Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Från och med nu, det har en solid 5 rating - jag visste inte du kunde skriva så mycket på Instructables utan att berätta för någon hur att bygga vad som helst och fortfarande få perfekt recensioner.

Jag är glad att rapportera att under 2011, tre år efter faktumet, som att sätta ihop en kompakt, kraftfull och effektiv elbil drivlina för lokala pendlar (som din campus, kvarter eller stadsområde) använda både R/C hobby hårdvara och EV specialdelar är nu billigare och enklare än någonsin. Priskonkurrens, ny teknik och helt enkelt ökad tillgänglighet av tillverkning och materiella resurser innebär att bygga en personlig eltransporter enhet är nu inom funktionerna i nästan alla.

Jag antar att du redan vet de grundläggande delarna av en EV eller har byggt dem innan. Om inte, är du välkommen att se mina tidigare Instructable om detta ämne (länkad ovan), eller kolla in en av de många stora Instructables på EV system. Detta Instructable är avsedd som ett gytter av resurser, och så kommer att diskutera för- och nackdelar av komponent val, specifika leverantörer, design strategier och andra high-level överväganden. Det kommer även att erbjuda tips och tricks som jag har hittat eller hade gått på mig som hänför sig till att bygga små elektriska skotrar. Guiden kommer att öppet kalibreras mot nämnda skotrar, eftersom jag är för dem över elektriska cyklar, men mycket av råden är precis lika relevant för elcyklar. Det bör också vara bra för enstaka udda elektriska skateboard eller andra okonventionella fordon.

Instructable kommer främst vara en sida eller två på varje primär del av en EV - som motor, controller, batteri, och drivlina (och tillhörande mekanik). Sedan presenterar jag några mönster som har framträtt som är relativt lätt att köra och tillverkning råd för fullt anpassade fordon (dvs. inte konverteringar).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nya och förbättrade Knex båge

Hey guys så här är en ny och förbättrad knex båge som jag har jobbat om jag gjort det mindre då min förra knex böja eftersom det var sättet att stora och jag har förbättrat kammar och lagt till en massa andra grejer hoppas ni gillar det...

Nya och förbättrade utsäde bomber

Efter några forskning och mild personlig erfarenhet fungerar de flesta utsäde bomber inte verkar som vi vill ha dem alltför. Fröna är mycket känslig för fukt. Fröna börjar gro i processen och sedan dö när utsäde bomber torka ut. Om du råkar vara lyck...

Hemlagad Guitar Hero World Tour cymbaler (nya och förbättrade!)

Första saker först, låt oss ge kredit äras bör... om du har hittat detta, har du sannolikt också hittat min inspiration, som inte jag förvisso den första personen att göra detta. Läs den "ursprungliga" först:http://www.fnaah.com/gh4mod.htmlHar d...

Knex m16 (nya och förbättrade)

jag har beslutat att göra detta, jag fick en hel del tid och fler bitar och här kom ut mycket bättre.Igen, kredit till äga-mon för handtaget, det är bara den enda slant jag kan hitta i precis rätt vinkel.Låt mig veta vad du tycker, och prenumerera på...

Nya och förbättrade Minecraft badrum

idag ska vi lära dig att göra ett badrum i minecraftSteg 1: rum Först behöver du ett rum att lägga den i. Vilken överraskningSteg 2: dusch om du vill ha en, här är hur man gör en dusch. Det är ganska enkelt, titta bara på bildenSteg 3: toalett Pic fö...

Nya och förbättrade taser handske

ok så ive varit på här för ett medan bara titta och jag fann att thiers inga bra tazer handskar, så jag bestämde mig att piska en upp verkliga snabbt och efter det, bara låta yous se hur roligt en bra är jag ger kredit för de flesta bilder till andra...

Nya och förbättrade orm krok

jag tog mitt gamla hem gjorde orm haka och fixade det in i detta. Kroken är en del av en paint roller, och handtaget är ett kopparrör. Silvertejp håller den alla togeher, och även om jag ännu att prova det i fältet, det fungerar med min 3 fot lång co...

Nya och förbättrade chopstick armborst

allt du behöver är:ätpinnarVarmlimma fastmaskeringstejprubberbandzip banden kläder stiftsågträpåleFiloch spettSteg 1: Beståndet Skär insatsen till en tjugo tum längd och Lägg till ett handtag.Steg 2: Fören Ta 3 pinnar och ordna dem som bilden.Steg 3:...

Nya och förbättrade altoids blåspistol

jag har förbättrat den ursprungliga en till en pimpin 'Steg 1: samla leveranserna nu behöver du 7(ish) leveranser~ altoid smalls~ en emty penna eller, för du över-acheivers, en airsoft gun fat~ en limpistol~ eltejp~ airsoft pellets~ aluminiumfolie~ t...

Nya och förbättrade Catastrophia

Catastrophia är en av mina många karaktärer. Han är skurken i den animerade filmen jag för närvarande gör. När jag först började dra honom, var det ett tag sedan, så min ritning färdigheter var ganska - um - medelmåttig. Så är här min moderna ritning...

Nya och förbättrade fem tuggummi Ipod fall (för NANO 3G)

Tomcat94 postat nyligen en Ipod fall av en fem tuggummi Wrapper. Jo jag bestämde mig att göra något liknande, men för en Ipod Nano.Steg 1: Samla ditt material! Du behöver: en Ipod Nano. Sax, X-acto kniv. Och fem tuggummi Wrapper.Steg 2: Nästa, bort i...

Kylskåpsmagneter, att göra gamla magneter nya och vackra.

/ * Formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Avancerad borstlös Power Systems för små elektriska skotrar

avhandling: det är möjligt att konstruera en mycket kraftfull, effektiv och lightweight personlig rörlighet enhet med hobby-grade utrustning för under $400. Detta belopp kan vara drastiskt mindre beroende på de särskilda behoven i byggare. Detta är m...

All-Terrain Electric Scooter

i början av läsåret 2011/2012, min skola robotics teamet beslutat att slutligen avveckla vissa gamla FRC robotar som hade samlat damm i sex eller sju år. Vi hade ingen användning för alla delar vi klädde av robotar, så jag lättad generöst laget av vi...

Hacka en bänk nätaggregat och multi laddare från en gammal PC Power Supply

för en sak jag ville ha en bänk nätaggregat men ville inte betala $40 dollar på radio shack för en.det andra var jag sjuk av att ha så många laddare som jag var tvungen att ta med mig överallt jag gick för mer än 24 timmar, resor, semester, familj be...

Läder bindande en pocketbok: en ny och förbättrad Guide

Förra året skrev jag en ganska populär guide på läder-bindande pocketböcker. Sedan har jag gjort några fler experimenterar och komma med en metod som jag tycker är lite lättare och visar sig trevligare.Jag ska:Hålla sig till verktyg du har förmodlige...

Sällskapsdjur skärmen dörr - enkelt och förbättrade

Vi har ett par hundar, varav en är en gigantisk valp som härjar på sällskapsdjur avskärmer dörrar. Efter ett par skärmar blev offer till henne att vara bara lite för stor för dörren, beslutat vi att bygga våra egna. De viktigaste funktionerna vi leta...

Soda kan olje lampa ny och förbättrad design!

jag är glada att visa er min nya design på hur man gör en oljelampa. Efter att utforska några av de andra tutorials hittade jag några osäkra och lite opraktiskt. Jag tog en gammal olja lampa jag hade och hjärnan stormade min egen design. Vänligen kol...

Hur till få gammal spik polska nya och smidig

Steg 1: Saker som behövs Gamla (klumpiga) nagellackSteg 2:Steg 3: Nail polish removerSteg 4: Ta av locket från ditt nagellackSteg 5: Häll Häll ditt nagellack remover i din flaska av gamla polskaSteg 6:Steg 7: Skaka inte bryta!Steg 8:Steg 9: Öppna fla...