Om fastställande av en böjd första upp ram bitdetta är min första instructable, så snälla ha tålamod med mig. Synpunkter eller frågor är välkomna och uppskattade.
Flera år sedan köpte jag denna pop up-lusthus från Walmart. Ett par år tillbaka, jag använde det på bakgården som skydd för cookouts, etc. och det stannade upp på sommaren. Tyvärr, det blir ganska blåsigt på min bakgård, och under en särskilt stark blåst, Kvinnojouren blåste helt över toppen fick en tår i den och en av de dragspel ram var böjd (allt i alla, inte illa skador med tanke på...) Så efter att ha det som sitter i mitt skjul oanvänd ett tag bestämde jag mig att ta en titt på fastställande det. Jag använder inte det mycket längre på grund av böjen, och jag är rädd att om jag använder det, det kommer att böja mer, kanske bryta helt, eller möjligen andra delar kunde få böjda, och hela kommer att behöva ersättas.
Efter letar efter bara ram bit online, jag hittade den hela dragspel sidan (på ungefär halva kostnaden för att ersätta hela) men kunde inte hitta bara ett stycke jag letade. Så jag bestämde mig att se om jag kunde fixa detta upp mig själv, och i princip bestämde jag mig att förstärka Polen med en extra skaft av metall. Här är vad jag gjorde:
Se Steg
Relaterade Ämnen

En DIY Guide till fastställande kakel badrum vägg

När väggarna i ditt badrum är ordentligt förberett; ren, torr ochfri från löst material som gamla injekteringsbruk, lim eller tapet du är nästan redo att börja om fastställande av din nya porslin plattor. Den sista delen av före beredning är att exak...

En berättelse om 3 oscillatorer – fastställande gamla elektronik

när jag först gjorde elektronik jag verkligen ville ha en bra ljud oscillator. Sedan dess jag bygga ett gäng som är ganska trevligt, men jag började också samla gamla elektronik inklusive en massa ljud oscillatorer. Nu har jag dessa nästan antikvitet...

Chromecast hacka fastställande av värme och wifi problem

Efter att ha använt min nya Chromecast för de senaste dagarna hittade jag att det skulle stänga och starta om på grund av överhettning. En snabb sökning funnit att detta är ett vanligt klagomål av googles nya chromecast. Också skulle min wifi anslutn...

Fastställande din gitarr truss rod och sträng åtgärder

har problem med fret buzz på gitarren? Den sträng åtgärden dödar dina fingrar? Halsen på din gitarr liknar något som en båge? Goda nyheter! dessa problem kan åtgärdas. [utom den sista en. i så fall kan du behöva en ny gitarr]Dragstång är vanligtvis e...

Fastställande en violin axel vila med Sugru

gummi remmar från axeln resten, som bör skydda violin ytan, upplöste över tiden. Vi använde ett paket med Sugru för att fixa det. En plastfolie hjälpte att Sugru inte fastnar i trä; Sugru kan därefter modelleras för att passa perfekt till det särskil...

Om fastställande av en GM SKIFT justeraren för en Saturn VUE

Här är problemet... Du börja märka svårt skiftande, "sticker" medan du skifta och eventuellt sprickbildning/knaprande ljud. Men det fortfarande skiftar, och visar inte några andra problem. Det is... tills... en dag... ingenting. Växelspaken verk...

Om fastställande av möss Ersätt Switch felsöka musen dubbelklicka när enkelklick

Om fastställande av möss Ersätt Switch felsöka musen dubbelklicka när enkelklickEtt vanligt problem med de mäktiga mössna är att dubbel klickande när enda Klicka och gör rullning extremt svårt. Det finns andra lösningar som tvättar bollen i gnugga al...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Om fastställande av blöt trä greppbräda (Finger skateboard)

Jag hade gjort fingerboards från tidigare när jag var ung.På grund av billiga woodglue jag äger, 8/10 av min styrelser vände blöt från ålder eller dåligt från felaktig mögel fastspänningJag inte längre äger någon faner och inredningsbutiker i mitt la...

Alex surfbräda reparation tips--fastställande en delaminering/split glasfiber

så jag fick just ett par beat-up surfbrädor av craigslist och jag har fastställande dem upp den senaste veckan. Naturligt, jag har dokumentera allt, så detta är först i vad ska förhoppningsvis vara en snabb, kraftfull serie av snabba tips för att fas...

Hur man glasfiber: fastställande en knäckt Kiteboard

detta Instructable förklarar hur du arbetar med glasfiber tyg och harts. I detta projekt, glasfiber tyg och harts som används för att korrigera en spricka i en kite styrelse, men informationen ingår här gäller för nästan alla som arbetar med glasfibe...

Faran med slack elektriska anslutningar, och fastställande av dem!

i världen av elektrisk ström är det viktigt att alla anslutningar göras ordentligt. Det är måste vara tät (inte så hårt att du band trådar av bultar/skruvar) att förhindra hög motståndskraft kontakter som kommer att skapa värme.Lödning av strömförsör...

Praktiskt Tips #1: Fastställande av skåpdörren gångjärn med pinnar

Efter använda eller missbruk (barnen hängande på dörren) ibland skruven säkra gångjärnet på en skåpdörren kommer att dra ut något. Dörren blir krokiga och går inte att stänga ordentligt. Under åren har jag försökt olika fixar, som att hitta en lämpli...

Fastställande av Nvlddmkm felet (Visa föraren slutade svara och har återställts)

UPPDATERING: Detta instructable är ca 5 år gammal nu, men felet kvarstår. Medan något skulle kunna orsaka detta, eftersom stegen kommer att visa, är överhettning och drivrutin fel ett dominerande problem. Strö ut datorn och efter det "drivrutiner&quo...

Om fastställande av vita strimmor av Belkin omniview pro2 KVM (F1DA108T)

här är ett snabbt sätt att fastställa en dyr KVM från Belkin.Problemet är att efter ett tag gör Vita streck Visa upp att använda KVM omöjligt.Maskinvara som behövs:1 x Belkin Omniview Pro2 KVM 8-portar (vet inte om det fungerar med 16/4 portar) - F1D...

Om fastställande av ett stativ, eller "ännu en annan kamera står tutorial"

min bror har en kamera stativ, men han har förlorat den del som bifogas till kameran. Så gjorde jag honom en ny.Jag har också läst om DIY kameran står här och på andra håll så jag gjorde en annan typ också medan jag var på den.Delar:1 x bit skrot trä...

Om fastställande av en iMac g5 nätaggregat med ett ATX PSU (pc)

Ok, första off - kan du göra en iMac g5 vaknar till liv igen med bara en standard ATX (PC) strömförsörjning. Det är lite fult, och skärmen blir inte 20V det är tänkt till, men... det fungerar.Jag vill inte föreslå göra detta om du:A. har pengar till...

Om fastställande av ett armband med Sugru

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Fastställande en läckande kran; Renovering

fastställande en läckande kran är verkligen inte det utmanande när du vet vad du gör. Om din kran läcker det är oftast en o-ring som helt enkelt har slitits ut. Detta instructable är för två hanteras kran.Steg 1: Ta bort handtaget Börja genom att stä...