Omvandla Workbench & lagringMin flickvän är en konstnär och har varit oändligt tålamod med det faktum att våra tidigare levande situationer har hindrat henne från att ha en trevlig och funktionell studio utrymme hemma. Vi köpte ett hus tidigare i år vilket innebar att vi var inte längre leva under begränsningarna av en hyresgäst-hyresvärd-nr-major-förändringar relation och vi var fri att göra som vi önskat. Hon var bort för ungefär en månad i sommar, under vilken tid jag undersökte noggrant rummet vi hade utsetts som hennes studio utrymme. Om hon kände det som hände och hade gett mig några parametrar, fick jag betydande kreativitetslicens i renoveringen. Buuuut, gamla vanor är svåra och jag tacklat redesign med vetskapen om att vi sannolikt kommer att flytta en dag och kanske en hemmastudio inte kanske är ett försäljningsargument för framtida köpare och kanske hon skulle vilja det så mycket hon vill ta med oss. Så jag satte på väg att skapa något stor och fantastisk ännu fortfarande bärbara. (I all ärlighet, detta projekt kommer att lämna betydligt färre hål i väggarna än de flesta andra hyllor som jag har installerat i lägenheter... så har ingen rädsla!)

Förutom ommålning rummet (inklusive en hela tavlan vägg) och lägga till några stora anslagstavlor, hon verkligen ville ha en arbetsbänk/skrivbord och vissa lättillgänglig förvaring. Vi hade sett "jumbo piggplattor" några gånger på internet och hade diskuterat införliva den i sin studio som ett alternativ för beställtjänster hyllor. Dessa var de grundläggande idéer som vi diskuterade innan jag började designa, men jag hade några idéer av mina egna för att göra hennes studio som användbart och inbjudande som möjligt:

  • fler försäljningsställen: hon var ständigt igång förlängningssladdar och/eller makt ränder här, där, överallt för att göra vad hon måste göra
  • talare: hon föredrar att arbeta till musik eller podcasts och hade varit beroende (skit) gamla datorhögtalare
  • Bluetooth: eftersom vem vill ha mer sladdar att hantera?
  • belysning: centralt takfläkt skulle vara bakom henne sittande någonstans i rummet, vilket skulle innebära att antingen arbeta i sin egen skugga eller lägga till fristående lampor
  • en nedfällbara arbetsyta: efter att ha sett henne arbeta för ett par år, jag visste att hon gillade att sprida ut, så jag ville ge henne en stor arbetsyta, men utan att permanent äta en tredjedel av rummet.

Jag väntade mig inte att skriva en Instructable för detta projekt, så min fotodokumentation var verkligen endast avsedd för eftervärlden och det kan finnas poäng åt mitt håll som jag inte har perfekt bilder, men jag försöker att vara noggrann i min förklaring. Också, blir det steg som kan utelämnas - jag valde att lägga till några elektriska/elektroniska finesser som inte alla vill lägga till (eller känner sig bekväm att lägga). För att skapa detta Instructable fokuserar jag på den huvudsakliga strukturen i omvandla konsolen. Jag vill också kort förklara hur enkelt lägga till en bluetooth mottagare och inbyggda högtalare, men jag väljer att inte inkludera instruktioner på ledningar makt och lampor eftersom inte jag är en elektriker. Jag gjorde kopiösa mängder av forskning innan ledningar arbetsområdet och jag är övertygad om att jag gjorde det riktigt och säkert sätt, men jag är inte en professionell och vill inte att någon ska prova allt som är bortom deras skicklighet och/eller komfortnivå eller deras hem elektriska funktioner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

PRACTICALLY fri WORKBENCH lagring

jag köpte pegboard, köpt krokarna, heta limmade krokar till bricka, men mina verktyg fortfarande höll falla av och krokar fortfarande kom bort av bricka. Dessutom fungerade inte många verktyg med bricka och krokar.Jag önskar att jag skulle ha gjort d...

Shock box

detta är en liten leksak som levererar en smärre chock på en knapptryckningom det används enligt anvisningarna detta projekt kommer att ge chock en icke-dödliga det är typ kuldetta projekt kommer att aldrig behöva vara ansluten till nätspänningJag är...

USB-ZRLC-PINCETT

USB-ansluten TI TMS320F28027 baserade ZRLC pincett medDe flesta digitala flera meter mäter motstånd och kapacitans och LC-mätare kan mäta induktans och kapacitans. Presenteras här är en ZRLC mätare som kan mäta motstånd, kapacitans, induktans och kom...

Heavy Duty Workbench med massor av lagring

I anges med avsikt att göra en robust, tillförlitlig och mestadels enkla arbetsbänk. Eftersom jag var trött på att inte ha en ordentlig plats att arbeta med projekt eller brainstorma kreativa lösningar för befintliga problem.För några år sedan, hade...

Vit van husbil omvandling

Denna husbil omvandling är mycket enkelt. Vår plan var att köpa en van, konvertera det och sedan köra runt om i Europa under sommaren på en förlängd semester. Vi planerade bara på med van att sova i och lagra våra saker. Vi gjorde inga försök att iso...

Dolda vapen lagring - ser ut som en gammal tabell!

Det finns fördelar och nackdelar för varje metod för att säkra dina idrottsliga armar eller andra värdesaker. För en ansenlig mängd pengar, kan du köpa nästan ointaglig kassaskåp. Jag betonar ordet "nästan" här eftersom varje kassaskåp kan knäck...

Lägga till en Harbor Freight 45 Watt solpanel till min lagring byggnad

Tidigare i år köpte vi en lagring byggnad 10' X 20" och hade det levereras till bakgården. Lagring är bra - jag sakta flyttar saker från mitt garage till byggnaden, jag gör detta långsamt eftersom jag inte vill allt kastat i byggnaden i slutet av dag...

Kompakt Workbench bygga

detta är en Instructable visar hur du kan bygga din egen kompakt arbetsbänk. Denna arbetsbänk är perfekt för studenter eller personer som lever i en tillfällig livssituation med lite utrymme att arbeta på hobbies. Bor i en liten lägenhet, jag alltid...

Utbyggbart Workbench verktyg stå

jag är en stor tinker och projekt person. Som sådan har jag en hel del verktyg, delar och whatnots sitter på min arbetsbänk. Jag har faktiskt 3 normalstora arbetsbänkar i min sida av dubbel bil garage. Mitt problem är att det är svårt att använda någ...

Lagring plattform för baksidan av din camper van

Detta är nästa steg vi gjorde i vårt sprinter skåpbil, efter att ha gjort isoleringen för väggar.Eftersom vi har en Sprinter med höga taket, har vi ganska lite utrymme i den vertikala dimensionen att organisera vissa lagring. Vårt mål är att ha en fö...

LOG Workbench Mod

några av er kanske vet att detta lata gamla Geek gillar att göra Instructables om Arduinos och elektronik. Så jag har en arbetsbänk och jag nämnt ens det här:Ibland får jag filosofiska och tänka "Vad är syftet med min arbetsbänk?" Oroa dig inte,...

Lätt DIY omvandling: Tröja - High Fashion v-ringad

Återvinn din gamla tröja till en ny fashionabla V-Neck!Steg 1: BeskrivningDetta är en stor DIY (gör det själv) kläder omvandling projektet för semester. Håll varm med din nya high fashion djupt v-ringad tröja i vinter! Vi visar dig steg för steg omva...

Cykel arbete stå / lagring

mina krav för en cykel stå:1. dubbelt syfte förhöjda lagring och för maintence. Ingen workbench fästen, inget direkt står.2. Minimal redskapen krevad till församlingen/montera.3. Använd så många delar på hand som möjligt. Max budget är 30,004. ser tr...

Bygga ett barns Workbench vilken storlek du vill ha

En av mina käraste minnen är från 1983 när min fyra år gamla son och jag tillbringade en lördag bygga sin arbetsbänk. Vi började på morgonen när vi gick ut för att köpa virke och kom hem för att bygga den. Detta gav honom sin egen plats att arbeta oc...

Hand verktyg-bara Workbench regenererats trä

Hej och Välkommen till ännu en arbetsbänk instructable. Jag gjorde denna arbetsbänk som passar min särskilda behov-en mycket robust arbetsbänk med tillräckligt med utrymme för att lagra allt jag behöver avsluta en bläddrar såg projekt, med lagringsut...

Strykbräda skåp omvandlas till hyllor

vår San Francisco lägenhet hade en gammaldags strykbräda skåp i köket som inte var används. Hellre än att låta det gå som midja utrymme, jag bestämde mig att rensa upp och installera några hyllor. Det var en rolig helg projekt och för låga $20 kostna...

DIY Van till Campervan omvandling

Om du är en backpacker eller bara på en budget och inte har mycket pengar har en titt på min DIY van till campervan omvandling. I detta inlägg ska jag lära dig att bygga ditt eget "hus på hjul".Steg 1: Ren van. Först av allt innan vi börjar van...

Omvandla Bar skrivbord

Bor i en liten lägenhet innebär att behöva göra ett val: skrivbord eller bar? Du kan ha både med Transforming baren / skrivbord!Konstruktionen omfattar en kork med bakomliggande vägg på baksidan av skrivbordet som pivots på trä pluggen inlägg på sido...

Diesel lagring

Jag experimenterade med några diesel lagringsalternativ, och en som fungerat väl är mylar vatten lagring väskor (i pappkartonger)FÖRSÖK INTE DETTA FÖR BENSIN! Det brukar fungera!Steg 1: Stärka pipenJag använde en liten hård-styrelsen för att förstärk...