Nya k'nex MagazineHej människor! Jag presentera härmed min nya K'nex magazine. Det är bara en millimeter mindre än den Åh så berömda mag som används på nästan varje replik, con-vit stav-con tidningen. Denna tidning har exakt samma kula, kan skjuta vita stavar och mörk grå nackdelar med gröna stavar. Så vad är bättre du frågar? Tja, du kommer ihåg dessa tidningar med stora mag langare sticker ut? Som om du inte märkt ännu, de är inte precis "realistisk" eftersom dessa mags är för liten för att drivas av en bendy. Jag utvecklade denna tidning med en inre pusher. Raka tidningen rymmer 13 kulor och mer eller mindre om du lenghten eller förkorta den. Du kan göra den böjd, för ser ut. JAG BER NU DU ERSÄTTA DIN REPLIK TIDNINGEN MED DETTA. Detta var Knex'X. Köp denna pistol på ammonatiln idag! (Sorry Beanieostrich)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

Dick Heijboer nya K'nex element

Hej alla!Detta är min nya guide till K'nex bollen maskinelement.Jag kommer även uppdatera denna guide med fler element senare, så var noga med att kolla upp det!Alla element är designade av mig, men känn dig fri att använda dem för egna ändamål.Steg...

Nya K'nex bit?

Tror du att K'nex företaget bör uppfinna några nya bitar?Kanske göra uppsättningar speciellt för vapen?, och använda idéerna av andra folk vapen?Tror du att de bör kanske göra en K'nex bit som du kan använda tp sätta någon var?...

Min nya K'nex långt svärd

detta är min K'nex långt svärd. Det är ganska robust och söt. Vänligen Betygsätt & kommentera!...

Nya K' nex skiva launcher! " D-52 "

Hello !Detta är min "D-52".Andra personen skapa en samma pistol, men det ' s min version...Detta är en K'nex skiva launcher med en mag för 8 ammo!Designen är mycket bra och reload är mycket lätt, men det använder en massa bitar...Kommentera gärn...

Nya K'nex Ball Machine uppdatering 1

Hej alla detta är en uppdatering på min nya ball maskin. Just nu har 3 av 14 banor klar men bygga ögonblickligt har slutat på grund av bristande bitar ;) Dessa bilder visar dess utveckling under de senaste 6 månaderna från den allra första liften til...

Nya K'nex cykel tvätta

dessa är några bilder av min nya crecreation från Knex. Det är en cykel tvätt som verkligen använder tvål, vatten och trasa för att rengöra cykeln. En instructable detta kommer snart. Berätta för mig hur du gillar det och vad jag kan göra för att för...

Nya K'nex Halo Mauler

Hej abonnenter och Karl K'nexers,Ett par du ville att jag skulle bygga min Mauler och jag var inte nöjd med det själv ändå. Så när jag fick min nya delar beslutat jag att ge det ett försök. Det kom ut mycket bättre än mitt första försök har fortfaran...

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

Nya K'nex utlösningsmekanism '' Enigma''.

Hej där K'nex gemenskapen, PotatoCoffee här, idag vill jag dela denna utlösningsmekanism som jag kallar '' Enigma'', som är ganska "roligt med tanke på det är inte särskilt komplicerat. Det konstiga med det är att pistolen avfyras genom att släppa i...

Nya K'NEX Crawler.

My newest rig. Ill post den så småningom så vänligen inte vägglusen jag för den. Jag är upptagen med gymnasiet och vad fungerar inte så sjuk på det när jag får tid....

Den nya k'nex innovationer tournement

min post för T.N.K.I.TJag vet att det sukz men det är min första bil och (b) jag är inte världens bästa knex byggare så om jag inte gör det att runda 2 oh väl...

K'nex Shotgun-Pistol

Check out my Knex Auto-Clicker too!Hej killar, här är min post till Knex Weekly Challenge! Det är en shotgun-pistol kombination som faktiskt fungerar, vilken typ av förvånar mig eftersom jag misslyckades fruktansvärt på min tidigare shotgun-pistol pr...

Gör din egen K'nex bollen labyrint!

Det är dags för en semester! Du äntligen få lämna avlägsenhet Alaska till uppfylla ditt livslånga dröm: att vara en Artist in Residence på Instructables högkvarter! Du är så upphetsad att lämna du kan knappast innehålla själv! Du har väntat länge på...

Ventus - K'nex Eurofighter

detta är min nya K'nex dalbana, Ventus.Ventus var grekiska gudarna vind, som är den stil som denna dalbana har.Inom 3 månader jag byggde denna coaster, som är en Eurofighter med många galna element. Den har några "original" element, nya stilelem...

K'Nex foto Holder

Detta foto innehavaren är dubbelsidiga och således kan rymma 2 bilder! Det är verkligen lätt att göra (ca 5-15 minuter beroende på... Tja, du.) Och det ser riktigt cool i din (förmodligen nördiga, DIY hade) rum. Det kan också vara en gåva till en bro...

Bygga en K'nex fågelbur!

Grattis! Du är nu stolt ägare av en nya sällskapsfåglar!Du är så glada att gå till andra djuraffären och köpa din nya vän deluxe fågelbur!Men, det finns ingen kvar! Du kan inte lämna ditt husdjur över natten! Vad ska du göra...Aldrig rädsla! Med den...

K'NEX mini sniper!

Det äntligen hänt. NYPA äntligen gjort en K'NEX pistol. Detta är faktiskt en ganska bra. Det bränder en uppskattningsvis 60 fot med två par hopbundna #33 gummiband. gå vidare och pröva att använda #64 men du kommer att spendera för alltid dra stiftet...

K'nex ACOG Mk.II

Hej killar, detta är min nya K'nex Advanced Combat optiska Gunsight (ACOG). Det är baserat på ACOG från Barraxs ingripande, men är mycket enklare och kan passa till de flesta vapen (med lite Moddning). Så luta dig tillbaka och få din bitar redo, cos...