Nuka Cola Quantam

Denna Nuka Cola Quantum är fantastiskt! Det är glöd-in-the-dark vatten och det är mycket lätt att göra. Syftet är att se om Nuka Cola Quantum kommer att vara en bra ljuskälla. Vem vet? Göra detta kommer att bli den netto Lavalampa på 2000-talet. Från en ljuskälla till en källa av dricka, blir Nuka Cola din nya favorit sak. Följa mina tips och ingredienser på nästa delar så att du kan äntligen upptäcka mysteriet hur man skapar glödande vatten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fallout 4 Nuka Cola Caps

Hej där wastelanders!Med Fallout 4 här trodde äntligen jag det skulle vara en snygg idé att dela med dig en teknik som jag har utvecklat för att snabbt förvandla gamla öl kapsyler till glänsande gamla Nuka Cola och kära. Jag faktiskt använder detta f...

Hur man gör en Nuka Cola Quantum lampa

Jag gjorde denna lampa som en gåva till en mycket god vän. Jag göra rekvisita som en hobby och bestämde sig: "jag ska göra min vän något!" Jag tänkte och tänkte på vad som gör honom, när det gick för mig som han älskade Fallout. Detta prop födde...

Nuka-Cola Ring slänga

Kombinera din kärlek till Fallout med en klassisk karneval spel!Min man och jag gjorde denna flaska ring kasta spelet för vår post-apokalyptisk karneval tema bröllop, men det vore kul i nästan alla fall.Steg 1: Rengöring och etsning flaskorna Det för...

Fallout 4: Nuka Cola Raket flaska Prop!

Hej, och Välkommen till en annan prop Bygg! Den här gången kommer jag att göra en Nuka Cola Raket flaska från TV-spelet, Fallout 4!Inte bara ser det exakt som flaskan i spelet, du kan faktiskt dricka ur det! Nu kan du dricka din favorit läsk i stil!...

Nuka cola - Cherry, Quantum, Original & seger

Nuka-Cola-en kall drink i Fallout-serien. Jag har alltid velat göra en, och eftersom jag är verkligen i Fallout just nu, har jag beslutat att göra några!Steg 1: Vad du kommer att behöva:För att göra Nuka-Cola behöver du följande:En J20 -flaska, eller...

Fallout Nuka Cola

saker som behövs:~ Klassiska CocaCola flaska~ Utskrivbara självhäftande etikett papper~ Röda kapsylSteg 1: Nuka Cola Använda klassiska CocaCola flaska, ta bort etikett och lägga till utskrivbara klisteretiketten Nuka Cola.Steg 2: Nuka Cola Bottle Cap...

Gör din egna Nuka Cola Quantum

någonsin vill gå upp till någon och vinka en glödande flaska awesome i ansiktet?!? NU KAN DU!Steg 1: saker du behöver höra är en lista över saker du behöver (eftersom jag inte kan stava ingredeints)Nuka-Cola Quantum receptTvå droppar blå mat färglägg...

Nuka cola

detta instructable visar dig hur man gör en nuka cola propdu behöver:en glasflaska + lockkoksNuka cola etiketten jag fick min på devan arten lim pinne(valfritt) nuka cola bottle cap jag har en instructable för dem(valfritt) limpistolSteg 1: nuka cola...

Nuka cola bottle caps & hemgjorda mössor

behöver du:röd färgöl kapsylerNuka cola mössa etiketter från devan konstPVA limpensel(valfritt) vit färgSteg 1: bas få din röda färg och måla mössor rödSteg 2: etiketter få din lables och skär dem.sedan hålla dem på.(valfritt) måla över etiketten så...

Nuka Cola Caps

hur man gör bottle cap rekvisita från Fallout-serien.Det finns en fråga bland fans på vad mössor ska se ut. Låt mig lägga ut det för dig.Nu en liten debatt om färgschemat. Den bästa bilden vi kan få från något av spelen är den jag lagt till här. Dess...

Nuka Cola seger!

så i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör nuka cola seger.Steg 1: ingredienser att göra detta behöver du:1. 16.9 oz. Kalifornien (orange soda)2. 12 oz. röda creme läsk (stora röda)Steg 2: blandanu Häll Kalifornien i en 25 oz. cup me...

Fallout 4 Nuka Cola Nyckelknippa (Quantum)

Fallout 4 för närvarande tar så mycket av min tid jag don´t vill skapa något stora nu. men jag hittade något supercool i spelet som inte är så svårt att återskapa.Glödande Nuka Cola nyckel kedjormed guide för denna instructalbe kan du göra någon Nyck...

Göra Nuka-Cola Quantum

detta är min första instructible så kalt med mig. Också jag i förhand om ursäkt för alla stavfel som jag är dyslektiker men jag gör det bästa jag kan.Jag gjorde detta för en vän som har födelsedag kommer upp och när jag var på det gjorde en till mig...

Enorma Nuka-Cola stil lampa.

Min kompis hittade en stor Coca-Cola glasflaska nära en sopor behållare, det var förmodligen någon form av annons från en bar vars ägare beslutat att få bort, och så vi beslutade att göra en nuka-cola stil lampa ur det, kanske den största som någonsi...

Skumma glödande Nuka Cola Quantum

Som ett fan av Fallout-serien jag letade efter några memoribilia kan jag kalla min egen men ingenting jag hittade på internet var verkligen sadisfying. Man kunde se trådarna eller dessa otäcka lightcones LED göra, ingenting såg ut som en riktigt lysa...

Hur man gör Nuka-Cola Quantum

anledningen till varför denna produkt kallas "Nuka-Cola" är att idén härstammar från ett videospel serien kallas "Nedfall". Ljuset produceras från drycken gör den person som spelar spelet anser att det är radioaktivt. I TV-spelet är Nu...

Nuka-Cola Quantum och kärnreaktor Visa stå

här jag ska visa dig hur man gör en Nuka-Cola Quantum med en monter som ser ut som en mini kärnreaktor.Jag ville göra min egen Quantum men jag ville inte en som bara sitter på en ljus. Jag ville göra en bas med syftet-som såg ut som om det var en del...

Hur man gör en glödande Nuka Cola Coaster

Här är en snabb tutorial på hur man gör en Nuka Cola Cap-och dalbana för alla din Fallout fans!Steg 1: Samla dina leveranser...För detta projekt behöver du följande:-En-och dalbana (detta är en kork-och dalbana från Dollar Store)-Vit färg-Röd färg-Gl...

Hur man gör Nuka Cola flaska

dag jag visar hur man gör nuka colaSteg 1: Steg 1Först tar du en coca cola plastflaska ta etiketterna avSteg 2: Steg 2Nu skriva ut en etikett nuka cola och limma fast den på...