Octopus & tång Lunchjag tjänade detta med kyckling wieners men vanliga sådana skulle bli bra. Skär åtta ben, lämnar ungefär en tum för huvudet. Koka upp wieners i en kruka, benen kommer att krypa i det varma vattnet. Ta ut dem och ställ åt sidan. Användning av wiener vatten, avlopp ut lite, och koka upp några "Mr nudelsoppa" eller vad märke du köper. Lägg till smak paketet, jag hade kyckling och några droppar grön karamellfärg, ge det en bra uppståndelse. Töm hela fungerar, Placera nudlarna på en tallrik och Ställ in "Bläckfisk" ovanpå. Dekorera ansiktet (eller har barnen göra det), jag använde senap och ett par sandskädda av ketchup. Mina barn åt dem rätt upp, och de ens gillar inte senap!
Relaterade Ämnen

5 minuters indistructable lunch bag

jag var ner till min sista lunch väska från pack ett tag sedan. Jag kände som att gå till butiken för att köpa mer och när jag såg silvertejp liggande, en idé föddes. Detta är den andra versionen sedan jag lämnade mat i den gamla för länge och det bö...

Faux slips Die sticka Lunch Bag

Tovade lunch väska är både isolerad (för att hålla maten kall) och vatten bevis (att hantera eventuell utspilld) på insidan. Den är Stickad med metoden intarsia med flera olika färger av garn för att göra det livliga! Jag gjorde det stora nog att han...

En välsmakande glutenfri Lunch med lite Millet

Lilla Millet kallas även små Millet (Panicum sumatrense), är en art av millet allmänt odlas i södra delarna av Indien. Det är mycket liten i storlek, ljus gul i färgen och glutenfri. den innehåller också massor av näringsämnen som zink, magnesium, vi...

Tips för att förpacka din barnen Lunch

Packa dina barn kan luncher verka enkel tills du har faktiskt att göra det. Om du är en mamma till en ny student eller mamma med äldre barn som har helt enkelt slut på idéer. Det finns några tips och knep för att hålla i åtanke att göra processen enk...

ABZ... Mitt bästa liv hacka för min midja & min plånbok. DIY enda portion fryst luncher.

Jag kan sätta ihop en lunch för ett par dollar, & jag vet vad som händer i den.Steg 1: Gå på en dietEn av de saker som jag verkligen försökt att ändra upp i år var min diet/motion historia. I mitt 20-talet, kunde jag äta något jag ville & jag stan...

10 sätt att använda smörgås bröd till LUNCH

Att få uttråkad av samma gamla lunch idéer? Ont om sätt att använda din smörgås bröd?Här är 10 sätt du kan piffa upp du lunch med bröd som du redan har i ditt kök!Steg 1: Gör en smörgås!Det enklaste och vanligaste är att göra en vanlig gammal smörgås...

Affärsmannens Lunch att gå (BLT)

en affärsmannens Lunchär formuleringen vilket innebär en martini till lunch. Detta kan vara vardagsmat för det hörn-office utöva, men hur är det med de arbetande folk som inte får njuta av en stel martini över ett lunchmöte? Varför inte sätta din ege...

Botade nötkött & avokado Toast Lunch

Det finns absolut inget bättre än en uppfriskande lunch efter en hektisk förmiddag. Denna vecka, köpte jag del lufttorkad wafer tunn biff. Jag försökte först detta när jag bodde i Italien. Vanligtvis serveras med massor av citronsaft, var det enkelhe...

Aloha Lunch Bag

Tar du din lunch till skola eller arbete? Här är ett smart sätt att göra en liten påse bara för detta ändamål.Mest Hawaiian skjortor som du hittar på sparsamhet butiker skulle göra söta lunch väskor.Det är tvättbart och bedårande!Detta skulle göra st...

Gräset lunch bricka

Jag älskar att äta min lunch i parken, men ibland är för upptagen för att lämna mitt skrivbord eller hitta en närliggande grönområden. Genom att kombinera ett grunt serveringsbricka med riktiga gräs kan jag ta parken med mig vart jag än går, med det...

Billiga & lätt välsmakande ägg Wrap recept för snabb Lunch eller middag

Detta billiga & lätt, är läcker ägg wrap recept en utmärkt snabb och hälsosam lunch eller middag alternativ särskilt för sommaren. Det är en hög proteinhalt fyllning vegetarisk wrap som du kan göra inom 5 min för dig själv och hela familjen. Du kan o...

Sista minuten Doctor Octopus kostym

mina barn insisterat på butiken i fjol köpte Halloween kostymer. "OK" sa jag, "men du blir ledsen när du ser hur cool min hemlagade Doctor Octopus kostym är". Jag hade ju inte någon sådan kostym. Barnen trodde jag var full av den.Jag h...

Doctor Octopus kostym

detta visar dig hur man gör en enkel, respektabel, och casual Dr Octopus kostym. Jag har sett några fantastiska "Doc-Oc" kostymer där ute, och även denna kostym saknar deras pizazz, kan du vardagligen promenad genom dörröppningar och hänga med d...

Octopus sandaler av läder

Naturen är oändligt mycket kreativa när det gäller former och strukturer. I mitt arbete älskar jag speciellt att hitta sätt att använda ovanliga naturliga former på ett funktionellt sätt. Med detta i åtanke, jag trodde det skulle vara kul utmaning at...

Isolerade Lunch Tote

hur trevligt det vore att ha något som håller din lunch kall/varm, och inte ser ut som en gammal-skola chunky lunch väska? Jag bestämde mig att göra min egen isolerad snygg lunch tote att jag faktiskt skulle bära offentligt. Två funktioner i ett! Swe...

Octopus mus innehavaren

vi inte har en TV (vi vill inte heller en). Vi låta ibland barnen titta på en film eller sesam på mac mini vi satt upp som ett mediacenter. Tyvärr, en av våra 18 månader gamla tvillingar gillar att ta tag i musen. Vanligtvis de stannar Sesame Street...

Octopus flygande bläckfisk leksak-Ollikuchchi

leksaken jag gjorde kallades "Ollikuchchi bläckfisk" (Eng: Stick-tunn bläckfisk); en gräva på streckgubbar min syster brukade Rita som barn.Bläckfisk representerade en extrem ångest jag hade i mig från barndomen (det fortsätter odla datum) för a...

Återvunna Juice påse Lunch Bag

detta är en bra billig projekt att göra med och för barnen innan de går tillbaka till skolan! De lär sig om återvinning och återanvändning av saker de normalt skulle kasta bort och har den extra fördelen av att ha något häftigt för skolan.Steg 1: mat...

Octopus Mask

detta är en instructable om hur man gör en maskerad mask bläckfisk stil. Detta var inte det planerade projektet för denna alla hjärtans dag, men var mycket bättre än min faktiska idé så jag hoptryckt mina ansträngningar i en choklad bläckfisk och bes...