NYA PAPPA TAR EN STJÄRNA TAK TILL EN NY NIVÅ!Jag blev inspirerad att bygga en stjärna tak efter att ha sett många människor skicka DIY artiklar online. Jag visste att det skulle vara en kul behandla för min nyfödda son, men jag ville sparka upp ett snäpp.

Jag har listat dessa instruktioner i en Youtube -video också!

För fler pappa-centrerad jobb, kolla in http://www.alldaydaddyo.com

Jag ville hitta ett sätt att göra taket roligt och konstnärliga för både nattetid och dagtid! Arbetar i en värld av teater och event produktion i New York har lagt mig kontakt med många duktiga konstnärer. Jag bestämde mig att söka efter en målare som kunde förvandla våra vanligt vitt tak till en vacker blå himmel med moln. Jag visste att jag kunde hantera bygga av stjärnorna, men måla med någon nåd eller skicklighet måste överlåtas till en fackman. De flesta DIY artiklar online Visa en fiber optic installation i ett tak med tillgång från ovan. En krypgrund eller ens en vind används för att infoga fiber från toppen när hål stansas genom panelerna. Det är en fantastisk guide här som jag använde som grund för mina metoder. I New York City är tillgång till ditt tak från ovan rent ut sagt omöjligt. Jag var tvungen att hitta ett annat sätt. Lyckligtvis lever vi i en byggnad med den mest fantastiska hyresvärden jag någonsin har haft! Han stödde idén att göra detta tak, och hans enda riktiga svar var leende och sade: "Det låter som en hel del arbete." Med sin välsignelse in jag planen i rörelse.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fiber Optic stjärna tak Panel med dag tid stjärnor

Jag ville skapa en stjärna tak, men eftersom vi för närvarande hyr, jag vill inte borra i själva taket. Så här gör du att skapa kan en bärbar stjärna tak du ta med dig. Den totala kostnaden för projektet är cirka USD $100Steg 1: Köp fiber optic drivr...

Fiber Optic Panel stjärna tak

För min hustru och jag, har en dröm hos oss alltid varit att ha en hemmabio att titta på filmer med vår familj. Detta senaste vintern vi har äntligen kunnat göra det en verklighet. Vi hade våra färdiga källaren och därvid jag planerat ett bra storlek...

Patch kabel Fiber optic stjärna tak (falska taket)

En natt jag visade min betydande andra en fiber optic stjärna tak. Det var här på instructables. Den jag talar om är från ett kit. Jag har inte pengar för kit, så jag tänkte jag skulle improviseraMaterial:Fiberoptiska patch kabel från ebay - 200 + fö...

Papper Origami Ninja stjärna

Papper Origami Ninja stjärna...

Lätt papper/Metal Ninja stjärna

allt du behöver är två bitar av skrivarpapper för papper star, och en bit plåt ungefär 12 cm av 12 cm för metall star. För verktyg allt du behöver är ett par saxar, bågfil, ett skruvstäd och en fil. Se till att bära skyddsglasögon vid skärning eller...

Hur man gör ett papper snöflinga stjärna

göra en snöflinga stjärna som kan användas för dekoration. Det är enkelt och ganska!Steg 1: leveranser -7 ark papper (ditt val av färger)-Sax-Rensa tejpSteg 2: Fyrkant papper 1. gånger du papper i en triangel.2. klipp av den extra bit som inte är en...

Hur man gör en ninja stjärna från ett blad av metall

jag satt runt en dag när jag bestämde mig att gå hastigt min kastar knivar och praktiken kasta dem i trädet i min gårdsplanen. Efter hundratals gånger kasta kniven och saknas, eller att ha kniv studs förrädiskt tillbaka på mig, kom jag till slutsatse...

Pappers guld stjärna Tree Topper

behöver en strålande stjärna att toppa ditt träd, men du bara inte har en? Du kan göra din egen! Det tar inte så lång tid och om du är ny till origami eller papercraft, det är en fin liten introduktion till underverk att vika papper.Detta Instructabl...

Hur man gör papper lyckliga stjärna

Jag visar hur man gör origami papper lyckliga stjärna eller önskan stjärnor. Det är en enkel modell för att göra, men använder papper remsor och kräver styckning. Det är en söt modell som inte tar mycket arbete att göra, vilket gör det lätt att göra...

Hur man gör en Ninja stjärna av anteckningsboken papper!

Att göra en ninja stjärna från ett papper är enkelt om du följer dessa steg.Steg 1: Skaffa en bärbar dator eller skrivare pappersark.Steg 2: Att göra torget. Ta ett hörn av triangeln och vik det över tills den möter han motsatt kant, bildar triangel....

Skimrande papper stjärna Tree Topper

eftersom jag gjorde allt för min träd, beslöt jag att jag behövde göra träd topper också. Detta var ganska enkelt att göra när jag fick tekniken ner och lärde mig att hålla min limpistol utan limning mig. Detta är ett mycket tidskrävande projekt så t...

Göra en låda och armband till din käraste stjärna

Julen är dags och jag gillar att ge bort hemgjorda presenter. I år blir det ett armband i en snidad låda med ett speciellt meddelande.Jag ville spela med ord och stjärnor. På locket till rutan jag ristade: "Du är stjärnan i mitt liv". På ena sid...

Den enklaste sättet att göra en papper Ninja stjärna

dessa saker är så roligt att göra när du får processen, du kan göra dem med inga verktyg än dina händer och alla papper. Jag gör minst 5 av dessa varje skoldag bara av skrot papper (doodles, lämnat tillbaka arbete, anteckningar, etc.) Dess ett otroli...

DIY lyckliga stjärna / / papper stjärnor

Lär dig hur man gör dessa jättesöta papper stjärnor! Snabbt och enkelt när du får kläm på det. Passar familjen crafting också! :)Element, som krävs:A4 färgat papperSax eller pappersknivSteg 1: Se denna video instruktion! :)Detta är en video instrukti...

Origami stjärna box - en bit papper!

i detta instructable, jag ska lära dig hur man gör en stjärna låda från en bit papper. Stjärnan har 4 poäng. Det är bra att hålla godis i, om din box är tillräckligt stor.Steg 1: Vik det första papperet måste vara en dimond. Vik det nedre hörnet till...

Hur man gör en enkel papper ninja stjärna

vad du behöver:1.) 2 fyrkantiga pappersbitar någon storlek papper. (måste vara nära perfekt rutor av samma storlek!)2.) 2 funktionella händer.3.) förmågan att vika papper.4.) tålamod. Varning: om du börjar att rasa och bryta något eller såra någon, d...

Stjärna burk geigermätare utlöste LED dekoration (2012 remix)

detta instructable bygger på toppen av geigermätare utlöste LED dekorationer jag gjorde förra året. Denna version befogenheter geigermätare från Arduino (sig själv nu drivs från en elnätet adapter, så jag behöver inte längre att hålla utfodra dem bat...

Hur till stjärna spetsar skor

Lär dig till stjärna spetsar dina skor, mycket enkel instruktion för skåpbilar, converse och andra skor. Följ dessa enkla handledning för att anpassa dina skor...

Hur man gör en papper ninja stjärna!

Inget att göra med en tråkig gammal fästis?Ta den och göra en ninja stjärna med det!Steg 1: I början (* Alla dessa steg gå med varje bild i ordning)1. få din fästis2. Vik den på mitten3. Vik globlinjen hårt så att det i hälften4. Vik det5. Vik den an...