva för att överleva i 72 timmar, när evakuera från en katastrof, men några satser är utformade för att pågå längre tid än ba...

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Den ultimata geringssåg Station

Detta är vad jag kallar den "Ultimata" spetsigt såg Station. Fyller alla mina behov och är tillräckligt betydande för att drastiskt öka organisation och effektivitet i min butik. Stationen har följande funktioner:Ungefär 106" stop block kap...

Skapa den "ultimata Craigslist tillkännagivanden redskap'

varning: detta projekt är för mac-användare.Okej. Alla craigslist användare har haft det hända en eller två gånger.Du är pumpas om det nya USB-kaffe Koppvärmare för $10 och du reda din granne köpte den först."Om bara," ni "jag kunde ha bliv...

Den ultimata Minecraft svärd

I detta awesome instructable jag ska visa dig hur jag gjorde den ultimata Minecraft svärd med MDF (Medium densitet träfiberskivor)Vad du behöver;30 x 15 tums mdf-skiva som är 18mm tjock.3mm masonit (för fuller)PVA limAkrylfärgBrun säck sträng (för ha...

Den ultimata paraplyet

Har du någonsin velat ett paraply med ljus, ett inbyggt ljudsystem och ett leende som tar all negativitet från regniga dagar? Ja då är detta instructable för dig! Läs vidare för att veta hur du gör din egen ultimata paraply!(DISCLAIMER: författaren a...

Den ultimata hjälpande händer

Jag är säker på att de flesta beslutsfattare och elektronik entusiaster har stött de fruktade billiga hjälpande händer som fortsätter välta vid varje tillfälle, vanligtvis förstör det aktuella projektet. Jag är också säker på att många av er har titt...

Den ultimata överblivna Thanksgiving smörgås

Turkiet Day har kommit och gått men de matrester ringer ditt namn. Om du är som mig, du haft redan två plattor av allt och det är dags att byta saker upp lite. Ange det ultimata överblivna thanksgiving smörgås. Denna smörgås härskar supreme under för...

Den ultimata Crafter Duct Tape förvaringsbox

en dag när organisera min arbetsyta, insåg jag att jag verkligen behövde en låda att sätta alla mina piprensare, bollar pom pom, saxar och andra diverse poster i. Då idén gick upp för mig: jag skulle bygga en låda av tejp för att sätta alla mina leve...

Den ultimata fars dag present!

What is it?TACKSAMHET. Japp, rätt och slätt tacksamhet. Du kanske tänker, "Hur är tacksamhet den ultimata fars dag närvarande?"Du kan visa tacksamhet till pappa på många sätt:1. tjäna honom frukost i sängen och/eller göra hans favorit efterrätt....

Läs mig först: Hur man ställer in den ultimata Mac Mini superdatorn

mac mini är i grunden en laptop utan en skärm och inget tangentbord eller mus ingår. Man skulle kunna tro på dig själv, vem sjutton som kommer att använda denna sak? Men datorn använder mindre El än de flesta glödlampor, fungerar sublimt väl, och nat...

Hur man gör den ultimata trä Vise | DIY Woodworking verktyg #3

Jag har behöva en annan vise ganska länge nu. Jag har ett skruvstäd, som är i mitt rum (mitt rum fungerar som en workshop). Ibland, när jag gör messier projekt, exempelvis sådana med mycket sågspån, föredrar jag gör dem i vår balkong. Eftersom jag ha...

Bygga den ultimata Larson Scanner!

jag har sett tillgången på hög effekt (> 10W) leds hoppa under det senaste året eller så och... sjunka i pris. Jag kom över några mycket billigt 10W vita lysdioder från Deal Extreme som var i intervallet $3 dollar och sätta ut 900lumens, vilket är me...

Porchetta - den ultimata maträtt

Porchetta anses den ultimata maträtt av de flesta italienarna. Traditionellt tillverkad av hela urbenat hogs, är denna porchetta tillverkad av lätt tillgängliga nedskärningar. Använd bästa fläsk men för bästa smak. Jag föreslår starkt att köpa din fl...

Den ultimata fiskpaj - perfekt lunch mellanmål

här i landet av Kiwi, fiskpaj är en etablerad familjens favorit, men jag har haft några ganska intetsägande versioner under de senaste åren, så här är mitt recept på den ultimata fiskpajJag väger inte något så alla viktangivelser är ungefärliga - det...

Få den ultimata Media Player för gratis (especialy bra för att spela alla format av anime)

i detta instructable lär du lätt skaffa en mediaspelare som är optimerad för att spela alla format av video.Steg 1: få mediaspelaren. Mediaspelaren du vill är mediaspelaren klassisk denna mediaspelare är lätt att få. MPCSteg 2: nästa du behöver codec...

Den ultimata äppelpajen Pi

Detta är min första InstructableJag hoppas att du njuta av!Detta är en speciell äppelpaj Pi med en elektronisk TwistKombinera mina kunskaper om elektronik och min mors matlagning vi skapat: The Ultimate Pi äppelpajNär man äter paj kan du spela lite s...

Hur man bygger den ultimata inomhus FPV quadcopter

VARNING - EFTER BYGGA DETTA KAN DU FINNA DIG BEROENDE AV FPV.Ja det stämmer. FPV är så mycket roligt du ska glömma vilken tid på dygnet det är, glömmer att äta, glömmer att hämta barnen från skolan. Till och med drömmen om att flyga FPV. Det är det p...