Nya power supply bygga, nådde vissa problem och behöver lite hjälp.Hej, så jag bygger ett nätaggregat, fallet är gjort, jag har en utgång av 35v 10 ampere, jag försöker lägga till en justerbar 1,5 till 24v 5 amp men jag kan inte verkar få det att fungera, jag använder lm338t adj v-reg, och har provat flera olika set ups från enkla till komplexa, och ingenting synes till verk , det närmaste jag får i 1,5 till 24v 1.8 ampere. med de mer komplexa som får jag inte ens makt. Jag kommer lägga upp några bilder, av vad jag har
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbla POS-NEG Power Supply

detta är en stor liten strömadapter för breadboarding Op-Amp kretsar. Här är funktionerna:1,5 ampere en sidaOberoende spänning justeringarKompaktLätt konstruktionDetta är en nybörjare elektronik projekt så har jag beslutat att lägga en hel del grundl...

Bygga upp ett komplett AVR och spela Mastermind!

Spelet Mastermind har funnits länge, och jag minns att få en styrelse version med färgade pinnar när jag var liten. Jag älskar detta spel, eftersom det är lösbara genom ren logik. En spelare (eller en dator/mikrokontroller) väljer en sekvens av färge...

Lätt att bygga CNC Mill Stepper Motor och Driver kretsar

detta är en uppföljning till lätt att bygga skrivbord topp 3 axel CNC fräsning maskin en gång du få maskinen alla sätta ihop sin tid att göra det gå.Så är det dags att köra motorerna. Och här jag har satt ihop en krets som jag tycker är det absoluta...

Designa och bygga en synthesizer med Meeblip och Arduino, adderat video!

För min praktikplats på Skapa digitalmusik/Meeblip jag har skapat ganska kul liten synthesizer. Det här är tänkt att vara mer flexibla än andra synthesizer genom att göra det helt oberoende. Det är batteridriven, har egen förstärkare/högtalare och st...

Behöver en Capo för gitarren? Bygga en Cejilla

Efter avslutad anpassade muttern för min cedar kroppen spansk klassisk gitarr, som du kan se här; "Making A ny mutter för gitarren", jag bestämde mig för jag skulle ha lite kul med några ytterligare anpassade arbete och bygga själv en ny capo.Ja...

BEHÖVER DU EN VULKAN? Ja? SEDAN BYGGA EN.

Detta Instructable visar dig hur man bygger en vulkan. Om du behöver en snygg dekoration för ett parti eller spela prova denna vulkan. Den har en träram med hönsnät täckt med brun craft papper att ge en stenig utseende. Måla lite lava ner sidan och l...

Bygga en Power Supply för din gitarr pedaler

om du är som mig, du vet hur irriterande det är att använda upp 9V batterier på din gitarr effekt pedaler. Dess slösaktiga och varumärke 9V är nästan $9 för en två-pack. Om du glömmer att stänga av dina pedaler har du kastat bort stora pengar. Dess e...

Tube Power Supply

en vad?! Är inte en "power supply" att diverse bit av ett projekt som du ignorerar tills du inte längre kan sedan patch det tillsammans så snabbt som möjligt så du kan få tillbaka till roligt delar? Och en strömförsörjning för rör? Detta motsvar...

En annan bänkmonterade nätaggregat från PC Power Supply

detta instructable visar hur jag byggde min bänkmonterade strömförsörjning från strömförsörjningsenheten i en gammal dator. Detta är ett mycket bra projekt att göra för ett antal skäl:-Det här är mycket användbart för alla som arbetar med elektronik....

Hög spänning Power Supply för Marx Generator

något om du ber mig att skicka en instructable om hur man gör en hög spänning strömförsörjning till makten Marx generatorn på detta instructable.Tja, är här den instructable du har väntat på!Enheten vi ska använda för att göra en power supply för Mar...

Variabel Lab Power Supply

jag gör en hel del arbete med låg spänning elektronik som ofta kräver olika spänningar. Jag började bli trött på att ständigt ställa upp en serie av batterier och sedan välja lämpligt motståndet bara för att testa en enda liten del av en krets. Jag v...

AKAI LCT2715 Power Supply borttagning

Hur ta isär din AKAI LCT2715 för att komma åt Power SupplySteg 1: Ni behöver en Phillips (X) skruvmejsel för denna process.Det första du vill göra är hitta en lämplig plats att ta isär TV: N. Försöka hitta någonstans med gott om plats att arbeta och...

Computer Power Supply Fan ersättning

detta Instructable beskriver hur man byter en fläkt inuti en standard PC-nätaggregat. Kan du göra detta eftersom fläkten är defekt eller installera en annan typ av fläkt, till exempel en upplyst.I mitt fall, jag bestämde mig att byta fläkten eftersom...

Computer Power Supply till Lab Power Supply konvertering V2.0

vi har alla sett tutorials på att vrida en dator strömförsörjning till en strömkälla som kan användas som en bänk topp strömförsörjning. Jag tog min omvändelse ett steg längre och ytterligare några användbara funktioner.Den inledande processen är enk...

Skapa en DC Power Supply

hur man gör en DC power supply med väggen växelspänning!Steg 1: Skapa en grundläggande full-wave bro likriktare Din krets bör innehålla:1. en transformator med en tur på ca 6. Anslut din transformator till ett grenuttag med en på och av-knapp för säk...

Modifierad "Brick" Power Supply

jag alltid uppskattat Microsoft produkter kvalitet, min Xbox360 fungerat ganska bra för 5 år, trots de röda lysdioderna död berömmelse, och fortsätter att göra sitt arbete. Detta är skälet till varför jag köpte sin "brick" NÄTAGG på en en loppor...

Solar Power Supply V3.0

efter två tidigare generationer av min Solar Power Supply får positiv feedback på här och YouTube, jag trodde det skulle vara dags att dela med mig av min tredje generationens design.Ungefär som den tidigare versionen, förbättrar denna design från an...

Hack-A-lykta: Återvunnet dator Power Supply ficklampa

har du massor av reservdelar delar? Gillar du att vara förberedd för nödsituationer? Är du redo för zombie apokalyps? Du får vad jag menar när jag säger ordet "Skräp-Punk"?I så fall bör du bygga själv en återvunnet dator Power Supply lykta!Använ...

Konvertera en ATX Power Supply till en vanlig DC strömförsörjning!

A DC strömförsörjning kan vara svårt att hitta och dyrt. Med funktioner som är mer eller mindre hit eller miss för vad du behöver.I detta Instructable kommer jag visa dig hur du omvandlar en dator strömförsörjning till en vanlig DC strömförsörjning m...