Ombre färgade Rainbow T-ShirtJag är en erfaren dyer. Jag älskar verkligen konsten att färga. Nyligen frågade min dotter mig att göra henne en balklänning som var ombre färgade från en färg till en annan. Jag gjorde henne klä från en lyxig vit rayon twill som draperier som smält choklad.

Efter gör en hel del forskning och inte att hitta något som inte involverar dopp färgning som skulle vara problematiskt för en high-low fållen linje. Jag bestämde mig att skapa en metod själv.

Detta är vårt första försök på ombre färgning från en färg till en annan. Jag älskar resultatet men på nästa försök, jag överlappar färgerna lite mer. Två avsnitt som har överlappande färger är mer vad jag förväntar mig ett ombre färgade objekt att se ut.

Personligen, färgerna är inte fullt så randig, men kamerablixt visade ränderna klart. Jag är nöjd med den långsam färgförändring som kännetecknar ett ombre objekt. Det är en vacker tröja. Färgerna är levande och roligt. Hon älskar rainbow skjortor, men inte vill ha och orange och grön skjorta, så vi beslutade att lägga blå i mitten för att ge henne en lila och grön skjorta. Vi kommer definitivt att använda denna metod igen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand färgade Rainbow tofs halsduk

Vem skulle inte vilja en trevlig funky rainbow halsduk med en pastell klänning på en varm sommardag. Jag har skapat en av min en och delat förfarandet med dig.Steg 1: Du behöverVit bomull halsduk, vitt bomullsgarn, färgämnen lämplig för bomull, Dye f...

DIP färgade Ombre Rose Petal Fairy Dress!

Detta är en dress som min dotter har ville att jag skulle göra för henne sedan hon var förmodligen 4.Flower Fairy Dress!Denna bild, ritat av min dotter, var visionen.Steg 1: Skär kronblad! jag fick ca 10 varv av detta härliga vita blanka material. Ka...

Rainbow Tiedye Spiral gardin

Tie-dye är ett mycket roligt sätt att tillbringa dagen med din familj. I detta Instructable guidar jag dig genom enkel stammen till göra din alldeles egna tie-färgade rainbow gardin!Steg 1: hitta rätt tyg att färga att hitta rätt tyg att färga kan va...

Infinity spegel klockan

Ända sedan min adresserbara RGB LED strips (WS2812B) kom från Aliexpress, har jag varit fascinerad av LED-projekt. Följa upp min framgång med min Charlieplexed LED klocka, ville jag skapa något med mer Jazz...Medan du surfar google bilder, jag kom öv...

Ätbara terrarier (chokladkaka i burk)

Denna kompatibel kom ur ett behov av "sista minuten" julklappar när mitt första val föll igenom. Jag beställde terrarium delar online för mina barn lärare (alla nio av dem) i början av November, och de fortfarande har ännu nå mitt hus per post....

Genomlys färgade T-Shirt

Hur man gör din genomlys färgade T-Shirt:Klämmer det och färga det. Det är så enkelt, egentligen, och resultaten är bra!Steg 1: Låt oss komma igång!Inköpslista:En feminin passform Softee2 tsp. Dharma Fiber reaktiva Dye - #51 Plum Blossom och #19A lil...

SHIBORI färgade t-shirt... använda blekmedel!

Detta är ett riktigt roligt, lätt och billig. Det är också ett bra sätt att "rädda" en skjorta som av misstag fick bleka fläckar på den.Du behöver bara ett par saker:En färgad t-shirtEn sprayflaska som sprutar en fin dimmaEn liten plast hink som...

Helt Groovy knyta färgade T-Shirts

inget säger retro som en slips färgade t-shirt, och de är super kul att göra. Du kan göra dem individuellt, som en klass, eller för en rolig sova-över aktivitet. Det finns så många alternativ med färg och mönster. Vi använde 3 lätt stilar, som vi ska...

Rainbow ägg färgning med färgade ris

-Göra olika färgade ris och färgning ägg med det kommer att vara perfekt roligt för barnen under sommarlovet.-Dessa rainbow ägg är även perfekta för bröllop under påsk och andra barn parter.Ingredienser:-Ris-Olika Färgningsämnen för mat-Hårdkokta ägg...

Färgade över storlek t-shirt till lacy tank

här är en grundläggande instructable visar hur du kan ta en t-shirt och förvandla det till en upcycled linne med spets och tyg färg....

Bleka färgade och målade Tee Shirts

jag surfa på internet, och kan över en hel massa av skjortor anpassade använda blekmedel. Jag gillade idén, men ville lägga till en twist till tanken. Genom att lägga till färg ocksåSteg 1: Design och planering Det första steget är räkna ut den desig...

DIY vävda Baby Wrap Rainbow Grad Dye

Jag är så exalterad över denna Rainbow Grad färg! Detta är en Ellevill Zara naturlig vävda baby sjal, färgade med 3 färger för att göra denna grad/ombre. Jag lärde mig massor, älskar hur det blev, och är glada att dela!Steg 1: Steg 1: samla allt du b...

Återvunnet T-Shirt halsduk

detta är ett super enkelt sätt att använda upp några gamla t-shirts som du har liggande. Det egentligen bara tar ca 10 minuter för att vända en gammal t-shirt i en super söt halsduk! Så är här steg för steg!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver är en...

Smaksatta rainbow sockerbitar

-Dessa rainbow smaksatt sockerbitar är så vackra och perfekta för vissa tebjudning.-Dessa sockerbitar är inbäddade med naturligt hemgjorda rosenvatten, kanel smaksatt vatten och kalk.-Dessa kuber när läggas till te du wil får fin smak och färg på gru...

Hur man gör Rainbow skott

Detta är en av de bästa party tricks jag någonsin sett. Det finns inget som en bra magiska show och Rainbow skott definitivt leverera - när du häller sju olika färgade skott av samma shaker rakt framför ögonen gäster?! En perfekt presto.Hur det funge...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Blekt T-Shirt Design

detta projekt är ett enkelt sätt att göra en gammal t-shirt mer spännande. Det är mycket lite praktiska tid - den längsta delen är att låta skjortan torka.Du behöver:-en sprayflaska fylld med blekmedel-en gammal eller inte önskad bomull t-shirt: mörk...

Blekning T-Shirts

detta är en handledning om vad du behöver och hur att bleka din egen T-shirt för att göra en unik cool stil.Steg 1: materialSteg 2: fylla din liten skål med blekmedel och fortsätt att måla du design på svart T-shirt (mörkt färgade T-shirts fungerar b...

CUSTOM RAINBOW SKOSNÖREN och "RAINBOW DASH" skor!

När jag började mitt projekt, jag hade ett par vanliga vita skosnören och ett par plain vit duk stickade tröjor, små barn storlek 1. Jag köpte också permanent, vattentät markörer som inte "blöder" när det används på tyget, det finns många storle...